Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

evet kızlar akşamm üç e kadar uyanık kaldım ve gorayı da bitirdim
gerçekten madam bovarnin verdiği tadın aynısını bu kitapta verdi bana enfesti
bir dünya klasiği okumadan geçen zamana yazık olmuş a.s
konu hindistanda geçiyor ve hindistandaki farklı din anlayışını kastları
insanları nasıl sınıflara ayırdığını bu sınıflar içersindeki gençlerin aşkını anlatıyorr enfes bişey tavsiye ediyorum a.s
şimdi sırada diğer bir klasik var
gogol ölü canlar bitirir bitirmez burdayımmm :teytey:

allahım kitap beni çok heyecanlandırıyor:dance:
bugün iki kitap aldım :teytey:
Hulki Cevizoğlu----- 1919'un şifresi
Bilge Göksu------kendine bir iyilik yap bu kitabı oku

öğretici kitapların ardından eğlenceli bir kitap okumak çok hoşuma gidiyor
araya bu tarz kitaplar koyuyorum
:icecream:

nasil bir piskolojideydim de harry potter kitabini okumaya karar verdim bilmiyorum fisfisfis ama birinci kitabindan baslayip ard ardina 6 kitabinida okumustum ve inanilmaz keyif almistim her ne kadar cocuk kitabi olarak gecsede.

kızlar en son Frank McCourt'un Angela'nın Külleri ve Angela'nın Külleri 2 adlı kitabını okudum.olay americada başlayıp oradan irlandaya ve tekrar americaya uzanan irlandalı inanılmaz zorluklar yaşayan bir ailenin dramı.oldukça sade ve akıcı bir diile yazılan kitabı sıkılmadan okumak mümkün.gerçek hayat hikayesini yazan frank sizi bazen üzüyor bir anda da güldürebiliyor.Türlü hayat dersleri çıkarılabilecek bu romanı şiddetle tavsiye ederim..

Başucumda müzik
Ölü Ozanlar derneği
Avolunun sisleri( Marion Zimmer Bradley)
Troyanın ateşi( Marion Zimmer Bradley)

Bende harry potter serisini okudum ( Büyükler içinde ilgi çekici)
Ben fantastik kitapları daha çok seviyorum

marquez'in tüm kitaplarını tavsiye edebilirim.

bir de gündüz vassaf'ın "cehenneme övgü" adlı kitabını okudum en son. günlük hayatımızda hepimizin sorgusuz sualsiz kabul ettiği şeylere çok farklı yaklaşımlarda bulunan denemelerden oluşuyor. öyle güzel ki bir başucu kitabı olabilecek nitelikte.

Son düzenleme:
victor hugo:sefiller,
emine şenlikoğlu:imamın manken kızı,
rauf cilasun:eek:ğlum osman,
kemalettin tuğcu:bir garip kızcağız,
emine şenlik oğlu:bize nasıl kıydınız?,
paulo ceolho: simyacı vs... daha yazmak isterdim ama aklmda kalanlar bunlar

biraz geç oldu ama
nihayet bitirdim ölü canları
çok sürükleyici bir kitap değil
ama yinede güzeldi a.s
özellikle rus halkını yaşayış tarzını tanımış oldum baya ilginçlermiş hee fisfisfis
konusu hayatı boyunca dolandırıcılıkla yaşamaya yı kendisine ilke edinmiş bir adam baya ilginç
özellikle başka kültürleri merak edenlere tavsiye ederim yerimseniben

ahmet hamdi tanpınar'ın saatleri ayarlama enstitüsü adlı eserini mutlaka alıp okuyun arkadaşlar, bu kadar yıl önce yazılmış bir kitapta akıl almayacak kadar güzel espriler, tasvirler, bağlantılar var. dili eski tabi ama kaptırınca bir çırpıda bitiveriyor..

Yeni çıkan kitaplar başlığında tanıtımı da yapılmış;Turgut Özakman'ın Çanakkale destanını anlattığı DİRİLİŞ romanını mutlaka okuyun arkadaşlar,daha yeni okuyorum ve okurken gözyaşlarımı tutamıyorum
Her Türkün özellikle de gençlerin mutlaka okuması gereken harika bi çalışma olmuş!...

milan kundera - ayrılık valsi. bugün bitirdim. tavsiye ederim arkadaşlar. ayrıntılara dikkat çeken çok hoş bir roman.

Solmaz Kamuran-Kiraze
Ann Chamberlin-Safiye Sultan üçlemesi
Dostoyevski-Budala
Gonçarov-Oblomov:kahve:

X