- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #29.021
Lİste yok bildiğim kadarıyla . Herkes okuduklarını paylaşıyor.Merhaba ben de sizlere katılmak istiyorum hem kitap okumam için bir motivasyon olur hem de bilgi paylaşımıcyeni kitaplar keşfetmek güzel olurListeniz var mı aylık tutulan ya da genel kurallar ilk sayfa dışında?
Bin muhteşem güneş öneririm. Resmen ağlatıyorMerhabalar. hamileliğimin son 2 ayındayım. evdeyim . işten ayrıldım. vakit geçmek bilmiyor. kütüphaneden sürekli kitap alıyorum. ama birçoğunu 100 sayfadan fazla okuyamıyorum. çok sürükleyici kitaplar önerebilir misiniz ? yazarlarıyla beraber
onun ilk kitabını okuduktan sonra 22 hafta kendime gelemedim. 2.kitabı asla okuyamamBin muhteşem güneş öneririm. Resmen ağlatıyor
Zülfü livalenınınkitapları akıcıdır. Kardeşinin hikayesi, ada, serenad, kullanın evi tavsiye ederim. Elif şafak ınnkoyapları da güzeldir. Aşk, havvanın 3 kızı gibi...Merhabalar. hamileliğimin son 2 ayındayım. evdeyim . işten ayrıldım. vakit geçmek bilmiyor. kütüphaneden sürekli kitap alıyorum. ama birçoğunu 100 sayfadan fazla okuyamıyorum. çok sürükleyici kitaplar önerebilir misiniz ? yazarlarıyla beraber
Zülfü livalenınınkitapları akıcıdır. Kardeşinin hikayesi, ada, serenad, kullanın evi tavsiye ederim. Elif şafak ınnkoyapları da güzeldir. Aşk, havvanın 3 kızı gibi...
O zaman; yüzyıllık yalnızlık benim başucu kotanımdır çok severim. Sineklerin tanrısı da çok güzeldir. Ayşe kulin sevdalinka bir deçok teşekkürler hepsini okudum havvanın 3 kızı hariç. Şimdi Anna karerinaya başladım
O zaman; yüzyıllık yalnızlık benim başucu kotanımdır çok severim. Sineklerin tanrısı da çok güzeldir. Ayşe kulin sevdalinka bir de
O zaman; yüzyıllık yalnızlık benim başucu kotanımdır çok severim. Sineklerin tanrısı da çok güzeldir. Ayşe kulin sevdalinka bir de