Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hanımlar kitap alışverişi yapıyorum da netten,
Her türden kitaba açığım,bana neler önerirsiniz? teşekkür ederim şimdiden :)

Serenad
Moskof Cariye Hürrem
Handan-Halide Edip
On küçük zenci
Kumral Ada mavi Tuna
Trendeki kız
Kahperengi
İki yeşil susamuru
Taht oyunları
Şifacı

önerebilceğim kitaplar :KK200:

Ayy rengim değişmiş sarı değilim çooook mutlu oldum. :KK76:(Ayrıntılara saplanan Nar)

Telefonumdan giriyordum siteye ama her ne olduysa her sayfa yenilememde kullanıcı adı ve şifre istemeye başladı sinir oldum. Ben de açtım bilgisayarı.

İkizler burcu olduğum için bir kısmınız gibi tezcanlıyım. Bundan sebep bir kitabı 1 haftadan fazla okuyunca sıkılıyorum. Bir kitap benim için en fazla 3-4 gün sürmeli.

Budala çok güzel.

Korkuyu Beklerken kitabını ne zaman okuayacaksınız? Ben de mi katılsam size? _meLinDa_ _meLinDa_ @N-A-R

Başka kimler katılacaktı unuttum Korkuyu Beklerken kitabına?

bir de ilk sayfada gene baykuşlanmışız. Hoşuma gitti.

Telefonumdan giriyordum siteye ama her ne olduysa her sayfa yenilememde kullanıcı adı ve şifre istemeye başladı sinir oldum. Ben de açtım bilgisayarı.

İkizler burcu olduğum için bir kısmınız gibi tezcanlıyım. Bundan sebep bir kitabı 1 haftadan fazla okuyunca sıkılıyorum. Bir kitap benim için en fazla 3-4 gün sürmeli.

Budala çok güzel.

Korkuyu Beklerken kitabını ne zaman okuayacaksınız? Ben de mi katılsam size? _meLinDa_ _meLinDa_ @N-A-R
ssl sorunu ve şifre geçişi varmış pcden de yaşayacaksın bir süre o sorunu kazene sordum bende sinir olmuştum

ssl sorunu ve şifre geçişi varmış pcden de yaşayacaksın bir süre o sorunu kazene sordum bende sinir olmuştum

iyi bari, geçici bir şeydir o zaman.

Bu arada birilerine ödünç kitap vermek konusunda ne düşünüyorsunuz?

Elimde bir kaç kitap var gene bağış ya da hediye gibi vereceğim. İhtiyacı olan birisi varsa yollarım.
Müsait bir vakitte kitapları buradan paylaşırım.

Budala çok güzel.

Evet sürekli giriş yapmak gerekiyor siteye.
Bu arada ben Tehlikeli Oyunlarda yokum. Budalamı bile aslıya aldım çerez kitap okuyorum. Ders çalışabilmek için. Hala doğru dürüst ders çalışmamış olsamda.:ruh:

ben Alper Canıgüz sever biriyim o sebeple oğullar ve rencide ruhlar ile cehennem çiçeği önerebilirim
bülbülü öldürmek
çavdar tarlasında çocuklar
süper iyi günler
dönüşüm
hayvan çiftliği
lizbon'a gece treni
nar ağacı
martin eden
sevdiklerim arasında
Nar ağacı, hayvan çiftliği , alper canıgüz :KK200::KK200:

Evet sürekli giriş yapmak gerekiyor siteye.
Bu arada ben Tehlikeli Oyunlarda yokum. Budalamı bile aslıya aldım çerez kitap okuyorum. Ders çalışabilmek için. Hala doğru dürüst ders çalışmamış olsamda.:ruh:

Seni yanlış hatırlamışım o halde. Kimdi ki Korkuyu Beklerken okuyan?

X