Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

lisedeyken genc kizlar kitabini okumustum ...beni etkilemisti...
simdilerde ise tess gerritsen '' cerrah'' ...

Zülfü Livaneli- serenad ( çok sürükleyici ve etkileyici kesinlikle tavsiye ederim )
Kristin Hannah - ateşböceği YOLU ( dostluk üzerine daha iyi bir kitap okumadım )
ve bir tane klasiklerden yazarsam Sabahattin Ali- kürk mantolu madonna (aşkın iyi ifade edilmiş biçimidir)

iskender pala-od,mihmandar,katre-i matem,john verdon serisi,hiç kimse sıradan değildir,ahmet ümit-istanbul hatırası,beyoğlu rapsodisi,olasılıksız ve empati harikaydı,gördüğüne asla inanma,böğürtlen kışı,şimdi isimleri aklıma gelmeyenler de var,şimdi de kusursuz okuyorum.

yatakta iyi-Jennifer Weiner ( kitabı gerçekten çok beğendim ismine bakıp aldanmayın kilolu bir kadının duyguları, geçmişi,değişimi var hoş bir kitap okunmaya değer.)

Sarah Jio'nun tüm kitapları. Önce Mart Menekşeleri'nden başlayın derim. Sonra Böğürtlen Kışı ve diğerleri. Muhteşem dört kitap. Pişman olmazsınız :)

Sarah jio nun bütün kitapları 4 tane var zaten gerçekten başarılı

Jean Christophe Grange
Taş Meclis
Valla okurken insanı bayağı etkiliyor, henüz sonuna gelmedim.. Hipnozla parapsikoloji ile harmanlanmış bir roman..
Türk ve Moğol şamanların mirasçıları arasındaki savaştan bahsediyor.. ilginç bir konusu var bana göre...

Jean Christophe Grange
Taş Meclis
Valla okurken insanı bayağı etkiliyor, henüz sonuna gelmedim.. Hipnozla parapsikoloji ile harmanlanmış bir roman..
Türk ve Moğol şamanların mirasçıları arasındaki savaştan bahsediyor.. ilginç bir konusu var bana göre...

Çok merak ettim severim öyle kitapları su an okuduğum kitap bitsin bende alicam hemen

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bu tarz kitapların bulursan ikinci elini almanı öneririm...

Izmirde oturuyorum cnm. Evet ikinci el bulursam ikinci el alicam. Bak bende sana bi kitap onericem yuvaya yolculuk diye kryon un parapsikoloji kitabı güzel kitap.

benim en sevdiğim kitap İpek ongun'un "bir genç kızın gizli defteri" isimli kitabı. şuana kadar 1, 6, 7 ve 8. kitabını okudum. 1.sinden sonuncusuna kadar hepsi birbiriyle bağlantılı ama muhteşem bir şey. o kitabı daha bugün bitirdim. ama çok üzüldüm. tavsiye ederim. 8.'sini okudum ve 9.sini merak ediyorum.

Milena'ya Mektuplar, Veronika Ölmek İstiyor, Yüzyıllık Yalnızlık, hemen ilk aklıma geliverenlerden. Film tadında isterseniz Güneş Çavması, dili sadeleşen Kürk Mantolu Madonna, hatta Sabahattin Ali'nin tüm kitapları. Ayşe Kulin'den Adı Aylin, Buket Uzuner'den Kumral Ada Mavi Tuna, Herman Hesse'nin tüm kitapları. Okunacak o kadar güzel kitaplar var ki, say say bitmez. :)

Dan brown cehennem
Sarah jio kitapları
Sylvia day crossfire serisi
Hakan evrensel güneydoğudan öyküler

X