Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

merhaba kitapseverler Ben bugün Tarık Tufan ; Şanzelize düğün salonu kitabına başladım.İLk kez Tarık Tufan okuyorum , tarzını beğendim diyebilirim

Bende felsefi kitapları seviyorum şu an okuduğum şu İstanbullu gelinin senaryosunu yazan Gülseren budayıcıoğlu'nun
MMADALYONUN İÇİ
BİR PSİKİYATRİSTİN NOT DEFTERİ

Herkese tavsiye ederim çok harika bir kitap:KK9::KK9:
Gülseren Budayıcıoğlu nun kitapları harika, son kitabı hariç çoğunu okudum.

Niğde İl Halk Kütüphanesi'nden aldıklarım 😊😊 Adana'ya gidene kadar ne okusam kârdır.

Eklentiler

• 20190826_131456.jpg
    20190826_131456.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 125
Merhabalar Baykuşlar
Emrah Serbes- Erken Kaybedenleri okuyorum son sayfalardayım. Ergenlerin ağzından hikayelerden oluşuyor kitap. Bazen gülerek çoğunda üzülerek okuyorum.
Aynı zamanda Nazım Hikmet- Kuvai Milliye şiir kitabına da bakıyorum ara ara onda da 150. sf dayım. Çoğu bildiğim şiirler ama kitaptan peşpeşe okumak daha başka
herkese keyifli okumalar dilerim:KK15:

uzun zaman önce okumuştum. Aslında her kadının okuması gereken bir kitap.
Evet çok güzel kitap beğendim 165.sayfadaydım fakat sabah 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına giden yiğenim ve ablam kütüphaneye teslim edilecek kitapların arasına benim okuduğum kitabıda alıp götürüp teslim edene kadar 😕😕

Şu anda Selim İleri-Bu Yalan Tango'yu okumaya başladım 38.sayfadayım. Selim İleri kalemini konuşturmuş herkese tavsiye ederim. Yıllara içe dönüş hikayesi 💞💞💫

Merhabalar. hamileliğimin son 2 ayındayım. evdeyim . işten ayrıldım. vakit geçmek bilmiyor. kütüphaneden sürekli kitap alıyorum. ama birçoğunu 100 sayfadan fazla okuyamıyorum. çok sürükleyici kitaplar önerebilir misiniz ? yazarlarıyla beraber

Merhabalar. hamileliğimin son 2 ayındayım. evdeyim . işten ayrıldım. vakit geçmek bilmiyor. kütüphaneden sürekli kitap alıyorum. ama birçoğunu 100 sayfadan fazla okuyamıyorum. çok sürükleyici kitaplar önerebilir misiniz ? yazarlarıyla beraber
Şu anda Anne Baba sihrini okuyorum. Öneririm

X