- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
sorma ya çok sinir bozucuydu
Baya organize rüya görmüşsün Özge
herkes istediği kitabı okuyorkızlar belirli bir kitabı mı okuyorsunuz burada yoksa istediğiniz kitabı mı ?
sorma ya çok sinir bozucuydu
eşimi tanıyanlar hep herkesten çok ona güvenirim tarzı cümleler kurar, ben de onu hep farklı kefeye koyarım o sebeple inanılmaz büyük bir hayal kırıklığı hissettim rüyamda çok fenaydı
sabah vir vir vir anlattım durdum adamın tek yorumu değerimi anladın mı oldu
vikitap üyeliği almalısın acilengünaydın hanımlar 2017 yılımın ilk kitabını bitirdim
324 sayfa Sabrina Jeffries - Bozulan Yeminler
ve aklıma çok güzel bir fikir geldi.. Telefonumda notlar kısmında liste yapmaya başladım. okuduğum ve okuyacağım kitapları listeliyorum ve okuduklarıma tik atıyorum böylelikle hem okuduklarımı unutmayacağım hem de belirli bir hedefim olacak
benim ki 692 sayfaKızlarcım günaydın
Budala için dikkatimi çekti kalın bir kitap olduğunu yazmışsınız, bendeki 400 sayfa ve mini mini yazılar
69. sayfadayım
Tutunamayanlar kadar kalınmı sizlerdeki
779 sayfa benimki, İşbankası Kültür Yayınları canım, tuğladan halliceKızlarcım günaydın
Budala için dikkatimi çekti kalın bir kitap olduğunu yazmışsınız, bendeki 400 sayfa ve mini mini yazılar
69. sayfadayım
Tutunamayanlar kadar kalınmı sizlerdeki
herkes istediği kitabı okuyor
ama ortak okuma etkinliğimiz de var orada her ay aynı kitabı okuyoruz
hoş geldin
çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için , yok ben zaten eğer herkes istediği kitabı okuyorsa katılayım diyecektim . Yeni bir kitaba başlayacağım şimdi Tess Gerrıtsen- Hasat. Eğer durum böyleyse bildirim filan yaparım kaç sayfa okuduysam :)TamBirAzize
Kullanıcı adına bayıldım.
Burada Özgür irademizle istediğimiz kitabı okuyoruz. Sadece dini ve siyasi içerikli kitap okuyorsak tartışmaya mahal vermemek için paylaşmıyoruz.
Ama bir de ortak okuma etkinliğimiz var. Ortak okuma etkinliği 2017 gibi bir başlığı var. Girip inceleyebilirsin. Orada her ay belli katergoride kitap seçip ortaklaşa okuyoruz.
Bu ay Dostoyevski Budala okuyoruz mesela. Okumadı isen katılabilirsin.
Ayrıca arada burada sohbet esnasında hadi beraber şu kitabı okuyalım da diyebiliyoruz.
Yukarıda bahsettiğim ortak okuma etkinliği haricinde bir kaç kişi şubat ayınca İnce Memed serisini okuyacağız.
Sagolasin.
Sabah 4e dek ciglik cigliga agladi
Ne yapcagimizi sasirdik .
Bugun dr a goturdum ..
Allah senin.de yardimcin olsun. dis evreleri felaket
ay çok kötü bir rüya gördüm hala daha açılamadım, etkisi uzun sürdü
kocamın beni uzuuuun zamandır aldattığını öğrenmişim falan.. çok ağlıyodum deli gibi, yediremiyodum kendime
boşanmaya karar verdim anlaşmalı olacak hemen bitecek diye bağırdım durdum hatta kafamda protokolü falan tasarladım
sonra 1 yıl Amerikaya dil okuluna giderim diye düşündüm
ama mal paylaşımı nasıl olcak diye içime kurt düştü falan
çok sinir bozucu bir rüyaydı ben bu evimi çok seviyorum asla vermem ona falan diye düşünüyodum
duygusallık ve meslek iç içe girdi rüyamda
sabah uyandığımda derin bi oh çektim resmen, sarıldım hemen falan
ama sonra trip yaptım neden böyle şey gördüm ki şimdi durup duruken diye
Ben de çok etkileniyorum böyle ruyalardan. Daha sevgiliyken görmüştüm benzer bişey de 3 gün konuşmadım o zaman sevgilimleAnlayamadı da bide, rüyanda görmüşsün ben ne yaptım şimdi diye diye gönlümü almaya çalıştı
Rüyada böyle oluyorsak gerçeğinden Allah korusun
ay çok kötü bir rüya gördüm hala daha açılamadım, etkisi uzun sürdü
kocamın beni uzuuuun zamandır aldattığını öğrenmişim falan.. çok ağlıyodum deli gibi, yediremiyodum kendime
boşanmaya karar verdim anlaşmalı olacak hemen bitecek diye bağırdım durdum hatta kafamda protokolü falan tasarladım
sonra 1 yıl Amerikaya dil okuluna giderim diye düşündüm
ama mal paylaşımı nasıl olcak diye içime kurt düştü falan
çok sinir bozucu bir rüyaydı ben bu evimi çok seviyorum asla vermem ona falan diye düşünüyodum
duygusallık ve meslek iç içe girdi rüyamda
sabah uyandığımda derin bi oh çektim resmen, sarıldım hemen falan
ama sonra trip yaptım neden böyle şey gördüm ki şimdi durup duruken diye
Günaydın hanımlar.
Kılıçların Fırtınası bitti.
Sırça Köşküde birazdan bitirip yeni kitabım Safiyeye başlarım.
Ben de çok etkileniyorum böyle ruyalardan. Daha sevgiliyken görmüştüm benzer bişey de 3 gün konuşmadım o zaman sevgilimleAnlayamadı da bide, rüyanda görmüşsün ben ne yaptım şimdi diye diye gönlümü almaya çalıştı
Rüyada böyle oluyorsak gerçeğinden Allah korusun
Sırça Köşk ü sevmiştim ben.
Taht oyunları da diziden sonra yavan gelmişti nedense bana kılıçların fırtınası 1 den sonrasını okuyamadım.
Dizisi kitabının önünde olan nadir kitaplardan benim için.
Gerçi önce kitapları okusam böyle düşünmezdim belki.
diziyi izlemedim ama bu son kitap beni sıktı biraz. Hiçbir gelişme yok kitapta uzatılmışta uzatılmış. Arya hala kaçıyor,Sansa hala kendi derdinde bla.. bla.. bla..