Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

sarah jio off o kadının bütün kitaplarına hastayım zaten toplamda 4 türkçe kitabı var sırasıyla son kamelya böğürtlen kışı mart menekşeleri yağmur sonrası hepsini de tavsiye ediyorum

sarah jio off o kadının bütün kitaplarına hastayım zaten toplamda 4 türkçe kitabı var sırasıyla son kamelya böğürtlen kışı mart menekşeleri yağmur sonrası hepsini de tavsiye ediyorum

Gündüz sefası kitabıda var ben dün gece bitirdim. gerçekten çok güzel. hangisinden devam etsem bilmiyorum

Platonik aşkın dibine dibine vurmak istiyorsanız mükemmel bi kitap önerim olacak
Stefan Zweig - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu

Ahmet Hamdi Tanpınar Huzur ve Saatleri Ayarlama Enstütüsü'nü ve George orwel 1984 ve Hayvan Çiftliği'ni, Montaigne'nin Denemelerini, Kafka'nın Dönüşüm'ünü Orhan Kemal'in Murtaza'sını, Turgut'un Geyikli Gece'si...

Saatleri Ayarlama Enstütüsü'nü ve George orwel 1984 ve Hayvan Çiftliği'ni, Montaigne'nin Denemelerini, Kafka'nın Dönüşüm'ünü Orhan Kemal'in Murtaza'sını, Turgut'un Geyikli Gece'si...[/QUOTE] bende sizin okudugunuz kitaplarin cogunu okudum eger Amin Maaloftla tanismadiysaniz mutlaka tanisin derim kimseyi kirmak istemem ama ici bos kitaplari birakin derim canan tan mesala kadinin hikayesi hep ayni bu kitaplarla anca kafa bosaltilir ama onemli olan doldurabilmek

Populer kitaplar yerine klasik okumaya deger kitaplari tercih ediyorum bizde bu isi en iyi yapanlardan biride Zulfi livaneli En begendigim kitabi Engeregin gozu daha sonraSerenat daha sonra kardesimin hikayesi onun arkasindanMutluluken az begendigimde Leylanin evi

En begendigim kitap hangisi diye kendime sordugumda Amin Maaloft SEMERKANT derdim ama siralama yapmak zor Maaloft un semerkantini okuduktan sonra butun kitaplarini kumak istedim semerkanttan sonraTanios KKayasiondan sonraDogunun Limanlarisimdide elimde Yollarin baslangici var herkese keyifli okumalar

Rahmi Vidinlioğlu// Şizofreni Yalnız Oynanmaz inanılmaz güzel bir kitap 2 kere okudum üçlücem galiba =)

Çocuğunun hem satranç öğrenmesini hem de yaş grubunun gereği olan küçük kas gelişimi, merak duygusu ve hayal dünyasının zenginleştirilmesini isteyen anne babalar için yeni bir yayınevi önerebilirim: Beyaz Kale Yayınları. Şu an boyama kitabı var, ki çocuklarımıza belki en çok aldığımız kitap türü, hem boyama yapıyor renkleri öğreniyor, hem de farkında olmadan satranç taşlarını tanıyor. Satranç bilmeceleri kitabında, yine resimlerle satranç taşlarını tanıtıyor bilmece şeklinde sorular soruyor, kesik çizgileri de birleştirince çocuğun el-göz koordinasyonu gelişiyor. En güzeli de Satranç masalları serisi. Resimler çok tatlı. Kitap tasarımı farklı, ben daha önce hiç görmedim. Çocuğa masal okuyorsun ama hissettirmeden tüm temel satranç konularını öğrenmiş oluyor. Serinin ilki çıkmış, 2. si çıkar çıkmaz ben alıcam. Hem satranca karşı önyargıları da kırılmış oluyor. Zeka gelişimine de yardımcı olmuş oluyor. Ben facebook tan ulaştım. Orada irtibat bilgileri falan var. İsterseniz size de vereyim:

www.facebook.com/beyazkaleyayinlari

Tavsiye ederim... 10968917_10153042861547974_946529068_o.jpg 10964703_10153042861467974_127622769_o.jpg 10967316_10153042861247974_165718129_o.jpg :)

Üniversite 1.sınıf öğrencisi gencecik bir yazar...
ilk kitabı edebiyat / deneme türü...
yalnızlık üzerine yazılmış; herkesin kendinden bir şeyler bulacağı,
içten, samimi, sıcacık bir kitap...
herkese tavsiye ediyorum...
Sensiz İstanbul / Burak Parmaksız
SENSİZ İSTANBUL.jpg

Üniversite 1.sınıf öğrencisi gencecik bir yazar...
ilk kitabı edebiyat / deneme türü...
yalnızlık üzerine yazılmış; herkesin kendinden bir şeyler bulacağı,
içten, samimi, sıcacık bir kitap...
herkese tavsiye ediyorum...
Sensiz İstanbul / Burak Parmaksız
Eki Görüntüle 1493289
Kitap Güzeldir.okusam bayılırım büyük ihtimal de okucam :) tam Sevdiğim tarz ama.nedense üniversite 1 yok 19 -20 yasından deyince eserin Değeri Düşüyor sanki gözümde..

Kitap Güzeldir.okusam bayılırım büyük ihtimal de okucam :) tam Sevdiğim tarz ama.nedense üniversite 1 yok 19 -20 yasından deyince eserin Değeri Düşüyor sanki gözümde..
o zaman üniversite 1 yazdığımı unutun, okumamış farzedin :)) şaka bir yana, küçük yaşlarda ne yazmış olabilir diye düşünebilirsiniz; ama öyle değil içinde her yaşın kendinden bir şeyler bulabileceği bir kitap. inşallah sizde beğenirsiniz, okursanız düşüncenizi öğrenmek isterim.

o zaman üniversite 1 yazdığımı unutun, okumamış farzedin :)) şaka bir yana, küçük yaşlarda ne yazmış olabilir diye düşünebilirsiniz; ama öyle değil içinde her yaşın kendinden bir şeyler bulabileceği bir kitap. inşallah sizde beğenirsiniz, okursanız düşüncenizi öğrenmek isterim.
Okumayı düşünüyorum..haftaya alırım büyük ihtimal,yazarım size :)) yaşıtım olan birilerini Okumayı çok severim ama işte bi Açıdan insan düşünüyor edebi Değeri nedir diye :)) başka Önerileriniz varsa beklerim :) her hafta bi kitap okumak gibi bi söz verdim de kendime :))

Ee öneri? :) Ahmet günbay Yıldız'ın kendimi unutup sana Ağladım ve Ali lidarın tesirsiz parçalarını ben size önerebilirim :)

X