• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Uzun zaman oldu okuyalı ama hala birinin Sabahattin Ali, Kürk Mantolu Madonna dediğini duyunca gözlerim doluyor istemeden. Nasıl derin bir iz bırakmıştır benim gönlümde anlatmaya kalksam altından kalkamam. Ben okumanızı tavsiye ederim ki inşallah aynı derinliklerinde buluşmuş oluruz kitabın, sizin içinde özel olur...

Uzun zaman oldu okuyalı ama hala birinin Sabahattin Ali, Kürk Mantolu Madonna dediğini duyunca gözlerim doluyor istemeden. Nasıl derin bir iz bırakmıştır benim gönlümde anlatmaya kalksam altından kalkamam. Ben okumanızı tavsiye ederim ki inşallah aynı derinliklerinde buluşmuş oluruz kitabın, sizin içinde özel olur...

çok merak ettim demin nette de araştırdım baya güzel bir kitapmış sanırım..elimdeki kitabı bitirince alıp okuyucam .. kaydirigubbakcemile5

çok merak ettim demin nette de araştırdım baya güzel bir kitapmış sanırım..elimdeki kitabı bitirince alıp okuyucam .. kaydirigubbakcemile5
hele ki bir erkeklik gururu tanımı vardır ki... orayı okuyup okuyup ezberlemiştim..
bu arada araftan pişman olmıcaksınız ;)

uçurtma avcısıııı tek kelimeyle muhteşem bir romandııı şiddetle tavsiye ederimm
soluk almadan iki günde bitirdimm a.s
konu afkanistan ve orada yaşananlar :gitme:
yazar khaled hosseinia.s
iki afkan çocuğun öyküsü :1no2:alkisalkisalkis

geçen gün bitirdiğim elif şafak - araf
diğer kitaplarını okumadan önce bi okuyun derim.. bu kadın hiç boş değil, siyah sütteki gereğinden fazla kadınsılığını dengeledi gözümde.

aşk ı da oku mutlaka elif şafak
sonrasında ise babı esrar derim aynı konu
mevlana ile tebrizli şems arasındaki dostluk harika

slm en son kıralık adamı okudum sonu suprızle dolu surukleyıcı bır kıtap okumayanlar tavsıye ederım

aşk ı da oku mutlaka elif şafak
sonrasında ise babı esrar derim aynı konu
mevlana ile tebrizli şems arasındaki dostluk harika

aldım canım aşkı da ama okumadım. geçen hafta 4 tane elif şafak kitabı aldım mahrem,pinhan, aşk, bit palas.. aynı yazarın kitaplarını üstüste okumak bana iyi gelmiyo o yüzden biraz zaman geçtikten sora aşkı okucam yerimseniben teşekkürler tavsiyen için, seveceğimden eminim.

Nietzsche Ağladığında çok güzel bir kitaptı.Uğultulu Tepeleri çok severek okumuştum.Jack London ın Demiryolu Serserileri, Uçurum ınsanları, Demir Ökçe kitaplarını çok beğendim:Stephen King in Kara Kule serisi çok sürükleyici, Medyum kitabı da çok güzel.Stephenie Meyer'in Göçebe kitabının çok farklı bir konusu var, ona da bayıldım.Jane Austin Gurur ve Önyargı kafamdaki idaal erkek kavramının oluşmasını ( Alacakaranlık la birlikte :) ) sağlayan kitaptı o yüzden kendisini severim.Listeye kesinlikle Yaşar Kemal'in Ada Hikayesi serisini eklemem lazım çok etkilenmiştim.Grange nin polisiye kitapları çok ilginçtir.Dan Brown'a da bayılırım.Polisiye tarzında Tess Gerritsen i tavsiye ederim özellikle Cerrah'ı. Polisiyelerdeki erkek egemenliğine karşı okuduğum Cerrah, Çırak ve Mefisto Kulübü kitaplarında kadın kahramanlara yer vermesini sevdim.
Biraz uzun oldu kusruma bakmayın ama bu kitaplar hayatımda beni etkileyen kitapların başlıcaları ve sizinle paylaşmak istedim.

babı esrarı şidetle tavsiye edrim kızlar Ahmet ümit
Elif şafağk Aşk okuyanlar bundan da büyük haz alacaksınız
aynı devam gibi

çok sevindim devamı gibi olmasına bende aynı konuda kitap var mı acaba diye düşünüyordum..Şems Tebriz i umarım daha ayrıntılı anlatıyordur..

Alexander domus monte kristo adası
harika bir kitaptı çok severek büyük bir heyecanla okumuştum

Kızlar vedayı bitirdim Ayşe kulin
pek hoşuma gitti
Osmanlı nın son dönemlerini
kurtuluş mücadelesini layığıyla anlatıyor
Ayşe Kulin
herkese tavsiye ederim​

Back