- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 39
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #29.041
S.J. Bolton/Zehir kitabını okudum dün. Muhteşem bir gerilim kitabıydı. Simdi aynı yazarın Kurban adli kitabına başlayacağım. Bu yazarı çok sevdim
Aa bu kitaplar uzun süredir kitaplığımda ama hala okumadım. Yorumlarınızı çok merak ediyorum
Hepinize hayırlı nurlu dualarınız hayra guzele dönüserek kabul olduğu bir Cumalar diliyorum ❤❤❤
Kitaplar bitti
Bugün yıllar sonra tekrardan Anna Karenina_Lev Tolstoybaşlanır.1.Cilt 38.sayfa
sarah jio'nun kitapları bir içim su gibi gidiyor.Slm, dun aksam itibariyle Safiye Sultan adli kitabimi bitirdim.
Sarah Jio'nun Bogutrlen Kisi adli kitabima basliyorum.
Herkese iyi okumalar
Kütüphanede Yordam Edebiyat Hasan Ali Ediz şuan güzel gidiyo bi problem yok bende ilk kez bu çevirmenin kitabını okuyorum.ben kütüphaneden aldığım çeviriyi beğenmedim Anna Karerinanın. Hem anlatım bozukluğu hem yazım yanlışı. 130.sayfada bıraktım.Siz hangi yayın ve çeviri okuyorsunuz
ben kütüphaneden aldığım çeviriyi beğenmedim Anna Karerinanın. Hem anlatım bozukluğu hem yazım yanlışı. 130.sayfada bıraktım.Siz hangi yayın ve çeviri okuyorsunuz
yasin şerif asil çevirisiymiş baktım şimdi. kütüphanede güzel çeviriler yok maalesefErgin Altay, İletişim Yayınları genelde tavsiye edilir. Sizdeki hangisi?
yasin şerif asil çevirisiymiş baktım şimdi. kütüphanede güzel çeviriler yok maalesef
lisede okumuştum. sonra yıllar sonra tekrar okudum. gerçekten güzel bir hikaye. buket uzuner'in ve ayşe kulin'in tüm kitaplarını okudum. sevdiğim yazarlardırBuket uzuner'in Kumral ada mavi tuna kitabını okuyorum. Çok sürükleyici ve konu da çok güzel. Tavsiye ederim.
lisede okumuştum. sonra yıllar sonra tekrar okudum. gerçekten güzel bir hikaye. buket uzuner'in ve ayşe kulin'in tüm kitaplarını okudum. sevdiğim yazarlardır
Sapiens'ten sonra homodeus'u da öneririmHerkese tekrar merhaba. En son olarak Saphiens’i bitirdim. Arada durgun arada çok ilgi çekici kısımları oldu. Şimdi Oğuz Atay-Tutunamayanlar okuyorum. Neredeyse her sayfasında hayranlıkla okuduğum bir cümle oluyor. Herkese iyi okumalar❤
Kumral ada mavi tuna bitti . Şimdi george orwell hayvan çiftliğine başladım. :)
inanılmaz bir kitaba başlamışsınız,
Dedikleri kadar güzel mi gerçekten merak ediyorum :)