Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

dan brown melekler ve şeytanlar , derinliğine kimse sevgili olamadı cezmi ersöz , jostein gaarder portakal kız ve daha bi sürü çok uzun yazmıyım dedim bu arada yeni üye oldum herkese merhaba :)

Murathan Mungan - Kadından Kentler... yeni bitirdim şiddetle tavsiye ediyorum elinizden bırakamayacaksınız!!

şu an mehmet faraç ın söyleyin anama ağlamasın isimli belgesel roman türünde kitabını okuyorum
töre adı altında işlenen cinayetleri anlatıyor

hayatımın şekillnmesinde büyük önemi olduğunu düşündüğüm kitapları sıralıyım:)

GÜLÜNÜN SOLDUĞU AKŞAM - ERDAL ÖZ
GORKİ-ANA,ÇOCUKLUĞUM
MAVİ GÖZLÜ DEV-ZEKİRİYA SERTEL
HIFZI TOPUZ-MEYALLE
TENEKE-YAŞAR KEMAL
MEMLEKET HİKAYELERİ-REFİK HALİT KARAY

VE VE VE
DİMİTRİ DİMOV-TÜTÜN

okuduğum her kitap bnm için değerlidir özeldir falan ama bu iki ciltlik romanı üç günde bitirdim çok sürükleyici hafif pembe dizi kıvamında çok ilglinç üslubu olsun kurgusu oldun kişileri özelikle.kitabı okuyalı yaklaşık bir yıl oldu biraz daha zaman geçmesini bekliyorum tekrar okumak için =)

maxim chattam, fransız polisiye yazarı
bu türü sevmem ama maxim ianaılmaz başarılı
hatta öyle ki yarattığı dedektif karakterine (BROLYN) aşık oldum

onun dışında patrick Süskind KOKU şiddetle tavsiye edilir

bu arada AYŞE KULİN'in özellikle FÜREYA, ADI AYLİN VE SEVDA LİNKASI
ÇOK DOKUNAKLIDIR
MAVIEA NIN DA İtalyanca aşk başkadır-yalnız kadınlar sokağı ve geri döneceksin ama
sonra kitapları çoğaldıkça bence kişisel görüşüm çizgisinin dışına çıkdı.

ayrıca safiye sultan 3 lemesi- bir hürrem masalı-kiraze -boleyn kızı -çılgın türkler
tarihi mükemmel bir şekilde bize keyifle öğreten eşsiz kitaplar.

tebii bunlar benim fikrim:))

canan tan piraye çok güseldi tawsiye ederim bende yüreğim seni çok sewdi kitabını denicemyerimseniben

canan tan pıraye herkes kendıne bır pay cıkartabılır kıtap bnm hayatımı anlatıyor sankı gelecekte kıtabın devamı yasıcakmısım gıbı hıssedıyorum

herkese tavsıye ederım

canan tan piraye çok güseldi tawsiye ederim bende yüreğim seni çok sewdi kitabını denicemyerimseniben

sansa aynı kıtap adını vermısız bence surukleyıcı ve gzl ben o katapta ne yazıyorsa yasadım aynısını ıns sonu oyle olmaz korkuyorum ama cok gzl bır kıtap herkes okumalı eger ısteyn olursa kıtabı bulamazsanız kı ben cok zor buldum okumak ısteyenle kıtabımı seve seve paylasırım:KK70:

en son okuduğum kitap Mustafa Usta nın Kızılırmak ta Gülbiçen adlı kitabı. Milli Mücadele yıllarında yasanan dramatik bir ask öyküsünü anlatıyor. kitabı kenara koyduğunuzda acaba ne olacak diye merak uyandıran bir kitap. ben severek okudum tavsiye ederim...:kahve:

Bende ADAM FAWER dan empatiyi okuyorum tavsiye ederim çok ilgi çekici kitabın ilk sayfasında şöyle diyor İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz:içelim:

en son okudugum kıtap yenı anne ıcın dıe ama o kıtabı okuduktan sonra anne olmak ıstemıyorum kıtap sureklı annelıgın kotu yonlerını yazmıs anne olmaktan nefret ettım sakın okumayın yoksa bnm gıbı sızıde annelıkten sogutur

su an 2 tane kıpat okuyorum ama ara verdım bıraz fınallerım basladı

bırtanesı sevgıne ıhtıyacım var dıgerı ılk 5 dk dıe bır kıtap ama onerecegım bır kıtap daha var (her hafta 1 kıtap bıtırdıgım ıcın ) 1duvak 2 gelın surukleyıcı bır kıtap

olasılıksız şimdiye kadar okuduğum en ilginç ve etkileyici kitaptı.
şimdide empatiyi okuyorum :)
şiddetle tavsiye edilir...

Diriliş(Turgut Özakman)Çanakkale Savaşını yaşatıyor insana.
Sevdalinka(Ayşe Kulin)
Çiçekler Büyür(Emine Işınsu)Batı Trakyadaki Türklerin Yaşadıkları.

amin maalouf un bütün kitapları harika özellikle yüzüncü ad,semerkant
yurt yayınlarının yazarını hatırlamıyorum alamut kalesi hasan sabbahın yasadıklarını anlatıyo
selim ileri destan gönüller
ayse kuli veda ,sevdalinka
solmaz kamuran minta süpeeeeeeeeerrrr
sabahattin ali kürk mantolu madonna mutlaka okunması gereken bir yapıt

X