- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
http://i.dr.com.tr/cache/600x600-0/originals/0000000573959-1.jpgBen kızlardan duydum ilk defa.Bu sene alayım dedim ama nasıl bir şey?Fotosu var mı
yok kuzum şimdilik kalsın o zaman , teşekkür derimzorunluluk yok, istersen diye dedim
bir önceki sayfada var bizim hedefler bir inceleyebilirsin istersen
kuzum maşaAllah sen iyi okuyorsun o zaman, ben o kadar okuyamam ki bir de minimum tuttum diyorsunbir ayda en fazla kaç kitap okuyabileceğini az çok kestirebilirsen..çalışıyorsan iş yoğunluğunu okuyorsan ders sınav yoğunluğunu göz önünde bulundurabilirsinmesela ben şimdilik ayda 4 kitap okuyabiliyorum ama minimum tuttum hedefimi fazlasını okursam benim yararıma
779 sayfa benimki, İşbankası Kültür Yayınları canım, tuğladan hallice
Oy ne diyorsunuzbenim ki 692 sayfa
birbirimizi takip edebiliyoruz (kullanıcı adım melinda)kızlar vikitapta grup falan var mı sizinle iletişime geçebileceğim ben pek bilmiyorum orayı bana birisi birazcık yardımcı olabilir mii
öyle yaptım ve önceki okuduklarımı da ekliyorum aklıma geldikçe ama tarihleri tam net bilmediğim için sallama yazıyorumbirbirimizi takip edebiliyoruz (kullanıcı adım melinda)
onun dışında gruplar da var (mesela 30+ grubuna katıldım ben ortak okumalar yapılıyor)
onun dışında birbirimizin kitaplarını inceleyip beğendiklerimizi listemize ekliyoruz falan
şimdilik üyelik açıp kütüphanende olan kitapları ve okumak istediklerini ekleyip başlayabilirisn sanki
ay hedefi 100 olanlar var onların yanında devede kulak benimkikuzum maşaAllah sen iyi okuyorsun o zaman, ben o kadar okuyamam ki bir de minimum tuttum diyorsun
kullanıcı adım solitarykızlar vikitapta grup falan var mı sizinle iletişime geçebileceğim ben pek bilmiyorum orayı bana birisi birazcık yardımcı olabilir mii
teşekkür ediyorumkullanıcı adım solitaryzaten kayıt yaptırdığında kullanım kolaylığını göreceksin. melinda da açıklamış zaten kütüphanene kitap eklemekle okduğun ve okumak istediğin kitapları listelemekle başlayabilirsin
nasıl okuyorlar acaba sırları ne kiay hedefi 100 olanlar var onların yanında devede kulak benimkionların önünde saygıyla eğiliyorum inşallah burası okuma şevkini arttıran bir sayfa kitap önerileri ortak okumalar hedefler inşallah bizde onlara yetişiriz
Aldım canım yolluyorum resimlerini.Kızlar mutluluk ajandası aldınız mı?
Dün gece okudum ama saat 2 gibi olduğu için yazmaya mecalim kalmamıştı :)
Serenad'da 330'dayım..
serenad benim favorimdir