- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #29.061
"Bir kadınla çay içiyorsan arkadaş oldun demektir. İhanete gelmez bu hal."
Suzan Defter,Syf:50
Suzan Defter,Syf:50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben okumadım ama bizim öğrenciler tiyatrosunu yapmıştı. çok etkiliyeici idi. yazar hayvanlar üzerinden toplumsal yapı eleştirisi yapmış. ben bu yazarın 1984 kitabını okudum sonra filmini izledim. bazen yaşadıklarımızı o kitaptakilerle bağdaştırıyorum. 1984 romanını da tavsiye ederim
Okuduktan sonra fikirlerini yazarsan ben de alirim belki ☺kadınlar kulübü üyelerinin önerileri üzerine 3 kitap aldım .Doğuma kadar okuyacağım :)
Yeni annelere mucize çözümler
Anne baba sihri
Korkma iyi bir annesin
arkadaşlar Doğunun Limanları kitabını okuyan varmı aranızda. Amin maalouf yazmış. tereddüt ettim almadım önce şimdide keşke alsaydım dedim. okuyan varsa spoiler vermeden fikirlerini verir mi acaba?
Okuduktan sonra fikirlerini yazarsan ben de alirim belki ☺
türk düşmanımı gerçekten. bunu bilmiyordum. aslında sanat ve müzikte ırk din dil ayrımı yapılmaz. her kesimdem kişileri dinlemek ve okumak isterim fakat alenen bu türk düşmanlığını söylüyorsa o kişidende sanatçı olmaz
bunu ilk fırsatta araştıracağım. iskender veya eski roma imparatorları eşcinsel ya bizimkilerde aynı yakıştırmayı yapıyorlar. hani eşcinselleri kötülemiyorum ama türk atalarını değersizleştirme hep var nedensesemerkant kitabında mesela Selçuklu sultanı Alparslan ile ilgili eşcinsel korkak gibi bir şeyler yazdığını hatırlıyorum
Öneriniz için teşekkürler. Değerlendireyim.Sapiens'ten sonra homodeus'u da öneririm
Günaydınlar,
Bu ara hiçbir kitaba yoğunlaşamıyorum. Çözüm fikri olan varsa lütfen paylaşabilir mi?
Başlanmış kitaplarım;
Erich Fromm- Sevme Sanatı- son 10 sayfa kaldı.
Jeffrey E. Young -Hayatı Yeniden Keşfedin-20 sayfa okudum duruyor.
Azra Kohen- Pi,Çi,Fi- Hepsine şöyle bir baktım, başlamak gelmedi içimden.
Kur'an-ı Kerim- Kelimelerle analiz, 20 gündür elime almadım.
Bir yerden başlamak istiyorum. Maymun iştahlı gibiyim sinir oluyorum kendime.
Ahmet umit icin bende oyle dusunuyorum. Son kitabi kirlangici da aldim, sirasinin gelmesini bekliyorumfİ,çİ,piyi okumuştum. okunması gereken kitaplar olduğunu düşünüyorum. gerçi anlatım bozukluğu var bir çok yerde ama. ilk kitap baya sürükleyici tavsiye ederim. Ahmet Ümit'in kitapları da elden bırakılmayanlardan
Bogurtlen kisi an itibariyle bitti. Gec bile kalmisim okumakta acikcasi. Elimden birakamadim. Bi solukta okuyup, herkese tavsiye edebilecegim bi kitap. Bayildim
Jojo Moyes- Senden once ben kitabina basliyorum.
Herkese keyifli okumalar