- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #29.161
ahmet ümit başkomiser nevzatın maceralarını yazıyor. kırlangıç çığlığından sonra geçen ay yenisini çıkarttı.tüm kitaplarını zevkle okumuşumdurYine tam da kitabimi bitirdigim an' yaziyorum.
Hala etkisindeymisim gibi. Film tadinda bi kitapti 'Kirlangic Cigligi'. Herkese tavsiye ederim.
Baslayacagim, kitabim ise Ahmet Hamdi Tanpinar - Saatleri Ayarlama Enstitusu
Herkese keyifli okumalar ❤
evet ben de çok beğenmiştimnazan bekiroğlu-nar ağacı, son 85 sayfa... kesinlikle öneriyorum okumayanlara... çok iyi bir yazar nazan bekiroğlu...
ben de okuyorum şu anMutlu Pazarlar. Harvey karp- Mahallenin En mutlu yumurcağı kitabı syf 80 deyim
ben bu akşam başlayabilirim, kitap zaten kitaplığımda mevcut, "oku beni" diye yalvarıyor.bende e-kitap formu var. 937 sayfa görünüyor-1000k da baktım şimdi, 382 sayfa olduğunu yazıyor, ortalama bir kalınlık...
thepowerofnow başlasak mı?
ben bu akşam başlayabilirim, kitap zaten kitaplığımda mevcut, "oku beni" diye yalvarıyor.
stephen king'in tepki adlı romanını okudum, açıkçası stephen pek tarzım değilmiş onu anladım. umarım siz seversiniz.Merhaba
Tayin, taşınma yeni yere alışma derken uzun zamandır kitap okuduğum yoktu. Bahane buldum hep kendime işin aslı.
Stephen King- Kuşku Mevsimi ile tekrar başladım okumaya, 227. Sayfadayım
Bu okuduğumu sevmemem imkansız içinde “Esaretim Bedeli” adlı filmin öyküsü yer alıyor. Filmi birkaç kere izledim, çok severim.stephen king'in tepki adlı romanını okudum, açıkçası stephen pek tarzım değilmiş onu anladım. umarım siz seversiniz.
Bu okuduğumu sevmemem imkansız içinde “Esaretim Bedeli” adlı filmin öyküsü yer alıyor. Filmi birkaç kere izledim, çok severim.
Bir arkadaşımdan öğrendiğime göre çok farklı konu ve tarzlarda yazıyormuş King. İzlediğim bazı filmlerin onun kitaplarından uyarlama olduğunu öğrenince okumaya karar verdim ben de. Teşekkür ederim yorumunuz için ☺
Evet ben de çok etkilenmiştim Yeşil Yol’dan ve aynı şekilde kitabını öğrenince şaşırmıştım. Şuan tavsiye edilen kitaplarını okuyarak ilerleyeceğim yazarın. Esaretin Bedeli öyküsünü de içerdiği için Kuşku Mevsimi’ni okuyorum. Birkaç defa film uyarlaması yapılmış olan bir kitabı var dikkatimi çeken Göz adında onu da siparişlerime ekledim.örneğin yeşil yol... bu filmi defalarca izledim... stephen king in olduğunu duyunca şok olmuştum. kitabı da güzel ama okurken stephen king tarzı gibi gelmiyor insana
Merhabalar bu konuyu bir kac kez gormus yazmak istemistim ama ancak bugun yazmak kismet oldu.
Suan epey uzun zamandan beri, bitirmeye calistigim kitabimin son 100 sayfasini okuyorum.
Ismi kopek gibi buyutulmus cocuk, yazari Dr. Bruce D. Perry.
Beni cok etkileyen, 2 cocuk annesi olarak hem cocuklarimi buyuturken, hem kendi cocuklugumdan cikarimlar yaptigim bir kitap oldu.
Bu kitabimi bitirip, Ursula K. Leguin'in Mulksuzler kitabina baslayacagim.
Herkese kitap dolu, keyifle okumali gunler dilerim.
Saatleri Ayarlama Enstitusu, sayfa 20 deyim. Cok fazla eski kelime var. Hala tam olarak neyden bahsedildigini de anlayamadim, umarim boyle surmez
Gercekten cok guzel bir kitap, sapiens kitabimda kitapligimda sizde okuyormussunuz ,sirasini bekliyor :)Mülksüzler çok güzel kitaptır, çok zevk almıştım okurken... umarım siz de beğenirsiniz...
Gercekten cok guzel bir kitap, sapiens kitabimda kitapligimda sizde okuyormussunuz ,sirasini bekliyor :)