• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

kesinlikle sana katılıyorum canım.elif şafak ın konuşmalarını hiç dinledinmi bilmiyorum ama o konuşurken insan onun sözlerinde kayboluyor.üslubu çok güzel.geçmiş sayfalara bakmadım bilmiyorum okuyup okumadığını ama bence baba ve piç i de okumalısın.bu kitabı ilk duyduğumda isminden dolayı itici gelmişti ama edebiyat hocamın tavsiyesiyle okumuştum.gerçekten insanı düşünmeye sevk eden çok sürükleyici bir kitap.bu kitabı okuduktan sonra ermenilerle olan ilişkimiz üzerine biraz araştırma yapmaya çalıştım ve bu kitaptan sonra amerikadakı ermenilerin kendi kültürlerini nasıl koruduklarını gördüm.bu yazarın siyah süt ve araf adlı kitaplarını da çok merak ediyorum okuyan varsa yazabilirmi hakkında birşeyler?:uhm:

dimi ya kadın konuşunca karşısındakinin onu dinlemekten başka şansı kalmıyor ..daha çok programa çıksada daha fazla dinleyebilsek keşke..araf kitabını bende çok merak ediyorum okuyamadım henüz ama siyah süt ü yarıda bıraktım annelik logusa donemlerinden bahsediyor canım ben bitiremedim kitabı aslında sonuçta Elif Şafak yazarı çokta güzel anlatmış ama ilgimi pek çekmedi benim :sm_confused:

Amerikan Köpekleri:Nihat Genç
Baba ve piç:Elif Şafak
Siyah Kan, Kızıl Nehirler: Grange
Mutluluk : Zülfü Livaneli
Ölü Ozanlar Derneği: Kleinbaum
Bunlar çok etkilendiğim severek okuduğum kitaplardı. Bu arada Elif Şafak iyi bir yazar, ama çok iyi değil.Ben çoğu kitabını okudum,Mahrem çok kopuk geldi bana, Bit palas ta öyle Pinhan daha iyiydi, ama tabi en iyisi Baba ve Piçti.

kesinlikle sana katılıyorum canım.elif şafak ın konuşmalarını hiç dinledinmi bilmiyorum ama o konuşurken insan onun sözlerinde kayboluyor.üslubu çok güzel.geçmiş sayfalara bakmadım bilmiyorum okuyup okumadığını ama bence baba ve piç i de okumalısın.bu kitabı ilk duyduğumda isminden dolayı itici gelmişti ama edebiyat hocamın tavsiyesiyle okumuştum.gerçekten insanı düşünmeye sevk eden çok sürükleyici bir kitap.bu kitabı okuduktan sonra ermenilerle olan ilişkimiz üzerine biraz araştırma yapmaya çalıştım ve bu kitaptan sonra amerikadakı ermenilerin kendi kültürlerini nasıl koruduklarını gördüm.bu yazarın siyah süt ve araf adlı kitaplarını da çok merak ediyorum okuyan varsa yazabilirmi hakkında birşeyler?:uhm:

hemen okunacaklar listeme koyuyorum canım baba ve piç i zemuszemus

babı esarrı okuyorum 50 sayfa kaldı bitmesine. çok akıcı. bi de böyle mistik olaylardan falan hoşlanıyosanız seversiniz. birazcık da dedektifcilik var işin içinde.

iclal aydın -senin adın bile geçmedi
hayatınızda yeni bi başlangıç yapıyosanız kendinizi sorguladığınız güzel bi kitap..

babı esarrı okuyorum 50 sayfa kaldı bitmesine. çok akıcı. bi de böyle mistik olaylardan falan hoşlanıyosanız seversiniz. birazcık da dedektifcilik var işin içinde.

ya bu babı esrar sonlara doğru iyice karıştı. onaylamadığım anlayamadığım bir sürü şeyler söyledi sufizimle ilgili.

biraz önce ılgın olut-neva'yı bitirdim.inanlmaz etkilendim hala etkisinden cıkablmıs değilim:çok üzgünüm: netten yorumlarına bakıp güvenp gidip aldm 2 gün önce basta bu ne yaa fln dedim ama insanın kendisiyle hesaplaşmasını sağlıo bu kitap (saçma sapan seyler için nie onu kırdım ki dedim mesela)
hiçbi edebi yanı yok zaten anladgm kadaryla yazarn öle bi kaygısıda yok.gayet basit bi şekilde anlatmıs olayları ama aynı zmandada samimi özellikle yazarn bu olayı gercekten yasamıs olması bi vayy be dedirttirio...
neyse cok övdüm kitabıa.s. tavsiye ediorum okuyun bence:içelim:

Elif Şafak----Aşk mutlaka okunması gereken bi kitap. Elif Şafak muhteşem bir dille Mevlana ve Şems-i Tebrizi'yi anlatmış. Çok sürükleyici Tavsiye ediyorummm

zülfü livaneli nin ada kitabı farklı bi bakış açısı otobüste yolculuk bitmeden bitirmiştim kaydirigubbakcemile3

Judith McNaught, tüm kitaplarını tavsiye ederim:hulya:

canım arafı okumadım ama siyah sütte ilk sayfalarda bu ne yaa diye tepki göstermiştim ama biraz devam edince çok değişik bir anlatım biçimi olduğunu gördüm.ben severek bitirdim kitabı.tavsiye ederim ama bu aslında tavsiyeyle olucak bir şey değil çünkü burda tavsiye edilen kitapların bir çoğunu daha önce okumuştum ve o kitabın neresini beğenmişler anlamadım dedim.yani bu daha çok ilgi alanıyla alakalı bir şey sanırım.herkese iyi okumalar yerimseniben

stephenie meyer alacakaranlık serisini bir solukta okudum sonrasın da aynı yazarın göçebe isimli romanını da okudum..farklı hikayeler okumak isteyenlere tavsiyemdir...özetlerine bakmak isteyenler buyursun...

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap...eniay-tutulma-350afak-vakti-kitap-serisi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-ozetleri/311832-stephenie-meyer-gocebe.html

Ben de ikisini okudum.Alacakaranlık güzeldi ama çocuksuydu .
Göçebe ise mükemmeldi.İlk 100 sayfası biraz sıkıcıydı ama ondan saonrası çok güzel gitti.Konusu da çok ilginç geldi bana.kaydirigubbakcemile2

Yazgülü Aldoğan-Kiralık Adam
Arkadaşlar mutlaka okuyun sıradışı bir hikayesi var çok etkileyici bilgilendirici düşündürücü tavsiye ederim. 1 günde bitirdim ben

benm de aklıma ilk olasılıksız geldi..adam fawer ın. gerçekten güsel bi kitaptı..eğer okumadıysanız okumanızı şiddetle tavsiye ederim

Elif Şafak----Aşk mutlaka okunması gereken bi kitap. Elif Şafak muhteşem bir dille Mevlana ve Şems-i Tebrizi'yi anlatmış. Çok sürükleyici Tavsiye ediyorummm

Ben de şu an bu kitabı okuyorum gerçekten çok etkileyici çok güzel!
Bundan önce de Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş'i okumuştum, özellikle Bin Muhteşem Güneş'ten çok etkilendim. Afgan kadınlarının ne zor bir hayat yaşadığını daha doğrusu tüm Afganların çektiği çileleri detaylı olarak anlatan bir kitap, tavsiye ederim.

Back