Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

merhabalar
annelik bebek bakımı ile ilgili okuduğum kitapları değerlendireyim:
1. Tarcy hogg : yeni anneler mucize çözümler : gereksiz ayrıntılarla boğulsa da kitap genel olarak kafamda bir çok şeyin yerleşmesini sağladı. emzirme,uyku düzeni vs. yazar bebek hemşiresiymiş. bir çok aileye danışmanlık yapmış. kafamdaki bebek bakımı modeline uyuyordu yazdıkları. bakalım inşallah uygulayabiliriz :)
2. saniye bencik kangal-korkma iyi bir annesin : bu yazar da akademisyen anne olarak instagramda ünlü biri. hacettepede hocaymış. o da tracy hogg'dan farklı bakış açısı ile bebeğin kucakta olmasını ya da anneyle yatmasını normal karşılıyor. aslında fikirleri bana pek uymadı diyebilirim.

Arkadaşlar merhaba 5. Sınıfa giden Kizim için okuma kitabı tavsiyesi istiyorum

Arkadaşlar merhaba 5. Sınıfa giden Kizim için okuma kitabı tavsiyesi istiyorum

Ben sosyal bilgiler öğretmeniyim. 5.sınıflara derse girerken Türkçe öğretmeni ile zorunlu olarak Levent Türkiye'yi geziyorum serisini zorunlu tutmuştuk. Şirin dünyayı geziyorum da güzel bir seri,
Çok faydalı olmuştur her 2 ders için.
Ayrıca eğlenceli tarih serisi, Gülten Dayıoğlu, Bilgin Adalı ,Erol Büyükmeriç, Muzaffer İzgü,Mustafa Orakçı,Didem Demirel,Yusuf Asal,Kollektif,Koray Avcı Çakman, Samed Behrengi,Tarık Uslu,SEvgi Özel;İbrahim Dizman,Çiğdem Can önerdiğimiz yazarlardır.
Yayınevi olarak da Türkiye iş bankası kültür yayınları,Can çocuk , Doğan Edmont, Günışığı, 1001 çiçek, Tudem, Timaş ,Redhouse kidz, Tübitak yayınlarının kitaplarını alabilirsiniz.

merhaba. Ben dün Hüsnü Arkan'ın Mino'nun siyah gülü isimli romanını bitirdim 1 günde. Son günlerde kütüphaneden çok kitap alıyorum ama ya çevirisini ya da uslubunu beğenmediğim için 100 sayfadan sonra bırakıyordum.Bu kitabı elimden bırakamadım gün içinde bitirdim. Ben bir de feminist bir kadınım o yüzden böyle ayakları yere sağlam basan kadın karakterlerin olduğu kitaplara hayranım :) kadınları ezik gösteren bir kitapsa hemen bırakıyorum. Hüsnü Arkan'ın müziğini çok beğeniyordum zaten .Yazarlığı ile de tanıştım. Gerçekten harikaymış.
Şİmdi annelik kitaplarının 2.partındayıö :) kitapyurdundan bir sürü kitap sipariş ettim onları okuyacağım.
Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı-Ayşe Öner
Bebeğiniz Mışıl Mışıl Uyusun-Janet Krone Kennedy
Hoşgeldin Bebek-Dr. Hayri Gözlükgiller

Çok faydalı bir paylaşım olmuş. Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar uzun bi aradan sonra merhaba... şuan Anna Karannina okuyamadım hem yolculuga cıkmam Adanaya dönmem yakın hemde çeviriyi yapan güzel yapmış fakat 1.cilt 569 2.cilt 489 sayfa olunca ve Adanadada aynı cevirmenden bulamayınca..devam etme şansım olmayacağı için yarım bırakmak zorumda kaldım. İlk işim kafamı biraz daha toparlayıp saglık sorunlarımı atlatıp eserleri yıllar sonra tekrardan okumak.

Şuan Balatlı Maria-Haldun Hürel
Bizans'ta Aşk ve Hüzün cok ama cok guzel bir tarihi romanlardan hoslananlara tavsiye ederim. Şu an Bölüm 10 Galata'da Derin Bir Aşk! Sy:160 dayım sürükleyici bi roman

öncelikle geçmiş olsun. ben biraz araştırdım en iyi çeviriler işbankası kültür yayınlarıymış. ben de anna karerinayı yarım bıraktım çeviri yüzünden.ileriki zamanlarda okuyacağım

öncelikle geçmiş olsun. ben biraz araştırdım en iyi çeviriler işbankası kültür yayınlarıymış. ben de anna karerinayı yarım bıraktım çeviri yüzünden.ileriki zamanlarda okuyacağım

Teşeekür ederim şimdi daha iyiyim. Her çevirmen her kutuphanede olmuyor önerinizi dikkate alacagım bende tesekkür ederim.

Günaydın kitapsever dostlarım bu konuyu yeni görüyorum. Benimde evimde kendime has bir kütüphanem var karşısına geçince huzur buluyorum. Her ay mutlaka 5 kitap okumaya özen gösteriyorum. Her telden okuyorum bilim kurgu, aşk, türk klasikleri, dünya klasikleri, polisiye... Kitap tavsiyesi, en uygun nerede sormak isteyen olursa çekinmesin.. Şu an katiller çetesi serisine başladım 3.kitabındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…