-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.781
Şuan yazarını hatırlamıyorum fakat geriye döner okuğum kitapları yazdığım mesajlara bakarım etkileneceğin bir kitapta Esir Şarkılar Vadisi.. oda birbirinden habersiz ikiz kardeşin hayat serüveni kendi ruhsal yolculukları ve birbirlerini ve gerçekleri bulmalarının yolculuğu.....
[/QUOTE
Öncelikle merhaba :) Kitabın yazarı Kimberley Freeman ve tüm kitaplarını çok beğenirim ben.
Hoş geldin sefalar getirdinKitap okumayı seven dünyanın en şanslı kadınları arasına beni de alır mısınız?
Birinci sayfadaki kuralları gördüm. Çok güzel bir topik olmuş.
Rica ederim :) Keyifli okumalar dilerim.Ben geçmiş msjlara dönüp yazamadım falat senin söylemen güzel fikir olmuş teşekkür ederim arkadaşım ❤❤❤ diğer kitaplarını okumak daha nasip olmadıAdanada iken kütüphanede bulamadım şuan Kayserideyim yanımdaki kitapları okuyorum bitince bakalım son 2 kitap kaldı 9 kitaptann
Hoş buldum.Hoş geldin sefalar getirdin
Ben o güzel kitabi hiç değilse bi 5 senede bir okurum ve her okuduğumda çokk etkilenirim benim için best of listesindedirMeraba arkadaşlar, John Steinbeck'in Gazap Üzümleri'ni bitirdim az önce. Kitaptan çok etkilendim, Büyük Ekonomik Bunalım dönemi sırasında insanların var olma mücadelesini işleyen bir roman. Roman boyunca kitabın kahramanlarıyla(Joad Ailesi) birlikte ben de o kamyonun üzerinde seyahat ettim adeta. Yaşadıkları sefaleti iliklerime kadar hissettim. Kesinlikle okunması gereken bir kitap.
İyi geceler önemli olan kitabın bitip bitm3mesi degil oan ne hangi kitabı okuyorsan adı yazarını ve sayfasını yazman yeterli. Önemli olan okumak ve birbirimize kitap için öneride bulunmuş olmakKızlar bir şey sorucam. Dün bir kitaba başladım fakat bitmedi. Hergün şu sayfasındayım mı demem gerek.
Aramıza topiğimize hoş geldinKızlar bir şey sorucam. Dün bir kitaba başladım fakat bitmedi. Hergün şu sayfasındayım mı demem gerek.
Aramıza ve topiğimize hoş geldin sefalar getirdinKızlar bir şey sorucam. Dün bir kitaba başladım fakat bitmedi. Hergün şu sayfasındayım mı demem gerek.
Hoşbuldum. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Aramıza ve topiğimize hoş geldin sefalar getirdin
Sırada Cesur Yeni Dünya var..Iyi geceler
Ahmet Şerif İzgören
Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır
Yeni bitirdim. Kolay okunan bir kitap
Yorumunuzu merak ediyorum. Listemde bu kitap da varMerhaba kitapsever hatunlar
Gabriel García Márquez - Yüzyıllık Yalnızlık
sayfa...236