kesinlikle sana katılıyorum canım.elif şafak ın konuşmalarını hiç dinledinmi bilmiyorum ama o konuşurken insan onun sözlerinde kayboluyor.üslubu çok güzel.geçmiş sayfalara bakmadım bilmiyorum okuyup okumadığını ama bence baba ve piç i de okumalısın.bu kitabı ilk duyduğumda isminden dolayı itici gelmişti ama edebiyat hocamın tavsiyesiyle okumuştum.gerçekten insanı düşünmeye sevk eden çok sürükleyici bir kitap.bu kitabı okuduktan sonra ermenilerle olan ilişkimiz üzerine biraz araştırma yapmaya çalıştım ve bu kitaptan sonra amerikadakı ermenilerin kendi kültürlerini nasıl koruduklarını gördüm.bu yazarın siyah süt ve araf adlı kitaplarını da çok merak ediyorum okuyan varsa yazabilirmi hakkında birşeyler?:uhm:
dimi ya kadın konuşunca karşısındakinin onu dinlemekten başka şansı kalmıyor ..daha çok programa çıksada daha fazla dinleyebilsek keşke..araf kitabını bende çok merak ediyorum okuyamadım henüz ama siyah süt ü yarıda bıraktım annelik logusa donemlerinden bahsediyor canım ben bitiremedim kitabı aslında sonuçta Elif Şafak yazarı çokta güzel anlatmış ama ilgimi pek çekmedi benim :sm_confused: