Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

canım tehlikeli oyunlar okuyacağız biz

Ben kitap okumayı seven tanıdıklarıma ödünç veriyorum kitaplarımı, sonra onlar okuyunca geri alıyorum. He bide bikaç ay geçip de hala okumazlarsa da geri alıyorum
Kuzenime seneleeeerrrr önce "Göçebe" kitabını vermiştim gidiş o gidiş. Nerde olduğunu bile hatırlamıyorum diyor Ben de artık şu kitap sen de var mı diye sorduğunda yok diyorum

benim de var öyle verip yıllarca geri alamadığım kitaplar ama hala akıllanamadım hala veriyorum

zamanında o kadar çok ödünç kitap verdim ki klasiklerin serisi vardı hemen hemen hepsi gitti. evlenmeden önce karşı komşumuz vardı onunla kitap değiş tokuşu yapardık çoğu onda kaldı o da benden sonra evlenip amerikaya yerleşmiş annesine sordum yaşlı bir kadın zaten bilmiyorum götürmüştür dedi yarısını da saolsun kardeşim vermiş arkadaşlarına almamış.. yeniden kütüphane oluşturacağım o nedenle şimdilik kimseye kitap vermiyorum... bağış konusunda da ihtiyacı olana elimde olanı değilde yeni alıp verme taraftarıyım..

Bende kitaplarıma ismimi yazıyorum ama giden gelmiyor.
Artık bir bahaneyle geçiştiriyorum 1-2 arkadaşım dışında kimseye vermiyorum. Ve sırf bu yüzden evimi kurarken kitaplığımı salona koymak istesemde koymayacağım. Ayrı odada güvende olsunlar. Kimseye bahane üretmek zorunda kalmayayım.

benim de var öyle verip yıllarca geri alamadığım kitaplar ama hala akıllanamadım hala veriyorum

Bi tane liseye giden kuzenim, bi annem bi de çok yakın bi aile dostumuz var şuan kitaplarımı verdiğim, onlardan da gidip rahatlıkla geri alabiliyorum çünkü. Onun dışında arkadaş, uzak akraba, büyük kuzenlerim vs vermiyorum.
Evimde de büyük bir kitaplık var, henüz 3 rafını doldurabildiğim O da salonda değil içerki odada, gelip de görüp isteyen olursa yumuşak yüzlüyüm ben hayır da diyemem ama naparım bilmiyorum
xyzt-5544 kitaplarımı ödünç vermemeye çalışıyorum çünkü geri gelmiyor malesef bi çözüm kitap kaşesi yaptırdım. kitaplarımın ilk sayfasına basıyorum belli olsun diye

Getirmeyecek olan kaşeyle de getirmez ki

Ben direk; kitap odunc vermiyorum dilersen sana bi tane alip hediye edeyim diyorum. Cunku-bence- gercekten kitap okuyacak insan odunc istemez gider o kitabi satin alir. Kitabimi isteyenlere de gicik oluyorum . Git al ulan ben buna emek veriyorum. Ay gaza geldim

KIBRITLERI COK SEVEN KUCUK KIZ kitabimi bitirdim. Bence okumaniz gereken kitaplardan biri can yayinlarindan cikmis. Fransizcadan cevrilmis. Cevirisi cok guzel. Kisa bir kitap ama cok sey anlatiyor ve surprizlerle dolu. Sonunu az cok tahmin edebilseniz de okuma hizini ve hevesini kesinlikle kesmiyor bu. TAVSIYE EDERIM.

Belli arkadaslsrim var bir iki tane onlara veriyoum gecen nisanda is yerinden bir arkadasin kizina 10 tane kitabimi verdim eylulde 3 kere aradim acmadi annesini aradin yarin getircek su gun getircek en az 8 kere aramisimdir en sin telefin actim annesine birwz sinra evinizin inundrn gecicem indirsin kizin asagi kitaplarimi dedim indirdi kitaplarima resmen tecavuz etmis kapalari kirik icleri karalanmis kucuk kardesi yapmis sanitum msj attim kiza kitaplarima iyi baktigin icin saol diye annesiyle de gorusmuyorum artik cok sinirlendim....
İsteyen olursada vermiyorum bir kitabim kaldi bi arkadadin kizinda iki ay once aldi onuda aramaya baslarim 15 gun sinra ben dusuyorum pesine ben para veriyorum o kitabi almak icin okuyorum emek veriyorum kimse kusura bakmasin kobamaz kimse kitabimin ustune yedirtmem!!!! Yecavuze ugramis kitaplarim geldidr aklima sinirlendim gene...

Bu filmi olan kitap mı alışveriş kolik

Bodoslama dalıyorum ama ben de kitap odunç vermeyi sevmiyorum almayida sevmiyorum
Bikere bi akrabaya kitap verdim adimi karalamiş giriş sayfasina yazilar yazmiş görünce kalp krizi geçirecektim
Bidaha kimseye kitap vermemeye yemin ettim.

benden pek isteyen olmuyo biliyor çünkü yakınlarım kütüphane oluşturmaya çalıştığımı
iş yerinde çaycı abla istemişti vermiştim 1 sene sonra getirdi resmen içim gitti soramadım da, ama o yaşta olup okuması hoşuma gittiği için sesimi çıkarmadım hiç
bağış konusuna hiiiiç sıcak bakmıyorum çünkü dediğim gibi kütüphane oluşturmaya çalışıyorum
kitap hediye etmeyi çok severim o sebeple yeni satın alıp veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…