Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba
Tayin, taşınma yeni yere alışma derken uzun zamandır kitap okuduğum yoktu. Bahane buldum hep kendime işin aslı.
Stephen King- Kuşku Mevsimi ile tekrar başladım okumaya, 227. Sayfadayım

ahmet ümit başkomiser nevzatın maceralarını yazıyor. kırlangıç çığlığından sonra geçen ay yenisini çıkarttı.tüm kitaplarını zevkle okumuşumdur

merhabalar
bebeğime kavuşmama az zaman kaldı. o kadar çok bebek bakım kitabı okudum ki. bazıları birbiri ile çelişen fikirler veriyor. ama aklıma en çok yatanı en son okuduğum ''mahallenin en mutlu bebeği'' kitabı oldu. çok tavsiye edildi. ben de ona göre hareket edeceğim bakalım. ayrıca 0-1 yaş için
bebeğimle oynuyorum -Sinem Özen Canpolat
0-12 Aylar Bebekler İçin Beyin Geliştirici Zeka Oyunları- Jackie silberg

Merhaba
Tayin, taşınma yeni yere alışma derken uzun zamandır kitap okuduğum yoktu. Bahane buldum hep kendime işin aslı.
Stephen King- Kuşku Mevsimi ile tekrar başladım okumaya, 227. Sayfadayım
stephen king'in tepki adlı romanını okudum, açıkçası stephen pek tarzım değilmiş onu anladım. umarım siz seversiniz.

stephen king'in tepki adlı romanını okudum, açıkçası stephen pek tarzım değilmiş onu anladım. umarım siz seversiniz.
Bu okuduğumu sevmemem imkansız içinde “Esaretim Bedeli” adlı filmin öyküsü yer alıyor. Filmi birkaç kere izledim, çok severim.
Bir arkadaşımdan öğrendiğime göre çok farklı konu ve tarzlarda yazıyormuş King. İzlediğim bazı filmlerin onun kitaplarından uyarlama olduğunu öğrenince okumaya karar verdim ben de. Teşekkür ederim yorumunuz için

örneğin yeşil yol... bu filmi defalarca izledim... stephen king in olduğunu duyunca şok olmuştum. kitabı da güzel ama okurken stephen king tarzı gibi gelmiyor insana

örneğin yeşil yol... bu filmi defalarca izledim... stephen king in olduğunu duyunca şok olmuştum. kitabı da güzel ama okurken stephen king tarzı gibi gelmiyor insana
Evet ben de çok etkilenmiştim Yeşil Yol’dan ve aynı şekilde kitabını öğrenince şaşırmıştım. Şuan tavsiye edilen kitaplarını okuyarak ilerleyeceğim yazarın. Esaretin Bedeli öyküsünü de içerdiği için Kuşku Mevsimi’ni okuyorum. Birkaç defa film uyarlaması yapılmış olan bir kitabı var dikkatimi çeken Göz adında onu da siparişlerime ekledim.

Merhabalar bu konuyu bir kac kez gormus yazmak istemistim ama ancak bugun yazmak kismet oldu.
Suan epey uzun zamandan beri, bitirmeye calistigim kitabimin son 100 sayfasini okuyorum.
Ismi kopek gibi buyutulmus cocuk, yazari Dr. Bruce D. Perry.
Beni cok etkileyen, 2 cocuk annesi olarak hem cocuklarimi buyuturken, hem kendi cocuklugumdan cikarimlar yaptigim bir kitap oldu.
Bu kitabimi bitirip, Ursula K. Leguin'in Mulksuzler kitabina baslayacagim.
Herkese kitap dolu, keyifle okumali gunler dilerim.

Mülksüzler çok güzel kitaptır, çok zevk almıştım okurken... umarım siz de beğenirsiniz...

Saatleri Ayarlama Enstitusu, sayfa 20 deyim. Cok fazla eski kelime var. Hala tam olarak neyden bahsedildigini de anlayamadim, umarim boyle surmez

Ben de aynı kitabı okuyorum ve 25. sayfadayım
hiç bir fikrim olmadan başlasaydım, devam eder miydim bilmiyorum
ama 1000k daki yorumları okudum önce, okunması gereken bir kitap gibi duruyor, bir yandan internette sözlük açık
yazarın 1901 doğumlu olduğu göz önüne alınırsa, normal bu kadar eski sözcüğün olması
ben devam etmek için kendimi zorlayacağım
belki siz de kitap konusu ile ilgili bir kaç yorum okuyabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar umarım hayatınızda her şey yolundadır. İzmirin Büyücüleri bitti.
İskender Pala-Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk sy:126 dayım. Herkese keyifli okumalar görüşmek üzere

Arkadaşlar sınavlardan dolayı çok az kitap okuyorum hatta çok çok az. Başlamak istiyorum , ben de yazacağım inşallah yorumlarımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…