- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
canım tehlikeli oyunlar okuyacağız bizTelefonumdan giriyordum siteye ama her ne olduysa her sayfa yenilememde kullanıcı adı ve şifre istemeye başladı sinir oldum. Ben de açtım bilgisayarı.
İkizler burcu olduğum için bir kısmınız gibi tezcanlıyım. Bundan sebep bir kitabı 1 haftadan fazla okuyunca sıkılıyorum. Bir kitap benim için en fazla 3-4 gün sürmeli.
Budala çok güzel.
Korkuyu Beklerken kitabını ne zaman okuayacaksınız? Ben de mi katılsam size?_meLinDa_ @N-A-R
iyi bari, geçici bir şeydir o zaman.
Bu arada birilerine ödünç kitap vermek konusunda ne düşünüyorsunuz?
Elimde bir kaç kitap var gene bağış ya da hediye gibi vereceğim. İhtiyacı olan birisi varsa yollarım.
Müsait bir vakitte kitapları buradan paylaşırım.
benim de var öyle verip yıllarca geri alamadığım kitaplar ama hala akıllanamadım hala veriyorumBen kitap okumayı seven tanıdıklarıma ödünç veriyorum kitaplarımı, sonra onlar okuyunca geri alıyorum. He bide bikaç ay geçip de hala okumazlarsa da geri alıyorum
Kuzenime seneleeeerrrr önce "Göçebe" kitabını vermiştim gidiş o gidiş. Nerde olduğunu bile hatırlamıyorum diyorBen de artık şu kitap sen de var mı diye sorduğunda yok diyorum
adını yazıp aratıyorum misal serenad pdf indir gibiKızlar bir şey sormak istiyorum online kitap okuyan varsa nereden indiriyorsunuz bilgi verir misiniz.
Ah cok isterim ama seneye insallah
zamanında o kadar çok ödünç kitap verdim ki klasiklerin serisi vardı hemen hemen hepsi gitti. evlenmeden önce karşı komşumuz vardı onunla kitap değiş tokuşu yapardık çoğu onda kaldı o da benden sonra evlenip amerikaya yerleşmiş annesine sordum yaşlı bir kadın zaten bilmiyorum götürmüştür dediiyi bari, geçici bir şeydir o zaman.
Bu arada birilerine ödünç kitap vermek konusunda ne düşünüyorsunuz?
Elimde bir kaç kitap var gene bağış ya da hediye gibi vereceğim. İhtiyacı olan birisi varsa yollarım.
Müsait bir vakitte kitapları buradan paylaşırım.
benim de var öyle verip yıllarca geri alamadığım kitaplar ama hala akıllanamadım hala veriyorum
xyzt-5544 kitaplarımı ödünç vermemeye çalışıyorum çünkü geri gelmiyor malesef bi çözüm kitap kaşesi yaptırdım. kitaplarımın ilk sayfasına basıyorum belli olsun diye
Ben direk; kitap odunc vermiyorum dilersen sana bi tane alip hediye edeyim diyorum. Cunku-bence- gercekten kitap okuyacak insan odunc istemez gider o kitabi satin alir. Kitabimi isteyenlere de gicik oluyorum . Git al ulan ben buna emek veriyorum. Ay gaza geldimBende kitaplarıma ismimi yazıyorum ama giden gelmiyor.
Artık bir bahaneyle geçiştiriyorum 1-2 arkadaşım dışında kimseye vermiyorum. Ve sırf bu yüzden evimi kurarken kitaplığımı salona koymak istesemde koymayacağım. Ayrı odada güvende olsunlar. Kimseye bahane üretmek zorunda kalmayayım.
adını yazıp aratıyorum misal serenad pdf indir gibi
Ben 3 kere mesaj attım değişmiyor:)vikitapta DERİNSU da benim, OKYANUSYA olarak değişsin diye mail attım ama pek umursamıyorlar sanırım
Belli arkadaslsrim var bir iki tane onlara veriyoum gecen nisanda is yerinden bir arkadasin kizina 10 tane kitabimi verdim eylulde 3 kere aradim acmadi annesini aradin yarin getircek su gun getircek en az 8 kere aramisimdir en sin telefin actim annesine birwz sinra evinizin inundrn gecicem indirsin kizin asagi kitaplarimi dedim indirdi kitaplarima resmen tecavuz etmis kapalari kirik icleri karalanmis kucuk kardesi yapmis sanitum msj attim kiza kitaplarima iyi baktigin icin saol diye annesiyle de gorusmuyorum artik cok sinirlendim....Ben direk; kitap odunc vermiyorum dilersen sana bi tane alip hediye edeyim diyorum. Cunku-bence- gercekten kitap okuyacak insan odunc istemez gider o kitabi satin alir. Kitabimi isteyenlere de gicik oluyorum . Git al ulan ben buna emek veriyorum. Ay gaza geldim
Bu filmi olan kitap mı alışveriş kolikSophie Kinsella'nın Alışverişkoliğin Maceraları serisi varmış. Acaba okusam ard arda iki aynı yazarın kitabı sıkar mı?
Yoksa Sarah Jio mu okusam
Ya da yine sürükleyici farklı bir tarz mı okusam (bu kısım için öneri istiyorum)
Haydi herkesten fikirlerini bekliyorum, öğleden sonra boşum da değerlendireyim bari
Ben direk; kitap odunc vermiyorum dilersen sana bi tane alip hediye edeyim diyorum. Cunku-bence- gercekten kitap okuyacak insan odunc istemez gider o kitabi satin alir. Kitabimi isteyenlere de gicik oluyorum . Git al ulan ben buna emek veriyorum. Ay gaza geldim