- 6 Mart 2018
- 1.572
- 3.138
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #29.141
ben de sipariş verdim :)Mutlu Pazarlar. Harvey karp- Mahallenin En mutlu yumurcağı kitabı syf 80 deyim
Çocuğum neden uyumuyor kitabını da öneririm. Bir de siyah beyaz kartlar alabilirsiniz şimdiden. Sağlıkla doğsun inşallahmerhabalar
doğuma az kaldı. bir yandan anne bebek bakımı kitapları , aynı anda da sevdiğim tarihi romanları okuyorum.
bebeğiniz mışıl mışıl uyusun
gnosis kral süleymanın mührü
göbekli tepe muhafızı
kibelenin sırrı bir istanbul masalı
Bellini'nin Fatih'i
Pardon, siyah beyaz kartlar nedir ?Çocuğum neden uyumuyor kitabını da öneririm. Bir de siyah beyaz kartlar alabilirsiniz şimdiden. Sağlıkla doğsun inşallah
Bebekler doğduklarında siyah beyaz gördükleri için siyah-beyaz kartlar öneriyoruz bebek zeka kartları yazarsanız bulursunuz. Görsen uyaran vermek amacıyla hem de dikkat-konsantrasyon. 7. Ayda yetişkin kadar renkli görmeye başlıyorlarPardon, siyah beyaz kartlar nedir ?
Bilmiyordum. Cok tesekkur ederimBebekler doğduklarında siyah beyaz gördükleri için siyah-beyaz kartlar öneriyoruz bebek zeka kartları yazarsanız bulursunuz. Görsen uyaran vermek amacıyla hem de dikkat-konsantrasyon. 7. Ayda yetişkin kadar renkli görmeye başlıyorlar
Yine tam da kitabimi bitirdigim an' yaziyorum.
Hala etkisindeymisim gibi. Film tadinda bi kitapti 'Kirlangic Cigligi'. Herkese tavsiye ederim.
Baslayacagim, kitabim ise Ahmet Hamdi Tanpinar - Saatleri Ayarlama Enstitusu
Herkese keyifli okumalar ❤
Kalın değil bence. Okuması da çok zevklisaatleri ayarlama enstitüsü benim de elimde okunmayı bekliyor, ama çok kalın olduğu için gözümde büyüyor...
Benim de sıradaki kitabım Saatleri Ayarlama Enstitüsü.Bir an önce başlamak için sabırsızlanıyorum.Bu kitabı bu zamana kadar okumadığım için eksik hissediyorum kendimi..Kalın değil bence. Okuması da çok zevkli
İçinde farklı (eski) kelimeler olsa da su gibi akıp giden bir kitap.Benim de sıradaki kitabım Saatleri Ayarlama Enstitüsü.Bir an önce başlamak için sabırsızlanıyorum.Bu kitabı bu zamana kadar okumadığım için eksik hissediyorum kendimi..
bende de okunmayı bekleyen kitaplardan; kaç kere elime aldım bir türlü ilerleyemedim. keşke beni fişekleyecek bir okuma arkadaşım olsa...İçinde farklı (eski) kelimeler olsa da su gibi akıp giden bir kitap.
Okumasam ortak okuma yapardık. Burada okuyacak arkadaşlar var onlarla ortak okuma yaparsanız çok daha iyi oluyorbende de okunmayı bekleyen kitaplardan; kaç kere elime aldım bir türlü ilerleyemedim. keşke beni fişekleyecek bir okuma arkadaşım olsa...
saatleri ayarlama enstitüsü benim de elimde okunmayı bekliyor, ama çok kalın olduğu için gözümde büyüyor...
birlikte okuyabiliriz.
Kalın değil bence. Okuması da çok zevkli