Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sophie Kinsella'nın Alışverişkoliğin Maceraları serisi varmış. Acaba okusam ard arda iki aynı yazarın kitabı sıkar mı?
Yoksa Sarah Jio mu okusam
Ya da yine sürükleyici farklı bir tarz mı okusam (bu kısım için öneri istiyorum)
Haydi herkesten fikirlerini bekliyorum, öğleden sonra boşum da değerlendireyim bari

sarah jiooooooo der susarım

sophie kinsella nın alışverişkolik serisinin ilk kitabını okudum ben ama çok sevemedim, önceden filmini izlemiş çok sevmiştim o sebeple sanırım, ama numaran bende var, düğün gecesi ve pasaklı tanrıçayı tavsiye ederim eğlenceli kitaplar

birde bu tarz Sen Ece Ziyagilsin Topla kendini var tam kopmalık çok eğlenceli

ya da ay günlükleri serisi var hızlı okunuyor masallardan çevirme gibi ilk kitap az yavaş ama sonra çok hızlanıyor ben çok sevmiştim seriyi pdf i var bende istersen ilk kitap cinder

Bakayım hemen bu kitaplara da
İşyerinde bu tarz eğlenceli kitaplar çok iyi gidiyor
birde bu tarz Sen Ece Ziyagilsin Topla kendini var tam kopmalık çok eğlenceli

Ne komik bi ismi varmış öyle Bulursam bunu okuyayım bari

Hanımlar kitap alışverişi yapıyorum da netten,
Her türden kitaba açığım,bana neler önerirsiniz? teşekkür ederim şimdiden :)

Hanımlar kitap alışverişi yapıyorum da netten,
Her türden kitaba açığım,bana neler önerirsiniz? teşekkür ederim şimdiden :)
ben Alper Canıgüz sever biriyim o sebeple oğullar ve rencide ruhlar ile cehennem çiçeği önerebilirim
bülbülü öldürmek
çavdar tarlasında çocuklar
süper iyi günler
dönüşüm
hayvan çiftliği
lizbon'a gece treni
nar ağacı
martin eden
sevdiklerim arasında

yaaaa burası çok hoşuma gitti benim
bende düzenli kitap okumak istiyorum bulduğum herşeyi okuyup devamlı yeni birşeyler öğrenmek keyif almak istiyorum. önceden çok okurdum ama uzun süredir okuyamıyorum malesef.. bu alışkanlığım yemiden edinmeliyim.. yeni başlamıştım zaten.
Ömür Boyu Aşk - syf 35

bakalım kaç günde bitecek

25 tane de hedefleyeyim

hoş geldin, seni de ekledim listeye

DonukPudra seni de 50 yaptım bence 60 kalsın kapışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…