- 12 Temmuz 2019
- 164
- 291
- 42
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #29.081
Arkadaşlar merhaba 5. Sınıfa giden Kizim için okuma kitabı tavsiyesi istiyorum
bu kitapla ilgili düşüncelerini bitirdikten sonra yazar mısınhayvan çiftliği bitti.gerçekten mükemmel bir kitapmış . Kesinlikle okuyun tavsiye ediyorum :)
Bugün Schopenhauer - Yaşam bilgeliği üzerine aforizmalara başladım.
Çok faydalı bir paylaşım olmuş. Çok teşekkür ederim.Ben sosyal bilgiler öğretmeniyim. 5.sınıflara derse girerken Türkçe öğretmeni ile zorunlu olarak Levent Türkiye'yi geziyorum serisini zorunlu tutmuştuk. Şirin dünyayı geziyorum da güzel bir seri,
Çok faydalı olmuştur her 2 ders için.
Ayrıca eğlenceli tarih serisi, Gülten Dayıoğlu, Bilgin Adalı ,Erol Büyükmeriç, Muzaffer İzgü,Mustafa Orakçı,Didem Demirel,Yusuf Asal,Kollektif,Koray Avcı Çakman, Samed Behrengi,Tarık Uslu,SEvgi Özel;İbrahim Dizman,Çiğdem Can önerdiğimiz yazarlardır.
Yayınevi olarak da Türkiye iş bankası kültür yayınları,Can çocuk , Doğan Edmont, Günışığı, 1001 çiçek, Tudem, Timaş ,Redhouse kidz, Tübitak yayınlarının kitaplarını alabilirsiniz.
bu kitapla ilgili düşüncelerini bitirdikten sonra yazar mısın
Arkadaşlar uzun bi aradan sonra merhaba... şuan Anna Karannina okuyamadım hem yolculuga cıkmam Adanaya dönmem yakın hemde çeviriyi yapan güzel yapmış fakat 1.cilt 569 2.cilt 489 sayfa olunca ve Adanadada aynı cevirmenden bulamayınca..devam etme şansım olmayacağı için yarım bırakmak zorumda kaldım. İlk işim kafamı biraz daha toparlayıp saglık sorunlarımı atlatıp eserleri yıllar sonra tekrardan okumak.
Şuan Balatlı Maria-Haldun Hürel
Bizans'ta Aşk ve Hüzün cok ama cok guzel bir tarihi romanlardan hoslananlara tavsiye ederim. Şu an Bölüm 10 Galata'da Derin Bir Aşk! Sy:160 dayım sürükleyici bi roman
öncelikle geçmiş olsun. ben biraz araştırdım en iyi çeviriler işbankası kültür yayınlarıymış. ben de anna karerinayı yarım bıraktım çeviri yüzünden.ileriki zamanlarda okuyacağım