• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

canan tan pıraye canan tan en son yurekler ölür ayse kulın umut sınan akyuz ıkıkısılık yanlız superrrr

Hermann Hesse-Bozkırkurdu
İhsan Oktay Anar-Puslu Kıtalar Atlası
İhsan Oktay Anar-Suskunlar
Paulo Coelho-Şeytan ve Genç Kadin
Paulo Coelho-Zahir
E.Nihan Durukan,Yonca Kocadağ-Sadece bir gecelik

Şidettle tavsiye ederim hepsi okurken çok keyif aldiğim kitaplarimdandir.

Dan Brown - Davinci Şifresi
Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar
ikisininde filmi var ama kitaplarını kesinlikle okuyun derim.aradaki farkı görüceksiniz melekler ve şeytanları henüz izlemedim ama eminim kitabı daha ii dir genelde kitaptan filme çevrilmiş eserler pek ii olmuyor.filmi izlemiş olasınızda mutlaka kitaplarını okuyun.

ayrıca aynı şekilde filmi çekimiş diğer bi kitapta ,
Philippa Gregory - Boleyn Kızı
film berbat ötesi ama kitap muhteşem..

zaten bu kitapları bi okuyun üstüne bidaha kitap okuyamıyacaksınız aynı tadı hiçbir kitap vermiyor özellikle Dan Brownun romanlarından sonra anlarsınız nedemek istediğimii....

Dan Brown - Davinci Şifresi
Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar
ikisininde filmi var ama kitaplarını kesinlikle okuyun derim.aradaki farkı görüceksiniz melekler ve şeytanları henüz izlemedim ama eminim kitabı daha ii dir genelde kitaptan filme çevrilmiş eserler pek ii olmuyor.filmi izlemiş olasınızda mutlaka kitaplarını okuyun.

ayrıca aynı şekilde filmi çekimiş diğer bi kitapta ,
Philippa Gregory - Boleyn Kızı
film berbat ötesi ama kitap muhteşem..

zaten bu kitapları bi okuyun üstüne bidaha kitap okuyamıyacaksınız aynı tadı hiçbir kitap vermiyor özellikle Dan Brownun romanlarından sonra anlarsınız nedemek istediğimii....
Dan Brown'un iki kitabını sevdiysen bu tarzları da seversin
Wılbur Smıth Mısır dizisi (Nehir Tanrısı,7.Papirus,Büyücüler Kralı,11.yazıt)a.s.

Dan Brown'un iki kitabını sevdiysen bu tarzları da seversin
Wılbur Smıth Mısır dizisi (Nehir Tanrısı,7.Papirus,Büyücüler Kralı,11.yazıt)a.s.

benim zaten mısır tarihine bi ilgim var Wilbur Smith in 7. Papirüs romanını okumuştum gerçekten güzel sanırım onuda filmi var ama ismi farklıydı oda çok kötüydü :)
sanırım sende mısır tarihinle ilgileniyorsun bunları okuduğuna göre bende sana tavsiyede bulunayım ;)
CHRISTIAN JACQ : 1) Işığın Oğlu
2) Milyonlarca yılın tapınağı
3) Kadeş Savaşı
4) Ebu Simbel'in Kraliçesi
5) Batı Akasyasının Altında

beş kitaplık bi seridir her kiitap yaklaşık 350 sayfadır ve ben bunuları kısa bir sürede okudum süper zevk aldım okurken ama inan Dan Brown kitaplarından sonra hiçbir kitaptan zevk almadım diyebilirim.o tadı bulamıyorum bir türlü.Dan Browndan sonra Boleyn Kızını okudum bi o Hoşuma gitti baya sardı şimdi onunda ikinci kitabına geçtim Kraliçenin Soytarısı ama malesef bu sıralar elime alamıyorm

Elif Şafak 'Siyah Süt' istedim kargoda:))

Bunlar benim okuduğum kitaplar değil ,eşimin tercihi ve Dan Brown hastası, o yüzden ona okuyordum yavaştan o tavsiyede bulundu, ama bana tavsiye ettiği kitaplardı ayrıca bunlar..
Kitabımı bitirince elime almayı düşünüyorum, çok övdü çünkü..
ıyi geceler diliyorum..Teşekkürler bu aradaa.s.

eşinin tavsiyelerini dinle ve mutlaka oku derim yerimseniben

ben teşekkür ederim tavsiyelerin için sanada iyi geceler :utangac: :1hug:

Başladım Melekler ve Şeytanlar'a Siyah Süt gelene kadar:))
Gerçekten sürükleyici bir kitap, ilk sayfalarında insanı sarıyor.

