Çok kısa birkaç güzel öneri !!!
-Eğer benim gibi son zamanlarda Türk yazarlara yöneldiyseniz ve henüz Emrah Serbes ile tanışmadıysanız kesinlikle okumanızı öneririm. Özellikle Erken Kaybedenler kitabı gerçekten çok samimi, çok güzel bir kitap.
-Eğer biyografi seviyorsanız boyutu biraz korkutsa da Hillary Clinton'ın Yaşayan Tarih kitabı gerçekten insanı çok şaşırtan ve bilgilendiren, sürükleyici bir biyografi. Türünün güzel örneklerinden.
-Eğer deneysel bir şeyler isterseniz günümüzde değişik akım ve tarzlarda yorumları bulunan vampir mitini edebiyattaki en primitif haliyle okumak için Bram Stoker'ın Dracula'sını okuyabilirsiniz. Çeviriye göre kolay bir okuması olsa da yer yer ağır ilerleyen ancak vampir mitinin orijini ile ilgili sizi şaşırtan ilginç bir kitap.
-Son olarak, size yazarlık kariyerine ilk adımım olan kitabım Maskeli Kedi'yi tavsiye etmek isterim. Romantik komedi türünde beni yazarken çok eğlendiren, samimi bir macera oldu Maskeli Kedi, geçen ay Pena Yayınları tarafından basıldı. Eğer bu tarzda kitaplar okumayı seviyorsanız beğeneceğinizi düşünüyorum, umuyorum. Henüz üniversite ikinci sınıftayım ve yazmaktan inanılmaz keyif alıyorum, bu alanda ilerleyebilmek adına destekten çok olumlu olumsuz eleştirinize ihtiyacım var. Okur ve bana kitap içindeki iletişim bilgilerinden ulaşırsanız çok çok sevinirim, yüzünüzü gülümsetmesi dileğiyle, sevgiyle kalın :)