Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bogurtlen kisi an itibariyle bitti. Gec bile kalmisim okumakta acikcasi. Elimden birakamadim. Bi solukta okuyup, herkese tavsiye edebilecegim bi kitap. Bayildim😍

Jojo Moyes- Senden once ben kitabina basliyorum.

Herkese keyifli okumalar 🤗

Sarah Jio'nun tüm kitaplarını okudum. En son kitabı Paristen Çiçeklerle'yi şiddetle tavsiye ediyorum size :KK66:

Günaydın kitapsever dostlarım bu konuyu yeni görüyorum. Benimde evimde kendime has bir kütüphanem var karşısına geçince huzur buluyorum. Her ay mutlaka 5 kitap okumaya özen gösteriyorum. Her telden okuyorum bilim kurgu, aşk, türk klasikleri, dünya klasikleri, polisiye... Kitap tavsiyesi, en uygun nerede sormak isteyen olursa çekinmesin.. Şu an katiller çetesi serisine başladım 3.kitabındayım..
Arkadaşım aramıza hos geldin. Benim yerimede o kütüphanende guzelce bi kahve keyfini yap aç kitabının kokosunu içine çek huzurdur kitaplar kitap kokusu ❤❤❤ daha nice okuyacagın kitapların olsun darısı benim başıma olsun en cok istediğim şeylerden biri kocaman bir kütüphanem okuma koltugum sallanan sandalyem :dua::dua:

Arkadaşım aramıza hos geldin. Benim yerimede o kütüphanende guzelce bi kahve keyfini yap aç kitabının kokosunu içine çek huzurdur kitaplar kitap kokusu ❤❤❤ daha nice okuyacagın kitapların olsun darısı benim başıma olsun en cok istediğim şeylerden biri kocaman bir kütüphanem okuma koltugum sallanan sandalyem :dua::dua:

Hoşbuldum öncelikle.. Ben şu an kiradayım ama kendimin 2 tane kitaplığı vardı onları kullanıyorum kendi evim olsa bir odasını kompleee duvarlarını kitaplık yaptırıcam tavana kadar... Güzel bir sallanan sandalye çalışma masası ohh miss nasıl huzurlu bir oda olur :KK200:
Yaptırmak isteyen arkadaşlara fikir olsun bunu kendim yaptırmıştım.. En boy detay hepsini verebilirim kendim çizdim yaptırmak isteyenlere özel olarak çizimlerini yapabilirim yeter ki isteyen herkesin kütüphanesi olsun :KK200:

1568880757726.png

Güle gule kullanın dilerim kendi evinizde mutlulukla saglıkla huzurla bereketle sevdiklerinizle bol bol kitap okuyacagınız bir eviniz yuvanız kutuphaneniz olur. İnsanın içi yeterki geniş olsun hersey rahatlıkla içine siner sıgar. Daha daha guzelleri olsun inşaallah arkadasım ❤❤❤

Güle gule kullanın dilerim kendi evinizde mutlulukla saglıkla huzurla bereketle sevdiklerinizle bol bol kitap okuyacagınız bir eviniz yuvanız kutuphaneniz olur. İnsanın içi yeterki geniş olsun hersey rahatlıkla içine siner sıgar. Daha daha guzelleri olsun inşaallah arkadasım ❤❤❤

İnşallah cümlemizin dilediği ne varsa olsun :dua:

Merhaba
Şu an ben de Yonca Eldener Göbeklitepe muhafızı kitabını okuyorum. Kitabı bulmak zor oldu biraz. Nadirkitap.comdan buldum. Uzun zamandır okumak istiyordum. Sanırım yine 1 günde bitecek :) Bodrum-Milas'ta ilkçağ Karia uygarlığı ile Şanlıurfa -Göbeklitepe'nin tarihçelerinden bahseden bir roman. Ama olaylar şimdiki zamanda geçen bir cinayet üzerine kurgulanmış.Ben çok beğendim tavsiye ediyorum

Merhaba
Şu an ben de Yonca Eldener Göbeklitepe muhafızı kitabını okuyorum. Kitabı bulmak zor oldu biraz. Nadirkitap.comdan buldum. Uzun zamandır okumak istiyordum. Sanırım yine 1 günde bitecek :) Bodrum-Milas'ta ilkçağ Karia uygarlığı ile Şanlıurfa -Göbeklitepe'nin tarihçelerinden bahseden bir roman. Ama olaylar şimdiki zamanda geçen bir cinayet üzerine kurgulanmış.Ben çok beğendim tavsiye ediyorum
Bende de merak uyandırdı

Tess Gerritsen- Diriliş adlı eserle yoluma devam ediyorum. Şuan 40. sayfadayım ve uykum gelmesiydi. Kitap bitene kadar okumaya devam edebilirdim. Polisiye romanlar içinde bu yazarı tavsiye eden arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Siz olmasanız keşfedemezdim.

