- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
maşallah nasılda çoğaldıkelenaferrante --- 40
@N-A-R ------ 50
xyzt-5544 ------40
_meLinDa_ --- 70
@yezdaasya --- 40
@__giz__ --- 100
bir garip oblomov --- 30
@COLIN --- 40
_Cassandra_ --- 85
kalinkaselin --- 80
@mambur ---40
loliss ---50
@_Lavin_--30
@minerva1988 --- 40
@gurudaguruda ---25
Cicoretti ---36
@_ezelneva_ -40
@aurora_st - 40
@Filozof_Prenses - 50
@OKYANUSYAA - 40
@Papatya - 40
C Calcifer - 40
@-Kristal- - 30
@kitap_asigi - 60
@TUNA80 - 36
@__Dalida__ - 100
Skosnob - 35
M Mavisu27 - 40
@lovefairy - 40
@lorienna -50
@ekinezyaaaa -70
DonukPudra -60
@azra2004 - 80
@aynil2033 - 30
@Yeu - ???
Ben de yarım bırakmam zaten kitap ama bunu tadıyla okumak istiyordum. Kitap kalın diye yanımda taşıyamıyorum, evde de olmuyor bitmiyor
Mary'e üzüldüm ben de. watson'da Sherlock'un öldüm dirildim yalanını affetti de buna neden bu kadar atar yaptı anlamadım
2 bölüm sonra tamamen bitiyor mu yani
Hizli okuma metodlari var aslinda cok okuyanlar farkinda olmadan uyguluyor. Ama teknik bilip gelistirmek hiz yukseltebilir. Bende oyle bir kitap vardi kronometreyle filan calismak gerekiyordu, disipline edemedim kendimi. Simdi heveslendim vallahi @__Dalida__ cimmasallahin var, senin mesleki bir aliskanlik mi yoksa Allah vergisi mi?
SPOILER ALERT
aldatma muhabbeti mary gitmeden önce olmuştu ama di mi?
aralarında bir sıkıntı yokken her şey yolundayken başka kızla mesajlaşmaya başladı (sonrasını bilmiyoruz gerçi henüz buluştular mı bir şey oldu mu)
kadıncağız bilemeden öldü gitti vallahi
Ben mi hızlı okuyorum acaba30 tane paragraf sorusunu 15 dakikada çözüyorum
Sagolasin.Çok geçmiş olsun. Benimki de diş çıkarıyor iptal oldum resmen.
Ben hiç takılmam. Düzeltir geçerim. Zaten bir kitap elimde sürünmemeli en sevdiğim yazarın kitabından bile sıkılabilirim. Hevesliyken okuyup koyarım kitaplığa. İkizler burcuyum ve çok çabuk sıkılırım.
Himmm ben normal de bafta da bir kitap bitiriyorum ama mart sonu 2. Cocugum olacak iki cocukla anca 15 gunde bir kitap okuyabilirim sanirim,yani umarim. Ben hedefimi 30 diyeyim insallah daha fazla okurum
SOLARİS bitti ayyyy bayilacaktim kitap 236 syf'ydi cok sukur. Cok bunaldim okurken. Kopuk kopuk geldi anlatim belki ben kitabin icine girememisimdir. Gecmis olsun bana
Ne okusam acaba? Eve gidip kitap secmeyi iple cekiyorum.
İsimler beni de bezdirdi malesef. Bazen soyisimlerini okumadan atlayıp geçiyorum :)Merhaba kızlar
Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Kızım viral üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Sabah hala ateşliydi. Öğleden sonra epey uyudu. Daha iyi çok şükür, ateşi olmadı öğleden sonra.
Budala 199
Cengiz Han'a Küsen Bulut 46. sayfadayım.
Budala kitabını sevdim ama neden isimleri isim soyisim şeklinde kullanıyorlar anlamadım. Zaten uzun ve karışık isimler, bir de tam isim yazınca her yerde okuması zor oluyor gibi geldi. Var mı acaba benim gibi düşünen?
Mesela 2 cümlede bir Nastasya Filippova geçiyor, yazsana güzelce sadece Nastasya.
Bir de bir yerde şöyle bir cümle vardı, çok hoşuma gitti.
" o kadar yolsuldu ki bir hizmetçisi bile yoktu. Lükse bak dedim.
1984 ü de ocak ayı okumalarıma seçtim
Ben de ikizlerim. Aynen beni anlatmışsın. Tezcanlılık kanımızda var.
Maşallah sana. Ben de haftada 1-2 kitap bitiriyorum.
En sevdiğim eylem yeni kitap seçmek
Maşallah anlayarak okuyorsun değil mi? Bende bazı takıntılar var bunları kitap okuyarak aşmaya çalışıyorum. Bazen resmen işkence oluyor okumak. Yok kelime doğru yazılmış mı, yok virgül mü konmuş noktalı virgül mü vs.. saçma takıntılarım var. Başak burcuyum bununla mı alakalı bilmiyorum
Al benden de o kadarİlkokuldan beri bir kitap biter bitmez diğerine başlarım.Çok özel bir durum olmadıkça kitapsız günüm geçmez.Konsere dahi kitap götürmüşlüğm varama saatte ancak 40 sayfa okuyabiliyorum.Bir türlü hızlı okuma alışkanlığı edinemiyorum
30 um ben de
Tam olarak aynı sebeple yavaş okuyorum.Ben 1 kitap bitirene kadar ablam 3 kitap bitiriyor
paragraf sorusu çözmekle hızlı okumanın alakası yok canım, anlayarak okumakla alakalı o birazBen mi hızlı okuyorum acaba30 tane paragraf sorusunu 15 dakikada çözüyorum
doktor ne dedi kuzu, diş miymiş gerçektenSagolasin.
Sabah 4e dek ciglik cigliga agladi
Ne yapcagimizi sasirdik .
Bugun dr a goturdum ..
Allah senin.de yardimcin olsun. dis evreleri felaket
Mira ya da cok gecmis olsun .doktor ne dedi kuzu, diş miymiş gerçekten
Ellerine emegine saglik