- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #29.121
'Senden once ben'
Tam da su anda bitti. Gozlerim kizardi aglamaktan, hala burnumu cekiyorum. Ne guzel kitapti. Okumamis olan varsa, siddetle tavsiye ederim.
Simdi baslayacagim kitabim da Ahmet Umitten 'Kirlangic Cigligi'.
Herkese keyifli okumalar.
hoşgeldiniz :)Merhaba kızlar. Aranıza katılabilir miyim :)
ben de çok ağlamıştım :)'Senden once ben'
Tam da su anda bitti. Gozlerim kizardi aglamaktan, hala burnumu cekiyorum. Ne guzel kitapti. Okumamis olan varsa, siddetle tavsiye ederim.
güzel bir kitapNar ağacı sayfa 78 deyim
Sapiens adlı kitaba başlamıştım, onu okumaya devam ediyorum
bir yandan da 3 farklı kitabı bitirdim
Amok Koşucusu- Stefan Zweig
İnsan ne ile yaşar-Tolstoy
Düş Kırgınları-Mehmet Eroğlu
Nar Ağacı na başladım (sy.50), Sapiense devam ediyorum (sy. 61)
kayıp denklemler adlı bir kitaba da başlamıştım, ama aksiyon filmi tadında bir kitap
bana hiç bir şey katmayacak.
en az 100 sayfa okudum ama zaman kaybı olduğuna karar verdim ve bıraktım...
sürükleyici olduğunu da belirtmem lazım
Kırlangıç çığlığı efsane bir kitap, ben 1 hafta içinde onu, şeytan ayrıntıda gizlidir, sis vgeceyi okudum inanılmaz bir keyifle şuan elinde kar havası var ama kitap gitmiyor bir türlü, yiğitliğe zeval gelmesin diye bırakamıyorum da'Senden once ben'
Sapiens adlı kitaba başlamıştım, onu okumaya devam ediyorum
bir yandan da 3 farklı kitabı bitirdim
Amok Koşucusu- Stefan Zweig
İnsan ne ile yaşar-Tolstoy
Düş Kırgınları-Mehmet Eroğlu
Nar Ağacı na başladım (sy.50), Sapiense devam ediyorum (sy. 61)
kayıp denklemler adlı bir kitaba da başlamıştım, ama aksiyon filmi tadında bir kitap
bana hiç bir şey katmayacak.
en az 100 sayfa okudum ama zaman kaybı olduğuna karar verdim ve bıraktım...
sürükleyici olduğunu da belirtmem lazım
sarah jio uzun zamandir almak istediğim kitap..Sarah Jio'nun tüm kitaplarını okudum. En son kitabı Paristen Çiçeklerle'yi şiddetle tavsiye ediyorum size
sarah jio uzun zamandir almak istediğim kitap..
nasıl acaba?
nette toptan almayi düşünüyorum. tavsiyeniz için çok teşekkür ederim:)çok güzel kesinlikle tavsiye ederim, önce 1 kitabından başlayın eğer severseniz devamını alırsınız. Olay örgüleri birbirlerine çok benziyor hepsinin bi geçmişten bi gelecekten sonra bir şekilde bağlanıyor ama şok oluyorsunuz hepsinde sizi şaşırtmayı başarıyor. Bence okumalısınız, Böğürtlen kışı ile başlayın derimm
nette toptan almayi düşünüyorum. tavsiyeniz için çok teşekkür ederim:)
çok sevdiğim bir yazar.tüm kitaplarını okudumsarah jio uzun zamandir almak istediğim kitap..
nasıl acaba?
sapiens bir başyapıt. ben ondan sonra şimdi homo deusu okuyorum. ama bu kitabı okurken başka kitaplar da okunabilir sizin gibi. amok koşucusu da etkileyici bir aşkı anlatıyor