- 15 Temmuz 2008
- 611
- 590
- 41
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Gecmis olsun canim esine. Bizde birimiz hastaysa illa digerimize de bulasiyor.Kızlar herkese günaydın ve iyi seneler (her ne kadar seneye kötü başlamış olsak da)
Maalesef evde hiç kitap okuyamadım. Cumartesi zaten arkadaş doğum yaptı onun ziyareti, sonra eve gel hazırlık yap derken geçti gitti. Dün de aşırı keyifsizdim, eşim de hastaydı bütün gün yattık. Tutunamaynlarda bu hafta ciddi ilerleme yapmak istiyorum inşallah
İşlerimi toparlayayım da sır tutabilir misin e de devam edeceğim
harikasın
listede adım yok diyen arkadaş olursa da ekleriz
Boyle yorumlar geldikce merak ediyorum budalayi. Rus edebiyati genelde bana kasvetli buhranli geliyor ama yine de seviyorum. Okudugum seyler gozumde hep los ortamlarda oluyor gibi canlanir niyeyse.Günaydınlar herkese
tuğla gibi budalayı yanımda getirdim
cidden çok acayip kafaları var, heyecanlandıkları, üzüldükleri şeyler çok ilginç
sayfa 82 deyim
Dikkat et kendine canim hastalanma.Günaydın..
Hafta sonu şehir dışına çıkınca bünyem danayamıyor hep hastalanıyorum.Çok dirençsizim.
Budalaya başlamıştım ama kitabım gittiğim yerde kaldı. Kargoyla yollayacaklar bugün inş.
Zaten ders çalışmam gerekiyor 2 hafta buralara uğramayabilirim.
Sabrina jeffries degil mi onun yazari? Bir sey sorayim ya bende Bir Capkina Vuruldum kitabi var da anladigim kadariyla bi seriye ait. Biliyor musun kitaplari, okuma siralarini?ben bir prense aşık oldum kitabımı bitirdimm
bayan peregrine in tuhaf çocukları gölge şehire başladım 26. sayfadayım şu an :)
Gecmis olsun canim esine. Bizde birimiz hastaysa illa digerimize de bulasiyor.dikkat et sen de hastalanma
evet canım o yazar ama benim okuduğum kitap seri değil bir araştırayım bakayım yazarın yazım şeklini çok sevdim diğer kitaplarını da alırım. sıralamaya da bakarım ama seri olduğunu zannetmiyorum kitap karakterlerinin kendi hayatlarını anlatıyordur o her kitapta bir karakter yaniSabrina jeffries degil mi onun yazari? Bir sey sorayim ya bende Bir Capkina Vuruldum kitabi var da anladigim kadariyla bi seriye ait. Biliyor musun kitaplari, okuma siralarini?
Dis agrisi cok fena bi illet ya kendi kendine yapabilecegin hicbir sey olmuyor malesef. Onun icin de gecmis olsun canim :)Biraz grip aşırı derecede diş ağrısı çekti tüm gün, hatta dün gece bile. Grip başlangıcı bende de var zaten, hatta hasta olsam da işe gelmesem diye yollara bakıyorum
Geceyi de uykusuz geçirdik diş ağrısı yüzünden. Gerçi ben dalmışım oda beni rahatsız etmemek için kımıldamamış bile ama tedirgindim hep. Doktordan randevu alacağım, tez vakitte çözüme kavuşturalım şu diş işini
Saol Filo'cuğum
Basina is mi cikarmis oldum simdi benevet canım o yazar ama benim okuduğum kitap seri değil bir araştırayım bakayım yazarın yazım şeklini çok sevdim diğer kitaplarını da alırım. sıralamaya da bakarım ama seri olduğunu zannetmiyorum kitap karakterlerinin kendi hayatlarını anlatıyordur o her kitapta bir karakter yani
Dis agrisi cok fena bi illet ya kendi kendine yapabilecegin hicbir sey olmuyor malesef. Onun icin de gecmis olsun canim :)
Hosgeldinizmerhaba nasılsınız, nerdensiniz. benim memleket ankara ama eskişehirde yaşıyorum. ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum, tam bir kitap hastasıyım, bu aralar evdeyim daha da çok okuyorum. malesef budala kitabını da okudum.
ben değil gibi hatırlıyorum canım yok canım ne işi tek eğlencem yeni kitaplar keşfetmekkkDis agrisi cok fena bi illet ya kendi kendine yapabilecegin hicbir sey olmuyor malesef. Onun icin de gecmis olsun canim :)
Basina is mi cikarmis oldum simdi ben
Tesekkur ederim canim. Beni de aydinlatirsan cok mutlu olurum gercekten. Ben aldigim kitaplari goodreads'ten orjinal ismiyle aratip bakiyorum seri mi degil mi diye. Takinti oldu bende
Seriye aitse diger kitaplarin Turkceye cevrilmis hallerini bulamiyorum ama.
Umarim dedigin gibi kitaplar birbirine cok bagimli degildir.
Hosgeldiniz
Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsniz insallah