Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

"Öğretmenim Moriyle Salı Buluşmaları"
YAZAR:Mitch Albom
bugüne kadar okuduğum en güzel ve duygu yüklü kitap ağlamaktan gözlerim şişmişti...büyük bir hayat dersi okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

En cok hosuma giden kitap yazarını unuttum şimdi ama ATLANTİS kesinlikle cok guzel ilk 100 sayfayı bıtırdıkten sonra kıtabı elınızden bırakmadan okuyorsunuz. Süperrrrr
Ayrıca Dan Brown ın bütün kitapları harika her biri ayrı bır macera

Hakan Günday Zargana Şiddetle okumanızı tavsiye ederim..
Güzel yazardan güzel bir romanyerimseniben
Elif Şafağın Baba ve Piçide tavsiye edeceğim kitaplar arasında..:kahve:

eroin ben bu kıtabı cok sevdım.sitem adlı kıtapta cok guzl 14-13yaslrındakı bırılerı ııcnde mavi saclı kız cok guzl romanlar

bende nermin bezmen in kitaplarına bayıldım
özellikle kurd seyd&shura, kurd seyd&murka
diğeride sır adlı kitabı ve aurora nın incileri
muhteşem kitaplarÇok üzgünüm çoooka.sa.s

KIZLAR BU GÜNE KADAR OKUDUĞUNUZ SİZİ ENÇOK ETKİLEYEN KİTAP HANGİSİ OLDU BU ŞEKİLDE BİZDE BİR FİKİR EDİNMİŞ OLURUZ ÖNCE BEN BAŞLIYAYIM EN ÇOK BENİ ETKİLEYEN KUMRAL ADA MAVİ TUNA VE SEVDALİNKA ADLI KİTAPLAR:1yes2:

buket uzuner bayılıyorum o kadına.. kumral ada mavi tuna beni de çok etkiledi...

christy brown
sol ayağim

yazar bedensel özürlü bu kitabi tek kullanabildiği organi sol ayağiyla yazamiş çok güzel veilginç bir kitap okumanizi öneririm

Hani derler ya bir roman okudum hayatım değişti. Ben de bir roman okudum hayatım değişti. Edebiyattan hoşlanmayanlara ve intihara eğilimli kişilere pek tavsiye etmem ama okuduğunuzda çok şey bulacağınız bir roman, benim hayatımın romanı.
Oğuz Atay-Tutunamayanlar
mutlaka okuyun!!!şiddetle tavsiye ederim!!!

ben genelde tarih okuyorum eğer tarihi kitaplar seven varsa tavsiye ederim:
Hıfzı Topuz , Meyyale
Solmaz Kamuran , Kiraze
Kenize Mourad , Saraydan sürgüne
Colin Falconer , Bir Hürrem Masalı
aklıma ilk gelenler ve hepsi birbirinden iyi kitaplar ha unutmadan birde İlber Ortaylı'nın kitapları çok güzeldir.

valla çok feci şekilde herkese tavsiye ettiğim iki kitap var canan tan'ın yüreğim seni çok sevdi ve piraye,kitabı elinizden bırakmak istemiyceksiniz emin olun ve mutlaka okuyun...

Okuyupta gerçekten beğendiğim uzun süre unutamayacağım ve tavsiye edebileceğim kitaplar;

Ayşe Kulin - Veda / Esir şehirde bir konak (gerçekten çok beğendim sonrasında ayşe kulin hakkında oldukça araştırma yaptım)
Ahmet Ümit - Beyoğlu Rapsodisi (roman tadında bir polisiye hatta sonuna kadar polisiye olduğunu bile unutturuyor)
Ahmet Ümit - Patasana (geçmişte yaşananları okumaya çok meraklı biri olaraktan çok beğendim)
Waris Dirie - Çöl Çiçeği (azimli bir kadının hikayesi ibret verici)
Halide Edib Adıvar - Handan (okurken bana karmakarışık duygular yaşattı kalp çarpıntımı önleyemedim)
Ann Chamberlin - Safiye Sultan III cilt - Hadım Edilmiş bir aşk / Ya ipek urgan ya gümüş hançer / Bir tek sana sözüm geçmez ey zaman (3 cilt topla 1129 sayfa 3,5 günde bitirdim hani derler ya bi solukta okunabilir diye işte böyle bişeydi bende bu kitabı okuduktan sonra geçmişimize karşı çok daha fazla merak uyandı)
Kürşat Başar - Başucumda Müzik (sadece aşkı anlatan kitaplardan hoşlanmam ama bu kitap ilgimi çekti ve tavsiye edebileceğim kitaplar arasında yer aldı özellikle yaşanmış bir olayı anlatması çok etkiledi)
Reşat Nuri Güntekin - Yaprak Dökümü (çok seneler önce okuduğumda bana okumayı sevdiren kitap)

şuan aklıma gelen gerçekten çok beğendim dediğim kitaplar bunlar eminim biraz daha düşünsem daha fazla gelir aklıma.. çok kitap okuyorum hemen hemen okumadığım bir tek günüm yok öyleki bazen bir kitabı bitiriyorum 1 saat sonra diğerine başlıyorum en değerli varlığım kitaplarım en büyük hayalimde ilerde evimde bir kütüphanem olması. okumak gerçekten çok güzel yeterki ruhunuza hitap edecek kitapları seçin bakın o zaman nasılda seveceksiniz okumayı. şuan ahmet altan - en uzun gece yi okuyorum buradan sizin tavsiyelerinizden yola çıkarak aldım umarım bende sizler kadar beğenirim

kürşat başar-başucumda müzik hatta kendisi beni en çok ağlayan kitaptır diyebilirim
solmaz kamuran-kiraze(sefarad bi ailenin osmanlıyla ilişkileri anlatılıyor)
nermin bezmen-sır kesinlikle tavsiye ederim
ve son olarak 14-15 yaşlarında okuduğum mavi saçlı kız..

mavi saçlı kızı bende okudum gercek bı olay soz konusu ,,,,
herkeze tavsıye ederım kanser hastalıgına yakalanan ve hastalıga yenık düşen bır tıyatrocunun kızını anlatıyor

X