Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

OLASILIKSIZ, Portobello Cadısı, Boleyn Kızı, Kraliçenin Soytarısı son zamanların kitapları arasında ve kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum, bir solukta okuyup bitireceğinizden emin olabilirsiniz
ayrıca eskilerden, ama tadını hiç yitirmemişlerden; Halil Cibran- Ermiş, Paulo Coelho-Şeytan ve Genç Kadın insanı değerleri sorgulayan, iyi ile kötü güzel ile çirkin arasındaki ayrımı bize oldukça akıcı ve etkileyici bir üslupla anlatan iki kitap...

PİRAYE-Canan TAN'ın kitabı...yeni dönem kitabı ama çok etkileyici...sürükleyicide bi günde bitirmiştim...

ayşe kulin : veda
ayşe kulin: adı aylinnn
ayşe kulin: gece sesleri
naşide gökbudak: miralyın kızı süreyya
benim çok etkisinde kaldığım kitaplardır. herkese tavsiye ederim
a.s.

:enbuyukkk:

Ayse kulin veda su siralar üstüne tanimammmm

a.s. aynen katılıyorum size mükemmel bir kitap osmanlı döneminde yaşanmış bir hayat ancak bukadar güzel anlatılabilir. bir solukata okudum .tek kelime ile mükemmel bir kitap.
herkeze tavsiye ederim. yine ayşe kulinin adı aylin adlı kitabın için de aynı düşüncelerim.
çok etkisinde kaldım.sonunda ağladımsenağlama. arkadaşlar okuyun bu kitapları :kahve:
şiddetle tavsiye ediyoruma.s.

Colin Falconer - Bir Hürrem Masalı ve aynı adamın kitabı olan Aztekler..
Tarihte yıkılıp geçilen hayatların krallıkların öyküleri anlatılıyor arayada bir güzel aşk sıkıştırıyor. Bu yazardan hiç okumadıysanız bunlardan başlamanızı tavsiye ederim..

canan tan' PİRAYE ADLI KİTABI harika OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
zülfü livanelini SEVDALIM HAYAT OKURKEN HİÇ HİÇ BİTMESİN İSTEDİM

Arthur Golden -Bir geyşanın anıları
Maxime Chattam-Kötü ruh
Karanlığın soluğu
Kara büyü
Canan Tan-Piraye,Yüreğim seni çok sevdi

boleyn kızı 'Philppa Gregory' ve devamı olan kraliçenin soytarısı ....

Olasiliksiz ve ölmeden önce kesfetmeniz gereken 5 sir i okuyanlar varmi arkadaslar .Nasil buldunuz?

son olarak ihsan oktay anar'ın suskunlar kitabını okudum, müthiş bir kurgu, öneririm arkadaşlar..

Not: Seni Seviyorum - Cecelia Ahren. Hem agladigim hemde çok güldügüm bir kitap. Gerçekten harika bir kitap. Filmide var ama kitabi daha güzel.

Uçurtma avcisi - Khaled Hosseini (Halit Hüseyni). Filmini belkide görmüssünüzdür. Kitab çok farkli. Soluksuz okudum.

kızım olmadan asla ( betty mahmudi )
Buz kapanı ( Glenn Meade ) bir solukta okudum
dijital kale ( Dan Brown )

canan tan' PİRAYE ADLI KİTABI harika OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
zülfü livanelini SEVDALIM HAYAT OKURKEN HİÇ HİÇ BİTMESİN İSTEDİM[/QUOTE

gercekten sevdalım hayat cok güzel bir kitaptı bende cok severek okudum..okumayan varsa tavsiye ederim..

Pirayeyi bende okudum bir günde bitirdim Canan Tan'ın kitabı çok güzeldi...

X