Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

kızlar vikitapta grup falan var mı sizinle iletişime geçebileceğim ben pek bilmiyorum orayı bana birisi birazcık yardımcı olabilir mii

kuzum maşaAllah sen iyi okuyorsun o zaman, ben o kadar okuyamam ki bir de minimum tuttum diyorsun

Ahh ahh, bir zamanlar internet sınırlamamız yoktu çatır çatır online kitap okurdum. Şimdi işte elinde kitap desen olmuyor, evde iş , çocuk sızıp kalıyorsun gene bahane bol. Nisan de sınav var ona çalışmamanın dayanılmaz ağırlığı ve suçluluğu. bunalıma girdim durduk yerde. Neyse şu elimdeki kitabı bitireyim bari.

kızlar vikitapta grup falan var mı sizinle iletişime geçebileceğim ben pek bilmiyorum orayı bana birisi birazcık yardımcı olabilir mii
birbirimizi takip edebiliyoruz (kullanıcı adım melinda)
onun dışında gruplar da var (mesela 30+ grubuna katıldım ben ortak okumalar yapılıyor)
onun dışında birbirimizin kitaplarını inceleyip beğendiklerimizi listemize ekliyoruz falan
şimdilik üyelik açıp kütüphanende olan kitapları ve okumak istediklerini ekleyip başlayabilirisn sanki

öyle yaptım ve önceki okuduklarımı da ekliyorum aklıma geldikçe ama tarihleri tam net bilmediğim için sallama yazıyorum

kuzum maşaAllah sen iyi okuyorsun o zaman, ben o kadar okuyamam ki bir de minimum tuttum diyorsun
ay hedefi 100 olanlar var onların yanında devede kulak benimki onların önünde saygıyla eğiliyorum inşallah burası okuma şevkini arttıran bir sayfa kitap önerileri ortak okumalar hedefler inşallah bizde onlara yetişiriz

kullanıcı adım solitary zaten kayıt yaptırdığında kullanım kolaylığını göreceksin. melinda da açıklamış zaten kütüphanene kitap eklemekle okduğun ve okumak istediğin kitapları listelemekle başlayabilirsin

nasıl okuyorlar acaba sırları ne ki ben de eğilirim hem de baya baya eğilirim kuzum

kitap_asigi
canımm yeni bir şey keşfettim.
Hellions of Halstead Hall Serisi
1. Bozulan Yeminler
2. Yatağımdaki Serseri
3. Sır Gibi Sakladım
4. Vahşi Bir Lordun Kollarında
5. Son Çarem

bunlar beş kardeşi anlatıyor hikayeler bağımsız ama belli bir konu üzerinden gidiyor ilk kitabı bitirdim

son çarem sabrina jafferies kitabını herhangi bir yerden bulan var mı arkadaşlar hiçbir siteden alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…