- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
evet durum aynen böyleçok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için , yok ben zaten eğer herkes istediği kitabı okuyorsa katılayım diyecektim . Yeni bir kitaba başlayacağım şimdi Tess Gerrıtsen- Hasat. Eğer durum böyleyse bildirim filan yaparım kaç sayfa okuduysam :)
Hayır izlemiyorum.Diziyi izliyor musun?
Hayır izlemiyorum.
Pek tripcanmışsın sen de
Beni tanımlayan özelliklerin başında gelir tripcan olmam
Bide üste çıktım o mevzuda, napayım bilinçaltıma işlemeseydin sen de, demek ki beni aldatacak potansiyelin var diye
Kocana acıdım yaaaİşlemediği kabahatlerin bile sorumlusu
ay Allah korusun düşmanımın başına vermesinBen de çok etkileniyorum böyle ruyalardan. Daha sevgiliyken görmüştüm benzer bişey de 3 gün konuşmadım o zaman sevgilimleAnlayamadı da bide, rüyanda görmüşsün ben ne yaptım şimdi diye diye gönlümü almaya çalıştı
Rüyada böyle oluyorsak gerçeğinden Allah korusun
ay Allah korusun düşmanımın başına vermesinRüyalarımızı hayra yoralım hayırlı şeyler olsun bende bugün eski erkek arkadaşımı gördüm ne alakaysa
oraya baktım aslında ama tam olarak anlayamadım siteyi nasıl kullanacağımı üye olayım bakayım teşekkür ederimo zaman seni vikitap.com sitesine davet edelim
oraya okumak istediklerini, okuduklarını, kütüphanende olanları, okuma hedefini her şeyi kaydedebiliyorsun
birçoğumuzun üyeliği var orada, biz çok seviyoruz
aynı konuda ikinci tavsiye açıyorum hemenvikitap üyeliği almalısın acilen
ben aldımmmmKızlar mutluluk ajandası aldınız mı?
ben aldımmmm
hadi yaa yıllık nasıl kestircem ki şimdievet durum aynen böyle
hatta senden yıllık okuma hedefi de alalım listemize ekleyelim
zorunluluk yok, istersen diye dedimhadi yaa yıllık nasıl kestircem ki şimdi
Açıkta kalmıştır
bir ayda en fazla kaç kitap okuyabileceğini az çok kestirebilirsen..çalışıyorsan iş yoğunluğunu okuyorsan ders sınav yoğunluğunu göz önünde bulundurabilirsinhadi yaa yıllık nasıl kestircem ki şimdi