- 20 Ağustos 2015
- 8
- 4
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhteşem bir kitaptır uzun zaman yayılıp sindire sindire okunmalı düşle gerçeği ayırt edemeyecek kıvama gelmelidir insan...ben forumda çok yeniyim tüm yazılanları okuma şansım olmadı ama eğer okumadıysanız Gabriel Marquez'in Yüzyıllık Yalnızlık kitabını tavsiye edebilirim :)
Ben de baktım yazan olmuş mu diye, benim favorimdir... Marquezin en iyi kitabıdır bence...Muhteşem bir kitaptır uzun zaman yayılıp sindire sindire okunmalı düşle gerçeği ayırt edemeyecek kıvama gelmelidir insan...
favori kitaplarımdandır Nietzche Ağladığında Ince Mehmet serisini de bu listeye almadan içim rahat etmeyecekBen de baktım yazan olmuş mu diye, benim favorimdir... Marquezin en iyi kitabıdır bence...
Ayrıca Nietzche ağladığında-Irwin Yalom baya keyif aldığım bir kitaptır, 10 sene önce okumuştum-nasıl sevdiysem artık, size önermekten alıkoyamadım kendimi.
Tam olarak cozumlediniz mi hikayeyi:)Sadık Hidayet/Kör Baykuş okuduğum ilginç ve harika kitaplardan biriydi.
jojo moyes-senden önce ben.
kesinlikle tavsiye ediyorum.
göz yaşlarımı tutamamıştım kitabı bitirdiğimde.