Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarah jio off o kadının bütün kitaplarına hastayım zaten toplamda 4 türkçe kitabı var sırasıyla son kamelya böğürtlen kışı mart menekşeleri yağmur sonrası hepsini de tavsiye ediyorum
Kitap Güzeldir.okusam bayılırım büyük ihtimal de okucam :) tam Sevdiğim tarz ama.nedense üniversite 1 yok 19 -20 yasından deyince eserin Değeri Düşüyor sanki gözümde..Üniversite 1.sınıf öğrencisi gencecik bir yazar...
ilk kitabı edebiyat / deneme türü...
yalnızlık üzerine yazılmış; herkesin kendinden bir şeyler bulacağı,
içten, samimi, sıcacık bir kitap...
herkese tavsiye ediyorum...
Sensiz İstanbul / Burak Parmaksız
Eki Görüntüle 1493289
o zaman üniversite 1 yazdığımı unutun, okumamış farzedin :)) şaka bir yana, küçük yaşlarda ne yazmış olabilir diye düşünebilirsiniz; ama öyle değil içinde her yaşın kendinden bir şeyler bulabileceği bir kitap. inşallah sizde beğenirsiniz, okursanız düşüncenizi öğrenmek isterim.Kitap Güzeldir.okusam bayılırım büyük ihtimal de okucam :) tam Sevdiğim tarz ama.nedense üniversite 1 yok 19 -20 yasından deyince eserin Değeri Düşüyor sanki gözümde..
Okumayı düşünüyorum..haftaya alırım büyük ihtimal,yazarım size :)) yaşıtım olan birilerini Okumayı çok severim ama işte bi Açıdan insan düşünüyor edebi Değeri nedir diye :)) başka Önerileriniz varsa beklerim :) her hafta bi kitap okumak gibi bi söz verdim de kendime :))o zaman üniversite 1 yazdığımı unutun, okumamış farzedin :)) şaka bir yana, küçük yaşlarda ne yazmış olabilir diye düşünebilirsiniz; ama öyle değil içinde her yaşın kendinden bir şeyler bulabileceği bir kitap. inşallah sizde beğenirsiniz, okursanız düşüncenizi öğrenmek isterim.
Ee öneri? :) Ahmet günbay Yıldız'ın kendimi unutup sana Ağladım ve Ali lidarın tesirsiz parçalarını ben size önerebilirim :)o zaman üniversite 1 yazdığımı unutun, okumamış farzedin :)) şaka bir yana, küçük yaşlarda ne yazmış olabilir diye düşünebilirsiniz; ama öyle değil içinde her yaşın kendinden bir şeyler bulabileceği bir kitap. inşallah sizde beğenirsiniz, okursanız düşüncenizi öğrenmek isterim.