Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar kitap listesi yapmam gerek yeni kitaplara ihtiyaç var. Koronada kitap stotoğum bitmek üzere. Şu an kolera günlerinde aşk kitabını okuyorum. Sonrasında bir gün tek başına diye bir kitap var okunacak. Yurtdışında yaşıyorum. Uçuşlar başlayınca Türkiye’den getirteceğim. Listem hazır dursun. Hadi kim ne okuyor en çok hangi kitabın etkisinde kaldı yazsın buraya.
Beni en çok etkileyen diyebileceğim tek bir kitap yok. Birkaç tanesini yazayım belki okumak istersiniz. İnce memed ve bir ada hikayesi serisi, Zülfü Livaneli nin pek çok kitabı huzursuzluk Leyla’nın evi kardeşimin hikayesi konstantiniye oteli gibi, bozkurtlar, dünyanın ilk günü, bin muhteşem güneş, heba, fedailerin kalesi alamut, Çalıkuşu, esir şehrin insanları... şimdilik aklıma gelen bunlar.
Zülfü Livaneli dışında olanlar okundu. Sipariş verdim 7 tane bakalım. Issız kar taneleri Bir idam mahkumunun son günü Deniz işçileri İçimdeki müzik Körlük masal terapi Baya araştırarak verdim umarım mutlu ederler. Şu an kolera günlerinde aşk okuyorum ama beğenmedim
Murat Menteş : Dublorun dilemması Ayse kulin : Nefes nefese Sinan akyüz : şahika feraye sabahattin ali : kürk mantolu madonna azra kohen : gör beni (suan okuyorum etkilendim) uçurtma avcısı çavdar tarlasında çocuklar franz kafka dönusum harper lee : bulbulu öldurmek oğuz atay tutunamayanlar yusuf atılgan : aylak adam şeker portakalı olağanüstü bir gece