Tabikide Stephenie Meyer - Alacakaranlık serisi :kahve:
Okuyanın elinden bırakamayacağı ve asla bitmesini istemeyeceği bi kitap serisi..şakkıdı

Şu anda okuduğum Alacakarlık serisi ve Yeniay'ı okumaktayım.
Kesinlikle favorilerim arasında başı çekiyor.
Bu seriden sonra Yine Stephenie Meyer'ın Göçebe'sini okuyacağım.
Şimdiye kadar okuduklarım arasında favori kitaplarım şöyle ki;

Piraye-Canan TAN
En Son Yürekler Ölür-Canan TAN
Eroinle Dans-Canan TAN
Söylenmemiş Şarkılar -Canan TAN
Çikolata Kaplı Hüzünler-Canan TAN
Eroin- Christiane F.
Aşka Şeytan Karışır-Hande ALTAYLI
Maraz-Hande ALTAYLI
Altın Aşk Vuruşu-Aydilge SARP

bu kitapları kesinlikle tavsiye ediyorum.
Bir çırpıda okuyabileceğiniz kitaplar.

simyacıyı okumayanızmız yoktur heralde
yüreğinin götürdüğü yer git
birde semerkant
afrikalı leo
alamut kalesi
uçurtma avcısı
bin muhteşem güneş

o kadar çok kitap okuyorumki ben bile unutuyorum aslında..

yusuf ile züleyha nazan bekiroğlu
siyah süt elif şafak
aslında çok var ama aklıma geldikçe yazayımkaydirigubbakcemile3

Dan Brown - Dijital Kale. çok harika we sürükleyici bi kitap. Da vinci şifresi melekler we şeytanları izleyip-okuyup beğenen arkadaşlar eminimki bunu da çok beğenicektir

Sevgili Mathilda, ınsanın yürümesini Dört Gözle Bekliyorum --> Susanna Tamaro

ınsana ait, kadına ait birşeyler okumak isteyen herkese tavsiye ederim...

Vedat TÜRKALİi_birgün tek başına
Adalet AĞAOĞLU-Ölmeye yatmak
Joanne GREENBERG-Sana gül bahçesi vadetmedim
Vasconselos-Portakal ağacı
Ayşe KULİN-Veda
Ayşe KULİN-Umut
Livingston-Martı

.devamı gelicek:) ama bunları şiddetle tavsiye ediyorum....

06042873.jpg

Çıplak Yüzmek / Carl Hiaasen

arkadaşlar bu kitabu okurken çok güldüm; resmen kitabın içine konuya sürüklendim. bazı müstehcen bölümler var kitapta ama gülmekten kırılıyorsunuz... şiddetle tavsiye ederimsırnaşık şey

kitabın siteden alıntısı;;
"Hem suç romanı, hem komedi. O kadar iyi ki, kesinlikle yasaklanmalı!"
Miami Herald

Dünyada Golfstream akıntısının nereden başlayıp nereye doğru yöneldiğini bilmeyen tek deniz biyologu herhalde Chaz Perrone'dir. Sadece çok para kazanmak uğruna biyoloji okuyan tek insan da kendisi olduğundan çok parayı kestirmeden kazanmanın bir yolunu da yakalamış sonunda.

Karıştığı yolsuzluğu karısı Joey'nin anladığından şüphelenince, çaresizlikten olacak, karısını tatil yaptıkları teknenin güvertesinden Atlantik Okyanusu'nun karanlık sularına atıveriyor. Ama Chaz bilmiyor tabii. Kadınların canı zor çıkar, hele hele okyanusa atılmış bir yüzme şampiyonu sadece yaşamaya mahkumdur!

Bir marihuana balyasına sımsıkı tutunan Joey Perrone, eski bir polis ve artık yalnız bir adam olan Mick Stranahan tarafından okyanustan kurtarılıyor. Bir an önce polise gidip kocasının işlediği suçu ihbar etmek yerine Joey, ölü biri olarak kalıp Chaz kendi kendini yiyip bitirmeden önce onu yiyip bitirmeye karar veriyor -Mick'in yardımıyla tabii.

Ken bebekler gibi yakışıklı" ve "sözde alçakgönüllü" ama kesinlikle alçak, deniz biyologu Chaz Perrone, Florida kıyıları açıklarında seyreden Sun Duchess adlı teknenin güvertesinden karısını okyanusa attığında onu son defa gördüğünden emindi. Fakat eski bir yüzme şampiyonu olan Joey Perrone, yaşayacaktı! Üstelik intikamın yemeğini soğuk yemeye yetecek kadar uzun.

"Yergi dolu, hayret uyandırıcı bir şekilde komik ve derinden tatmin edici.
Kirkus Reviews

"Bay Hiaasen'i Preston Sturges, Woody Allen ve S. J. Perelman'la aynı kefeye taşıyan, parlak, becerikli ve güzelce bilenen esprili bir üslupla bezenmiş, tatlı kaçık bir keyif."
The New York Times

"Alaylı konuşmalar, öldüresiye iğneleyici yan karakterler, komik arka plan parçalarıyla çok zengin, birinci sınıf!"
Entertainment Weekly

"Hiaasen, keskin ama asla kaypak değil, insancıl ama asla duygusal değil."
Newsweek

saba tümer proğramında alişan'a "Tanrının doğum günü" ve "Dokuz Kehanet"i önerdi ama bunları okumadım ben ve netten hiç önerisini görmemiştim :1rolleyes:

Teksas'tan Hakikate yolculuk - Najla Tammy İlhan..
Yolunuz bir kitapçıya düşerse ya da yolunuz kitapçıya düştüğünde elinize geçerse mutlaka alın okuyun. Ben bir günde bitirdim. ÖZellikle müslüman oluşunu okurken göz yaşlarıma engel olamadım. İmanlı iki kalbin bir birine meyletmesi ne güzel şeyy...

Back