Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için , yok ben zaten eğer herkes istediği kitabı okuyorsa katılayım diyecektim . Yeni bir kitaba başlayacağım şimdi Tess Gerrıtsen- Hasat. Eğer durum böyleyse bildirim filan yaparım kaç sayfa okuduysam :)
evet durum aynen böyle
hatta senden yıllık okuma hedefi de alalım listemize ekleyelim :sampiyon:

Ben de çok etkileniyorum böyle ruyalardan. Daha sevgiliyken görmüştüm benzer bişey de 3 gün konuşmadım o zaman sevgilimle :KK70::KK70: Anlayamadı da bide, rüyanda görmüşsün ben ne yaptım şimdi diye diye gönlümü almaya çalıştı :KK70::KK70:
Rüyada böyle oluyorsak gerçeğinden Allah korusun :dua:
ay Allah korusun düşmanımın başına vermesin:KK12: Rüyalarımızı hayra yoralım hayırlı şeyler olsun:KK37: bende bugün eski erkek arkadaşımı gördüm ne alakaysa:skandal:

o zaman seni vikitap.com sitesine davet edelim
oraya okumak istediklerini, okuduklarını, kütüphanende olanları, okuma hedefini her şeyi kaydedebiliyorsun
birçoğumuzun üyeliği var orada, biz çok seviyoruz
oraya baktım aslında ama tam olarak anlayamadım siteyi nasıl kullanacağımı üye olayım bakayım teşekkür ederim :KK19:

hadi yaa yıllık nasıl kestircem ki şimdi o_O
bir ayda en fazla kaç kitap okuyabileceğini az çok kestirebilirsen..çalışıyorsan iş yoğunluğunu okuyorsan ders sınav yoğunluğunu göz önünde bulundurabilirsin:KK66:mesela ben şimdilik ayda 4 kitap okuyabiliyorum ama minimum tuttum hedefimi fazlasını okursam benim yararıma:kahve:

X