Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

kızlarrr bu aralar ''bana seni seviyorum deme sev'' ''bana seni seviyorum deme hissettir'' kitabını çok fazla görmeye başladım okuyan var mı aranızda?

ben forumda çok yeniyim tüm yazılanları okuma şansım olmadı ama eğer okumadıysanız Gabriel Marquez'in Yüzyıllık Yalnızlık kitabını tavsiye edebilirim :)
Muhteşem bir kitaptır uzun zaman yayılıp sindire sindire okunmalı düşle gerçeği ayırt edemeyecek kıvama gelmelidir insan...

Gabrıel Garcia Marouez - Yüzyıllık Yalnızlık/Kırmızı Pazartesi
Irvın D. Yalom-Nıetzsche Ağladığında
Zülfü Livaneli-Serenad
Sabahattin Ali-Kürk Mantolu Madonna
Yaşar Kemal-İnce Mehmet
Charles Bukowski-Ekmek Arası
Ahmet Altan-İsyan Günlerinde Aşk....

Metroda okuyarak iki gün önce bitirdiğim Charles Dickens - İki Şehrin Hikayesi, insanın nefretinin ne kadar yoğun ve acımasız olabileceğini bana kanıtlayan bir kitaptı.
Onun yanında günümüzde en büyük dert olan "namus" cinayetlerine değinebilecek Gabriel García Márquez'in Kırmızı Pazartesi adlı kitabı. Bence okunması gereken bir kitap. Gerçek bir olaydan alınmıştır.
Ah bir de, bana kalırsa onu okumamış insanın "ben kitap okuyorum" diyemeyeceği bir roman Ana - Maksim Gorki. Gorki'nin bütün kitapları şahane fakat Ana bambaşka bir başyapıt.

Son zamanlarda takıldım Canan Tan okuyorum tüm kitaplarını aldım bayılıyorum kendi yaşamış gibi anlatmıi etkileyici..

Merhaba hanimlar ben wattpad'de bir kitap yaziyorum adi Yok olmak Zamanı ve iyi veya kotu sizin yorumlarinizla kendimi gelistirmek istiyorum. Acaba kitabimi okuyabilir misiniz? Yasiniz karaketden buyuk olsa bile kendi yasaminizdan bir seyler bulacaksiniz
Cok tesekku ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriler için herkese çok teşekkürler.. Farkında olmadıgım çok kitabı burası sayesinde farkettim. Haftasonu büyük bir keyifle kütüphanemi zenginleştireceğim :)

Kızlar Ayfer Tunç u keşfettim bu aralar Dünya Ağrısı ve özellikle Yeşil Peri Gecesi kitaplarını tavsiye ediyorum

Muhteşem bir kitaptır uzun zaman yayılıp sindire sindire okunmalı düşle gerçeği ayırt edemeyecek kıvama gelmelidir insan...
Ben de baktım yazan olmuş mu diye, benim favorimdir... Marquezin en iyi kitabıdır bence...
Ayrıca Nietzche ağladığında-Irwin Yalom baya keyif aldığım bir kitaptır, 10 sene önce okumuştum-nasıl sevdiysem artık, size önermekten alıkoyamadım kendimi.

Ben de baktım yazan olmuş mu diye, benim favorimdir... Marquezin en iyi kitabıdır bence...
Ayrıca Nietzche ağladığında-Irwin Yalom baya keyif aldığım bir kitaptır, 10 sene önce okumuştum-nasıl sevdiysem artık, size önermekten alıkoyamadım kendimi.
favori kitaplarımdandır Nietzche Ağladığında Ince Mehmet serisini de bu listeye almadan içim rahat etmeyecek

Sadık Hidayet/Kör Baykuş okuduğum ilginç ve harika kitaplardan biriydi. :KK51:
Tam olarak cozumlediniz mi hikayeyi:)
Zaman / mekan kavramının olmadığı , cok etkileyici bir hikaye.
Öyle kahve ile okunacak kitaplardan değil.
Migdesi alt üst oluyor insanın . Aynı zamanda kafayı yormak gerekiyor.
Ben hikayeyi doğru anladigimdan emin bile değilim

3- Şeker Portakalı - José Mauro de Vasconcelos (bir çocuğun hayatı)
2- Spinoza - Frederick Copleston (olumlu yönde fakat beyin yakıcı bir felsefe)
1- Tanrılar Okulu - Stefano D'Anna (korkularınızdan kurtulup kendinizi tanımak isterseniz, işte adres)

Ayyy bende cok aqlamstm senden sonra ben kitabında hatta eşim nie aqlıosn bi kitap yüzündn demişti aşk bir masalmış derkn, kaybolan ben, yıldız tozu kesnlkle okunmalı

X