Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ben okumadım ama bizim öğrenciler tiyatrosunu yapmıştı. çok etkiliyeici idi. yazar hayvanlar üzerinden toplumsal yapı eleştirisi yapmış. ben bu yazarın 1984 kitabını okudum sonra filmini izledim. bazen yaşadıklarımızı o kitaptakilerle bağdaştırıyorum. 1984 romanını da tavsiye ederim

Bu bittikten sonra 1984'e başlamayı düşünüyordum zaten:)

arkadaşlar Doğunun Limanları kitabını okuyan varmı aranızda. Amin maalouf yazmış. tereddüt ettim almadım önce şimdide keşke alsaydım dedim. okuyan varsa spoiler vermeden fikirlerini verir mi acaba?

arkadaşlar Doğunun Limanları kitabını okuyan varmı aranızda. Amin maalouf yazmış. tereddüt ettim almadım önce şimdide keşke alsaydım dedim. okuyan varsa spoiler vermeden fikirlerini verir mi acaba?

üniversitede okumuştum ama içeriğini çok iyi hatırlamıyorum. Semerkant roamnını beğenmiştim . 2 kez okudum hatta. Amin Maalouf maalesef Türk düşmanı bir Arap. Bunu Haçlı seferleri kitabını okuyunca iyice fark ettim.

türk düşmanımı gerçekten. bunu bilmiyordum. aslında sanat ve müzikte ırk din dil ayrımı yapılmaz. her kesimdem kişileri dinlemek ve okumak isterim fakat alenen bu türk düşmanlığını söylüyorsa o kişidende sanatçı olmaz :KK43:

Okuduktan sonra fikirlerini yazarsan ben de alirim belki ☺

Yeni annelere mucize çözümlere başladım hemen bu akşam. 100 sayfa okudum. Gerçekten farkındalık yarattı bende. Yazar 2 farklı bebek bakımı ekolüne karşılık kendi ekolünü yaratmış. Bazı uzmanlar bebeğin talebi üzerine derken karşı grup dakik olmayı söylüyor. yazar ise orta yol bulmuş. TRacy Hogg hemşireymiş ve bebeklere fısıldayan kadın diyorlarmış. Çok satan bir kitap dünya çapında. Ben beğendim gerçekten

türk düşmanımı gerçekten. bunu bilmiyordum. aslında sanat ve müzikte ırk din dil ayrımı yapılmaz. her kesimdem kişileri dinlemek ve okumak isterim fakat alenen bu türk düşmanlığını söylüyorsa o kişidende sanatçı olmaz :KK43:

semerkant kitabında mesela Selçuklu sultanı Alparslan ile ilgili eşcinsel korkak gibi bir şeyler yazdığını hatırlıyorum

semerkant kitabında mesela Selçuklu sultanı Alparslan ile ilgili eşcinsel korkak gibi bir şeyler yazdığını hatırlıyorum
bunu ilk fırsatta araştıracağım. iskender veya eski roma imparatorları eşcinsel ya bizimkilerde aynı yakıştırmayı yapıyorlar. hani eşcinselleri kötülemiyorum ama türk atalarını değersizleştirme hep var nedense

sen yine de oku tabi. yani kendi fikrin olması açısından.
eşcinselliğe ben de saygı duyarım . tarihte örnekleri de çok. ama yazar onu kötüye kullanmış gibi hissettim. gerçi üzerinden uzun yıllar geçti . çok kitap okuyunca bazen karışıyor. ama bak bu hafızama kazınmış

Günaydınlar,

Bu ara hiçbir kitaba yoğunlaşamıyorum. Çözüm fikri olan varsa lütfen paylaşabilir mi?

Başlanmış kitaplarım;

Erich Fromm- Sevme Sanatı- son 10 sayfa kaldı.
Jeffrey E. Young -Hayatı Yeniden Keşfedin-20 sayfa okudum duruyor.
Azra Kohen- Pi,Çi,Fi- Hepsine şöyle bir baktım, başlamak gelmedi içimden.
Kur'an-ı Kerim- Kelimelerle analiz, 20 gündür elime almadım.

Bir yerden başlamak istiyorum. Maymun iştahlı gibiyim sinir oluyorum kendime.

Günaydınlar,

Bu ara hiçbir kitaba yoğunlaşamıyorum. Çözüm fikri olan varsa lütfen paylaşabilir mi?

Başlanmış kitaplarım;

Erich Fromm- Sevme Sanatı- son 10 sayfa kaldı.
Jeffrey E. Young -Hayatı Yeniden Keşfedin-20 sayfa okudum duruyor.
Azra Kohen- Pi,Çi,Fi- Hepsine şöyle bir baktım, başlamak gelmedi içimden.
Kur'an-ı Kerim- Kelimelerle analiz, 20 gündür elime almadım.

Bir yerden başlamak istiyorum. Maymun iştahlı gibiyim sinir oluyorum kendime.

fİ,çİ,piyi okumuştum. okunması gereken kitaplar olduğunu düşünüyorum. gerçi anlatım bozukluğu var bir çok yerde ama. ilk kitap baya sürükleyici tavsiye ederim. Ahmet Ümit'in kitapları da elden bırakılmayanlardan

fİ,çİ,piyi okumuştum. okunması gereken kitaplar olduğunu düşünüyorum. gerçi anlatım bozukluğu var bir çok yerde ama. ilk kitap baya sürükleyici tavsiye ederim. Ahmet Ümit'in kitapları da elden bırakılmayanlardan
Ahmet umit icin bende oyle dusunuyorum. Son kitabi kirlangici da aldim, sirasinin gelmesini bekliyorum 🤣

Bogurtlen kisi an itibariyle bitti. Gec bile kalmisim okumakta acikcasi. Elimden birakamadim. Bi solukta okuyup, herkese tavsiye edebilecegim bi kitap. Bayildim😍

Jojo Moyes- Senden once ben kitabina basliyorum.

Herkese keyifli okumalar 🤗

Sarah jio da tüm kitaplarını okuduğum bir yazar. ben en çok yağmur sonrası ve kelebek adası kitaplarını sevmiştim.
Jojo moyes'in ise okunacak tek kitabı var bana göre ; senden önce ben. diğerlerini hiç beğenmemiştim. kitabın başında diyor ya son sayfalarda aniden ağlayabilirsiniz diye . bana aynen öyle olmuştu. eşim koşa koşa yanıma gelmişti ne oluyor diye :)

X