• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

3 kitabı birden okuyorum. birini işyerimde, birini evde, birini de işe gelip giderken.

1-elif şafak aşk , bu kitabı hiç aceleye getirmeden sindire sindire okuyorum

2-ahmet ümit- kavim

3- sema maraşlı- eşimin eşi yok

sema maraşlının kitabını çerez niyetine okumak için almıştım. küçücük hikayelerde o kadar güzel kısaadan hisseler var ki inanamadım. çok severek okuyorum

Vedat TÜRKALİi_birgün tek başına
Adalet AĞAOĞLU-Ölmeye yatmak
Joanne GREENBERG-Sana gül bahçesi vadetmedim
Vasconselos-Portakal ağacı
Ayşe KULİN-Veda
Ayşe KULİN-Umut
Livingston-Martı

.devamı gelicek:) ama bunları şiddetle tavsiye ediyorum....

evet Vedat Türkali Bir Gün Tek Başına kitabı okuduğum en güzel kitaplardan biriydi.

Sana Gül Bahçesi Vaadetmedim i de birkaç kez okudum yıllar önce en beğendiğim kitaplar arasındadır

Selam kızlar,

En son okuduğum iki harika kitabın isimlerini yazıyorum - mutlaka ama mutlaka okuyunuz..

1. Uçurtma Avcısı - 1 ay oldu okuyalı ama hala etkisindeyim.
2. Bin muhteşem Güneş - 2 hafta oldu ve kitaplığımda her gördüğümde boğazım düğümleniyor..

ıki kitabında yazarı Khaled Hosseini.

elimdeki kitapları bitirdim. hepsi de güzeldi.

şu an ZÜlfü Livanelinin bir kedi, bir adam, bir ölüm kitabını okuyorum. Sonra da Canan Tan- yüreğim seni çok sevdi okuyacağım.

kesinlikle canan tan-en son yürekler ölür adlı eserini okuyunuz ben 418 sayfayı 1 günde soluksuz okudum,mutlaka okuyun arkadaşlar....

bu aralar taktığım bir bayan yazar varr Maeve Binchy:lepi:
tüm kitaplarını harıl harıl okuyorum
şiddetle tavsiye ederim kızlarr muhteşem bir kadın muhteşem bir dil :lepi:
okuduğum kitapları
aşk mutfakta pişer
aşkı yarın yaşayacaksın
geri döneceksin :asigim:
hepside süper ötesiydi :içelim:
yazarın diğer kitaplarınıda kısa zamanda temin etmeye çalışacağım
kopamıyorum bu kadından :delphin:

bu aralar taktığım bir bayan yazar varr Maeve Binchy:lepi:
tüm kitaplarını harıl harıl okuyorum
şiddetle tavsiye ederim kızlarr muhteşem bir kadın muhteşem bir dil :lepi:
okuduğum kitapları
aşk mutfakta pişer
aşkı yarın yaşayacaksın
geri döneceksin :asigim:
hepside süper ötesiydi :içelim:
yazarın diğer kitaplarınıda kısa zamanda temin etmeye çalışacağım
kopamıyorum bu kadından :delphin:

Maeve Binchy çok ünlü bir aşk romanı yazarıdır.
okuduklarından başka hayatın ta kendisi lokantası, yalnız kadınlar sokağı ve italyanca aşk başkadır (bunu ben de okumadım ama en bilinen kitabıdrı) tavsiye edeceğim kitaplar.

Maeve Binchy çok ünlü bir aşk romanı yazarıdır.
okuduklarından başka hayatın ta kendisi lokantası, yalnız kadınlar sokağı ve italyanca aşk başkadır (bunu ben de okumadım ama en bilinen kitabıdrı) tavsiye edeceğim kitaplar.

isimleri aşk kitaplarının fakat konu tek aşkı anlatmıyor
kadınca duygular ilişkiler
bir seri yakalamış yazar gerçekten süper :asigim:

elif şafak-aşk ı okuorum ve süper..onun dışında olasılıksız,empati alacakaranlık serisi ve göçebe yi tavsiye ederim gerçkten çokkk güzel hepsii :sm_cool:

elif şafak ın aşk adlı romanı cok etkılendım
nermin bezmen sır harika
melekler ve şaytanlar cok guzel fılmınıde ızledım

2 yildir edebiyat okuyorum
daha cok felsefe tarih,bilim,sosyal bilimler fln okurdum
beni ilk iten seylerden bahsetmek istemiyorum
ilk okudugum henri charrirenin Kelebekti
muhtesem bir gercekci roman
ardindan marquezin yüz yillik yanlizlik
ardindan klasikler geldi

özellikle su kitap diye nasil tavsiyede bulunabilirim
yaziya baslarken heycanla basladim.. yazarken
"en " sevdigim yazamadim
digerleri kirilir
dünyada bu muhtesem beyinlere inanamiyorum

geçen gün bitirdiğim elif şafak - araf
diğer kitaplarını okumadan önce bi okuyun derim.. bu kadın hiç boş değil, siyah sütteki gereğinden fazla kadınsılığını dengeledi gözümde.

beni en çok twilight serisi etkiledi öyle ki son kitabını 2 gün içinde bitirince geçici buhranlar yaşadım ,hala yanıyorum hala gitti Edward'ım :( :(

hıı bi de hakkını yememek lazım genç kızlığımın lisenin başlangıcıyla okuduğum kitabım vardı .İpek Ongun'un Bir Genç Kızın Gizli Defteri bu kitaba da çok bağlanmıştım .son kitabını da dün bitirdim heyytt bee Serra'yla ne günlerimiz geçmiş :(:(

yani lafın kısası tavsiye edebileceğim bunlar .Çok bağlanmasam da Türk Klasiklerinden Reşat Nuri Güntekin'in Acımak da güzel...

geçen gün bitirdiğim elif şafak - araf
diğer kitaplarını okumadan önce bi okuyun derim.. bu kadın hiç boş değil, siyah sütteki gereğinden fazla kadınsılığını dengeledi gözümde.

ben de elif şafağın arafına hayran oldum. özellikle üslubu çok güzel.. Mehmet Niyazi nin iki dünya arasında romanını da öneririm.. olaylardan çok duygu ve düşüncelere yer veren bir kitap.. okunmaya değer..

Mustafa Ulusoy- Aynalar Koridorunda Aşk
Arkadaşlar bir psikyatrın ağzından yazılan bu romanda içiçe geçmiş terapi hikayeleri var ve ben çok faydalandım. Çok değerli bir ipucu var hayat hakkında ve insanlar hakkında.
Kendi değerinizi nerelerde arıyorsunuz?
Muhtemelen yanlış yerlere bakıyorsunuz.
Bir de bu kitabı deneyin.
Bayıldım ben yaaa.

Back