• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Ayrıca Elif Şafak'ın anlattığı Şems ve Kimya, Kimya Sultan kitabında anlatılan Şems ve Kimya'dan çok farklı.Anlatılanlar birbirini tutmuyor.

Fantastik kitapları sevenler Stepheine Meyer 'ın "Göçebe" kitabını seveceklerdir.

Yeni aklıma geldi.Bu kitaplar birbirinin devamı niteliğindedir ve çok etkiliyicidirler.

UÇURTMA AVCISI - KHALED HOSSEINI (Filmi de var)
BıN MUHTEŞEM GÜNEŞ - KHALED HOSSEINI

9789753638029.jpg

bu kitabı okuyan var mı ..ben aradım ama bulamadım..internetteki yorumlar da çok güzel bir kitap olduğu yönünde..

9789753638029.jpg

bu kitabı okuyan var mı ..ben aradım ama bulamadım..internetteki yorumlar da çok güzel bir kitap olduğu yönünde..

bir sebepten dolayı , yıllar sonra kitap okumaya başlamama neden olan kitaptır kendisi :))
eğer kitaplıkta hala duruyorsa gönderebilirim sana. yerimseniben

bir sebepten dolayı , yıllar sonra kitap okumaya başlamama neden olan kitaptır kendisi :))
eğer kitaplıkta hala duruyorsa gönderebilirim sana. yerimseniben
çok kibarsın teşekkür ederim..hafta içi elime geçecek diye umut ediyorum..baya övülüyor kitap merak ettim :)

islam büyüklerinden altın öğütler
gönül yayınevi.mehdi aydın kesinlikle tavsiyemdir..

bencede herkes bu ıkı kıtabı mutlaka okusun benım ıcın hıc bıtmesın ıstedıgım kıtaptı:)))benı cok etkıledı bıde sevgılım afganıstanlı olunca daha bır etkılendım:)))bırde col cıcegı mutlaka okuyonn

bencede herkes bu ıkı kıtabı mutlaka okusun benım ıcın hıc bıtmesın ıstedıgım kıtaptı:)))benı cok etkıledı bıde sevgılım afganıstanlı olunca daha bır etkılendım:)))bırde col cıcegı mutlaka okuyonn

çöl çiçeği fisfisfis
kitap hakkında küçücük bir bili verirmisin konu su yazarı kimdir :sm_confused:

elif şafak aşktan sonra
tek itabıyla kalmıyayım dedim ve bit palasıda aldım yazarın
dün gece bitirdim kızlar a.s
fikrimmm aşk kadar sürükleyici değildi biraz dili ağırdı bazı yerlerini dönüp dönüp tekrar okumak zorun da kaldımm
ama diyeceğim o ki bu kadın boş değilll acayip işleyen bir beyni var
kitap bittiğinde tek derdim keşke kendisiyle tanışma şansım olsa iki üç saatcik sohbet edebilme imkanım doğsa diye düşündümm
akıllı kadın vesselam
bayılırım akıllı kadınlara sositososito

gittim demin iskender pala katre i matem ve ahmet ümit babı esrar aldım burda yazanlara istinaden. okuyunca yazarım fikrimi

Uçurtma Avcısı harika bir kitaptı tavsiye ederim bende..aklıma birde Angela'nın Külleri geldi o da çok güzeldi..

Kekeme Cocuklar Kororsu : Tarik Tufan

Ve Sen Kus Olur Gidersin : Tarik Tufan

Posta Kutusundaki Mizika : Ali Ural

.............................

Ask Cografyasinda Konusmalar

Karanliga Okunan Ezanlar

Amerikan Kopekleri

Nihat Genc

...........................

Su Hortumlu Dunyada Fil Yalniz Hayvandir ..

Avucunuzdaki Klebek

Ahmet Serif Izgoren

.................................

Morgun Son Delikanlisi

Ferhat Kalender

elif şafak aşktan sonra
tek itabıyla kalmıyayım dedim ve bit palasıda aldım yazarın
dün gece bitirdim kızlar a.s
fikrimmm aşk kadar sürükleyici değildi biraz dili ağırdı bazı yerlerini dönüp dönüp tekrar okumak zorun da kaldımm
ama diyeceğim o ki bu kadın boş değilll acayip işleyen bir beyni var
kitap bittiğinde tek derdim keşke kendisiyle tanışma şansım olsa iki üç saatcik sohbet edebilme imkanım doğsa diye düşündümm
akıllı kadın vesselam
bayılırım akıllı kadınlara sositososito

kesinlikle sana katılıyorum canım.elif şafak ın konuşmalarını hiç dinledinmi bilmiyorum ama o konuşurken insan onun sözlerinde kayboluyor.üslubu çok güzel.geçmiş sayfalara bakmadım bilmiyorum okuyup okumadığını ama bence baba ve piç i de okumalısın.bu kitabı ilk duyduğumda isminden dolayı itici gelmişti ama edebiyat hocamın tavsiyesiyle okumuştum.gerçekten insanı düşünmeye sevk eden çok sürükleyici bir kitap.bu kitabı okuduktan sonra ermenilerle olan ilişkimiz üzerine biraz araştırma yapmaya çalıştım ve bu kitaptan sonra amerikadakı ermenilerin kendi kültürlerini nasıl koruduklarını gördüm.bu yazarın siyah süt ve araf adlı kitaplarını da çok merak ediyorum okuyan varsa yazabilirmi hakkında birşeyler?:uhm:

Back