• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

merhaba, beni en çok etkileyen kitaplardan biri: (zira etkilendiğim kitap yok, kitaplar var) İskender Pala-Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk. iskender pala okuru olanlar zaten bu kitabı okumuşlardır; lakin iskender pala'ya başlamak (ve bırakmamak) için mükemmel bir kitap. eğer; dünyaya aşkın zirvesinden bakmak ve aşkın bittiği namütenahi bahçelerden aşkın eşsiz rayihası/ları/nı koklamak hevesiniz varsa, biraz da serüven arayorsanız muntazam bir eser olduğunu söyleyebilirim. yorumuma itimat edip kitabı okuyanların nedametleriyle nihayetlenmemesi temennisiyle...

moskof cariye hürrem nasıl sizce?
çok kalın bir kitap 25TL okumaktan sıkılırsam diye almaya çekindim...

Elif şafak- aşk
Tanrının Doğum Günü
Ahmet ALTAN-En Uzun Gece
Çalıkuşu
Orhan Pamuk-Masumiyet Müzesi
Şimdi'nin Gücü
Kuantum ve Kur'an
Baba ve Piç
Ferrari'sini Satan Bilge
Cezmi Ersöz'ün kitapları

Arkadaşlar ıskender Pala'nın Katre-i Matem kitabını şiddetle tavsiye ederim.Elinizden bırakamayacaksınız.

kimya hatun saide kudss çok sürükleyici güzel bir kitaptı a.s
elif şafak aşkın başka bir yönünden ele alınmışı
sonuç kafam çok karıştı kafamçokkarıştı
şems ve mevlananın bilinmeyen yönlerini anlatmış
örnek yanlışmı anladım ama olamaz:1shok: şems kimyayı çok küçük yaşta alıyor allah aşkını onda bulmak için ama kıskanıp dayakla öldürüyor kızı :1shok:

HIZMETKAR KIM?

Arkadaslar herkese bu kitabi tavsiye ederim, simdiye kadar okudugum en ilginc kitap. Inanin bu kitabi okuduktan sonra hayata bakis aciniz degisecek, garanti!!!!!!!!

eger cevrenızde kitap okumayı sevmeyen kısıler varsa ya da neden okudgunu bılmeyen onlara okuyabılmek kıtabını onerın emin ersöz-uzm.psk zafer akıncı

Boleyn Kızı ve Kraliçenin Soytarısı.serinin diğer kitablarını okumadığımdan onları bilmiyorum ama bu 2 kitap sürükleyici.

kimya hatun saide kudss çok sürükleyici güzel bir kitaptı a.s
elif şafak aşkın başka bir yönünden ele alınmışı
sonuç kafam çok karıştı kafamçokkarıştı
şems ve mevlananın bilinmeyen yönlerini anlatmış
örnek yanlışmı anladım ama olamaz:1shok: şems kimyayı çok küçük yaşta alıyor allah aşkını onda bulmak için ama kıskanıp dayakla öldürüyor kızı :1shok:

hayır canım dayakla değil
kimya şems e aşık ama şems ona aşık değil
şems sadece evlenmiş olmak için evleniyor
aralarında herhangi bir şey olmuyor karı kocalık olmuyor yani
kimyada ona olan aşkından ve karşılık alamadığından yataklara düşüyor ve ölüyor
:gitme:

son okuduğum kitap canan tan...en son yürekler ölür...
çok severek ve duygulanarak okudum..bazı yerlerinde ağlamamak için kendimi zor tuttum...
konusu aşk hikayesi olsada ikinci başlıkta organ nakli işleniyor...bu kitabı herkeze tavsiye ederim.

canan tan..piraye isimli kitabınıda beğenmiştim...
ama onun ardından yine yüreğim seni çok sevdi kitabını okudum ana tema aynı neredeyse...konular ve kişiler farklı..oyüzden pek beğenmedim...
ikisinden birisini okuyun ..ben pirayeyi daha çok beğendim..

Soner Yalçın.. " Bu dinciler O Müslümanlara Benzemiyor" adlı kitabı okuyan vamı:uhm:

son okuduğum kitap canan tan...en son yürekler ölür...
çok severek ve duygulanarak okudum..bazı yerlerinde ağlamamak için kendimi zor tuttum...
konusu aşk hikayesi olsada ikinci başlıkta organ nakli işleniyor...bu kitabı herkeze tavsiye ederim.
bende okudum Canan Tan En Son Yürekler Ölür adlı kitabı. 2 aylık evliliğin sonunda eşini kaybetmiş bir kadını anlatıyor ve ben bu kitabı okurken 2 aylık evliydim salya sümük perişan oldum valla. 1 ay geti üstünden ama o kadar etkşlendim ve yaşadım ki kitabı bazen gözümün önüne geliyor vallaa..
tavsiye ederim

Elif Şafak- AŞK
Nazan Bekiroğlu - LA Sonsuzluk hecesi
Dostoveski- Suç ve Ceza
Uçurtma AVCISI
Ve aşk evliliğin ellerinden tuttu- Senai Demirci
Kurtlar ımparatorluğu

alacakaranlık serisi kesinlikle okunmalı- stephenie meyer
açlık oyunları ve ateşi yakalamak- suzanne colins
elif şafak -aşk
olasılıksız- adam fawer
işaret gece evi serisi- p.c cast & cristin cast