Cerrahın devamı olan Çırak romanını da mutlaka tavsiye ederim. Bir de Buz Gibi Soğuk benim çok hoşuma gitmişti. Tüm seriyi okudum ve artık hoşuma giden bir polisiye bulamazsam neredeyse yeniden başlamayı düşünüyorum.

Cerrahın devamı olan Çırak romanını da mutlaka tavsiye ederim. Bir de Buz Gibi Soğuk benim çok hoşuma gitmişti. Tüm seriyi okudum ve artık hoşuma giden bir polisiye bulamazsam neredeyse yeniden başlamayı düşünüyorum.
Yaşadığım yerde serinin bulduğum bütün kitaplarını aldım sırayla olmasa da bir ileri iki geri okuyorum. Gerçekten çok sevdim.
Michael Connely onunda bosch serisi çok güzel bir polisiye romandı. O kadar çok sevmiştimki. Yazarın bulduğum almanca kitabını bile almıştım. Bendeki biraz hastalık ama kendimi engelleyemedim. :KK70:
Belki ilerde almanca öğrenirim.

Yaşadığım yerde serinin bulduğum bütün kitaplarını aldım sırayla olmasa da bir ileri iki geri okuyorum. Gerçekten çok sevdim.
Michael Connely onunda bosch serisi çok güzel bir polisiye romandı. O kadar çok sevmiştimki. Yazarın bulduğum almanca kitabını bile almıştım. Bendeki biraz hastalık ama kendimi engelleyemedim. :KK70:
Belki ilerde almanca öğrenirim.

Aaa o seriye bir türlü başlamadım. En iyisi onu okuyayım çok iyi hatırlattınız teşekkür ederim.
Ben de Tess Gerritseni sırayla okumadım, ama bazı karakterlerin ve olayların devamlılığı için bazılarını başa dönüp okumak zorunda kaldım o yüzden :)

Aaa o seriye bir türlü başlamadım. En iyisi onu okuyayım çok iyi hatırlattınız teşekkür ederim.
Ben de Tess Gerritseni sırayla okumadım, ama bazı karakterlerin ve olayların devamlılığı için bazılarını başa dönüp okumak zorunda kaldım o yüzden :)
Hangisinde devam gibiydi ben siliniş,cerrah okudum. Şimdi diriliş okuyorum

Ikiz bedenler var mesela, günahkar var.
Ikiz Bedenler'den önce Günahkarı okumanız daha güzel olur, Maura ile ilgili olaylar var.
Mefisto Kulübünü okuyup sonra Ruh Koleksiyoncusunu okumak daha iyi olur. Tabi şart değil ama devamı niteliğinde olduğu için takip etmesi güzel oluyor :)

Ben karışık okuduktan sonra bir de bu sırayla okudum,
Cerrah (2001)
Çırak (2002)
Günahkar (2003)
İkiz Bedenler (2004)
Siliniş (2005)
Mefisto Kulübü (2006)
Ruh Koleksiyoncusu (2008)
Buz Gibi Soğuk (2010)
Sessiz Kız (2011)
Sona Kalan (2012)

Eger mümkün olursa böyle okursunuz :)

Ikiz bedenler var mesela, günahkar var.
Ikiz Bedenler'den önce Günahkarı okumanız daha güzel olur, Maura ile ilgili olaylar var.
Mefisto Kulübünü okuyup sonra Ruh Koleksiyoncusunu okumak daha iyi olur. Tabi şart değil ama devamı niteliğinde olduğu için takip etmesi güzel oluyor :)
Ben karışık okuduktan sonra bir de bu sırayla okudum,
Cerrah (2001)
Çırak (2002)
Günahkar (2003)
İkiz Bedenler (2004)
Siliniş (2005)
Mefisto Kulübü (2006)
Ruh Koleksiyoncusu (2008)
Buz Gibi Soğuk (2010)
Sessiz Kız (2011)
Sona Kalan (2012)

Eger mümkün olursa böyle okursunuz :)
Teşekkür ederim tavsiye için çok sağolun önerinizi dikkate alıcam. :KK15:

Sapiens adlı kitaba başlamıştım, onu okumaya devam ediyorum
bir yandan da 3 farklı kitabı bitirdim
Amok Koşucusu- Stefan Zweig
İnsan ne ile yaşar-Tolstoy
Düş Kırgınları-Mehmet Eroğlu

Nar Ağacı na başladım (sy.50), Sapiense devam ediyorum (sy. 61)
kayıp denklemler adlı bir kitaba da başlamıştım, ama aksiyon filmi tadında bir kitap
bana hiç bir şey katmayacak.
en az 100 sayfa okudum ama zaman kaybı olduğuna karar verdim ve bıraktım...
sürükleyici olduğunu da belirtmem lazım

X