Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

PDF okuyorum canım, eğlenceli bi kitap. İş yerinde böyle kitaplar okuyacağım. Diğerlerini ziyan etmiş gibi hissediyorum çünkü :KK11:

Teşekkür ederim canım :KK36:

Aaaa meslektaşım gelmiş :KK37:
Kaçıncı sınıftasın? İnşallah çookk başarılı bir mimar olursun :KK37:

Benim ayda 3.6 kitap okumam lazımmış. Eşşek değilim okurum herhalde diye düşünüyorum ama sen yine de hatırlat kuzu :KK53:

Henüz birinci sınıftayım teşekkür ederim :) Siz mezunsunuz sanırım

Beni yine eklememissiniz :KK43: hedefim 40. Bir de zahmet olmazsa 3 ayda bir bana da bildirimde bulunur musun? Kolay gelsin..

Ben de çok çektim dişten, güçlü ağrı kesici yoktu evde ondan sanırım iyice sorun oldu. Sabah benimle çıktı evden, nöbetçi eczaneden ilaç aldı şimdi evde uyuyor paşa, ben işte sürünüyorum :bicak:
Benim de esim cok ceker. Elimden de bir sey gelmeyince kalakalirim oyle.
Ilac etk etti demek iyi.
Sana da kolayliklar diliyorum canim :)
ben değil gibi hatırlıyorum canım yok canım ne işi tek eğlencem yeni kitaplar keşfetmekkk :KK48:
:KK200:
Merhaba hanimlar
xyzt-5544 xyzt-5544 gecmis olsun..

Ben bugun de pek okuyamam sanirim. bizm bebe de grip nezle gibi. geceden beri huysuz.

Yeni gelen arkadasim hosgeldin .keyifli paylasimlarin olsun. hayirlisiyla evladini da kucagina alirsin ins. lorienna lorienna
Minige de cok gecmis olsun kiyamam
bu ne listesi acaba?
Yillik okuma hedeflerimiz :)

Benim de esim cok ceker. Elimden de bir sey gelmeyince kalakalirim oyle.
Ilac etk etti demek iyi.
Sana da kolayliklar diliyorum canim :)

Annem hep dua ederdi babam için, O hasta olmasın onun yerine de ben hasta olayım diye, aşktan sanırım değilmiş :KK70: Nazını çekmekı hasta oılmaktan daha zormuş :olamaz:

merhabalar kızlar
yeni arkadaşlar hoş geldiniz keyifli okumalar hoş sohbetler dilerim.:KK36:

2017 hepimize huzur, mutluluk, sağlık, şans getirsin. Bol bol da okuyalım:kahve:

@__Dalida__ canım ne güzel dilekler hepimizi ayrı ayrı düşünmüşsün tüm güzellikler seninle olsun:KK200:

Yılın son günleri hiç okuyamadım güya eğlenceli kitap seçtim ona da bakasım gelmedi. Dün akşam çocukları topladım kendime de çeki düzen vereyim diye hep beraber anca yarım saat okuduk. Kuşlar ve arılar sf 80 deyim. Bu kitap biterse Budalaya başlayacağım inşallah.

X