- 19 Ağustos 2016
- 1.138
- 4.628
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
sarah jiooooooo der susarımSophie Kinsella'nın Alışverişkoliğin Maceraları serisi varmış. Acaba okusam ard arda iki aynı yazarın kitabı sıkar mı?
Yoksa Sarah Jio mu okusam
Ya da yine sürükleyici farklı bir tarz mı okusam (bu kısım için öneri istiyorum)
Haydi herkesten fikirlerini bekliyorum, öğleden sonra boşum da değerlendireyim bari
Melinda pazarlamacı gibi görün seni :))o zaman seni vikitap.com sitesine davet edelim
oraya okumak istediklerini, okuduklarını, kütüphanende olanları, okuma hedefini her şeyi kaydedebiliyorsun
birçoğumuzun üyeliği var orada, biz çok seviyoruz
sophie kinsella nın alışverişkolik serisinin ilk kitabını okudum ben ama çok sevemedim, önceden filmini izlemiş çok sevmiştim o sebeple sanırım, ama numaran bende var, düğün gecesi ve pasaklı tanrıçayı tavsiye ederim eğlenceli kitaplarSophie Kinsella'nın Alışverişkoliğin Maceraları serisi varmış. Acaba okusam ard arda iki aynı yazarın kitabı sıkar mı?
Ya da yine sürükleyici farklı bir tarz mı okusam (bu kısım için öneri istiyorum)
Haydi herkesten fikirlerini bekliyorum, öğleden sonra boşum da değerlendireyim bari
birde bu tarz Sen Ece Ziyagilsin Topla kendini var tam kopmalık çok eğlenceliSophie Kinsella'nın Alışverişkoliğin Maceraları serisi varmış. Acaba okusam ard arda iki aynı yazarın kitabı sıkar mı?
sophie kinsella nın alışverişkolik serisinin ilk kitabını okudum ben ama çok sevemedim, önceden filmini izlemiş çok sevmiştim o sebeple sanırım, ama numaran bende var, düğün gecesi ve pasaklı tanrıçayı tavsiye ederim eğlenceli kitaplar
birde bu tarz Sen Ece Ziyagilsin Topla kendini var tam kopmalık çok eğlenceli
numaran bende var ın pdf var bende bende yeni okumuştum onu istersen gönderebilirimBakayım hemen bu kitaplara da
İşyerinde bu tarz eğlenceli kitaplar çok iyi gidiyor
Ne komik bi ismi varmış öyleBulursam bunu okuyayım bari
numaran bende var ın pdf var bende bende yeni okumuştum onu istersen gönderebilirim
ya onun pdfi varmıdır bilmiyorum ben basılı kitaptan okumuştum ama bana mail adresini atarsan gönderim sophie kinsella yıZahmet olmazsa sevinirim canım
Sen Ece Ziyagil'sin kitabını bulamıyorum galiba
ya onun pdfi varmıdır bilmiyorum ben basılı kitaptan okumuştum ama bana mail adresini atarsan gönderim sophie kinsella yı
ne vereyim abimeeeeMelinda pazarlamacı gibi görün seni :))
ben Alper Canıgüz sever biriyim o sebeple oğullar ve rencide ruhlar ile cehennem çiçeği önerebilirimHanımlar kitap alışverişi yapıyorum da netten,
Her türden kitaba açığım,bana neler önerirsiniz? teşekkür ederim şimdiden :)
hoş geldin, seni de ekledim listeyeyaaaa burası çok hoşuma gitti benim
bende düzenli kitap okumak istiyorum bulduğum herşeyi okuyup devamlı yeni birşeyler öğrenmek keyif almak istiyorum. önceden çok okurdum ama uzun süredir okuyamıyorum malesef.. bu alışkanlığım yemiden edinmeliyim.. yeni başlamıştım zaten.
Ömür Boyu Aşk - syf 35
bakalım kaç günde bitecek
25 tane de hedefleyeyim