Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ateşböceği yolu gerçekten harikaZülfü Livaneli- serenad ( çok sürükleyici ve etkileyici kesinlikle tavsiye ederim )
Kristin Hannah - ateşböceği YOLU ( dostluk üzerine daha iyi bir kitap okumadım )
ve bir tane klasiklerden yazarsam Sabahattin Ali- kürk mantolu madonna (aşkın iyi ifade edilmiş biçimidir)
ben filmini seyretmiştim,gerçekten güzelbetty mahmudi nin kızım olmadan asla isimli kitabından çok etkilenmiştim
Jean Christophe Grange
Taş Meclis
Valla okurken insanı bayağı etkiliyor, henüz sonuna gelmedim.. Hipnozla parapsikoloji ile harmanlanmış bir roman..
Türk ve Moğol şamanların mirasçıları arasındaki savaştan bahsediyor.. ilginç bir konusu var bana göre...
Çok merak ettim severim öyle kitapları su an okuduğum kitap bitsin bende alicam hemen
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bu tarz kitapların bulursan ikinci elini almanı öneririm...
Izmirde oturuyorum cnm. Evet ikinci el bulursam ikinci el alicam. Bak bende sana bi kitap onericem yuvaya yolculuk diye kryon un parapsikoloji kitabı güzel kitap.