Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba ben de sizlere katılmak istiyorum hem kitap okumam için bir motivasyon olur hem de bilgi paylaşımıcyeni kitaplar keşfetmek güzel olur Listeniz var mı aylık tutulan ya da genel kurallar ilk sayfa dışında?

Meraba, Jules Payot-İrade Terbiyesi bitti. İnsanın ancak iradesini terbiye ederek başarıyı ve mutluluğu yakalayabileceğini, tembellikten kendi iradesiyle kurtulabileceğini gösteren, Cemil Meriç'in de okunmasını salık verdiği güzel bir eser...

Bin muhteşem güneş öneririm. Resmen ağlatıyor

Mevlana - Rubailer (Sayfa:25)

Diyor ki;

İnsaf et ki aşk iyi bir iştir
Fakat fena tabiat onun saffetini bozar
Sen şehvetinin adını aşk koymuşsun;halbuki şehvetle aşk arasında ne uzun mesafe vardır...

Zülfü livalenınınkitapları akıcıdır. Kardeşinin hikayesi, ada, serenad, kullanın evi tavsiye ederim. Elif şafak ınnkoyapları da güzeldir. Aşk, havvanın 3 kızı gibi...

Zülfü livalenınınkitapları akıcıdır. Kardeşinin hikayesi, ada, serenad, kullanın evi tavsiye ederim. Elif şafak ınnkoyapları da güzeldir. Aşk, havvanın 3 kızı gibi...

çok teşekkürler hepsini okudum havvanın 3 kızı hariç. Şimdi Anna karerinaya başladım

Merhaba dün kütüphaneye gittim. Bu kadar kitap okuyan birisi olarak yıllarca Rus edebiyatına başlamamıştım. Anna Karerina ile başlayayım dedim. Ama kütüphanedeki çeviriler pek iyi değil tabi. Keşke Hasan Ali Yücel klasik çevirileri olsa. Ama idare ediyorum 5 kitap daha aldım. Sonrasında beğenirsem onları da yazacağım.

O zaman; yüzyıllık yalnızlık benim başucu kotanımdır çok severim. Sineklerin tanrısı da çok güzeldir. Ayşe kulin sevdalinka bir de

yüzyıllık yanlızlık kitabını bitirenlerin ö
O zaman; yüzyıllık yalnızlık benim başucu kotanımdır çok severim. Sineklerin tanrısı da çok güzeldir. Ayşe kulin sevdalinka bir de

şimdi diyeceksin ki bize neden kitap soruyorsun :)
sevdalinkayı lisede okumuştum. sineklerin tanrısının filmini izlemiştim. yüzyıllık yanlızlık ise önünüzde saygyla eğiliyorum ben asla bitiremedim o kitabı :) konuya bir türlü vakıf olamadım çünkü

İlişkiler-Başlamak-Sürdürmek-Bitirmek kitabını okuyorum. İncecik bir kitap şemalar hakkında bilgi veriyor

Günaydın Herkese..

Mevlana Rubailer'i biraz önce bitirdim ve uzun zamandır listelerde olan; 1K da da övgüyle bahsedilen Ayfer Tunç'un Suzan Defter kitabına başladım..

Bu yılın 82inci kitabına başlamaktan onur ve gurur duymaktayım

Tess Gerritsen- siliniş
Beğenerek okuduğum ve tavsiye edebileceğim polisiye bir roman. 4 günde bitirdim hanımlar.
Şuan Tess Gerritsen- cerrah adlı romana başladım ve silinişi okurken aldığım keyfi bundan alamadım şuan 47. sayfadayım.
Bu serinin ilk kitabı fakat ben odaklanıp hikayede kaybolamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…