- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Canım80 olarak belirledim :)
teşekkür ederiiiim
Hanımlar kitap alışverişi yapıyorum da netten,
Her türden kitaba açığım,bana neler önerirsiniz? teşekkür ederim şimdiden :)
azra2004 canım bizim aralık listemizi sen yapacaksın değil mi?
ne zaman yaparsın acaba
ilk sayfaya aralık ayı dereceye girenleri ekleyecek topik sahibimiz
ay ucundan ben de girmişimdir belki yaa umutluyum birazYani beni
ay ucundan ben de girmişimdir belki yaa umutluyum biraz
aaaa ben deee yaşasınAyy rengim değişmiş sarı değilim çooook mutlu oldum.(Ayrıntılara saplanan Nar)
ssl sorunu ve şifre geçişi varmış pcden de yaşayacaksın bir süre o sorunu kazene sordum bende sinir olmuştumTelefonumdan giriyordum siteye ama her ne olduysa her sayfa yenilememde kullanıcı adı ve şifre istemeye başladı sinir oldum. Ben de açtım bilgisayarı.
İkizler burcu olduğum için bir kısmınız gibi tezcanlıyım. Bundan sebep bir kitabı 1 haftadan fazla okuyunca sıkılıyorum. Bir kitap benim için en fazla 3-4 gün sürmeli.
Budala çok güzel.
Korkuyu Beklerken kitabını ne zaman okuayacaksınız? Ben de mi katılsam size?_meLinDa_ @N-A-R
ssl sorunu ve şifre geçişi varmış pcden de yaşayacaksın bir süre o sorunu kazene sordum bende sinir olmuştum
Kazenden bildirim geldi zaten.
Evet sürekli giriş yapmak gerekiyor siteye.Telefonumdan giriyordum siteye ama her ne olduysa her sayfa yenilememde kullanıcı adı ve şifre istemeye başladı sinir oldum. Ben de açtım bilgisayarı.
İkizler burcu olduğum için bir kısmınız gibi tezcanlıyım. Bundan sebep bir kitabı 1 haftadan fazla okuyunca sıkılıyorum. Bir kitap benim için en fazla 3-4 gün sürmeli.
Budala çok güzel.
Korkuyu Beklerken kitabını ne zaman okuayacaksınız? Ben de mi katılsam size?_meLinDa_ @N-A-R
Nar ağacı, hayvan çiftliği , alper canıgüzben Alper Canıgüz sever biriyim o sebeple oğullar ve rencide ruhlar ile cehennem çiçeği önerebilirim
bülbülü öldürmek
çavdar tarlasında çocuklar
süper iyi günler
dönüşüm
hayvan çiftliği
lizbon'a gece treni
nar ağacı
martin eden
sevdiklerim arasında
Evet sürekli giriş yapmak gerekiyor siteye.
Bu arada ben Tehlikeli Oyunlarda yokum. Budalamı bile aslıya aldım çerez kitap okuyorum. Ders çalışabilmek için. Hala doğru dürüst ders çalışmamış olsamda.
Hanımlar kitap alışverişi yapıyorum da netten,
Her türden kitaba açığım,bana neler önerirsiniz? teşekkür ederim şimdiden :)