Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

enerji_kusagi okuduğum kitabın tekrar okumam hatırlamasam da çünkü okunacak kitap çok zaman az. Kitap bağışlama konusunda ise artık okumayacağım türde kitaplar varsa onları veriyorum. Birazını okula birazını kitapsever arkadaşlarıma veriyorum

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. İnşallah kalıcı olursunuz. Biz eskisi kadar aktif olmasakta hep buralardayız
Kendi adıma hoşbuldum. Bende bugünlerde vakit olunca bol bol giriyorum yoksa nefes alacak vaktim yok. Hep uzaktan okuyup çıkıyordum arada. Bi kere yine okuyup okuyup çıkıyordum. Yıllar önce aldığım bir hesabım vardı. İlk yorumu estetk bi uygulama için yazayım artık bi tane dedim, hesaba bi daha giremedim. Atılmışım. Reklamcı sandılar galiba

Birde niye okuyacağım biliyor musun? Şuan bazı eksikliğini duyduğum şeyleri belki önceden okuduğumda bana lazım değil diye laylom okuduğumu sanıyorum.Unuttuğum içinde hatırlamıyorum. Yaş ilerledi. Düşünceler, arayışlar değişti. Belki birşey kaparım diye. Ayrıca bir sindirme metodu. Kitaplarla vedalaşmak için

Arkadaşlar selam. Ben kişisel gelişim,pedagoji tarzı kitaplari ve romanları çok okurum ve cok severim. Yalniz son zamanlarda elime aldığım kitapları bitiremiyorum. Bana Reşat Nuri'nin tarzında yazar öneriniz olur mu? Bu aralar ihtiyacim olan o tarz romanlar galiba.Değişik değişik roman önerileri de olur ama tercihim bir yazarın tüm eserlerini okuyarak ilerlemek.Son 1 ayda Peyami Safa nin bazı kitaplarını çarçabuk okuyup bazılarını yarıya gelmeden bıraktım, Halide Edip Adıvar aynı şekilde.Diger okuduklarım da belli bir yazar değil de değişik değişik yazarlar oldu. Yabancı yazar da tavsiye edebilirsiniz.

Sabahattin Ali ya da Zülfü Livaneli olabilir. Kitapları hiç yarım bırakılası kitaplar değil. Biraz daha polisiye olsun dersen Ahmet Ümit olabilir. Yabancı yazarlarda Reşat Nuri gibi naif yazar kim vardır bilemedim. Dünya klasikleri okumayı seviyorum ben o tarzda.

eğer sürükleyici kitaplar istiyorsanız, dan brown'ı önerebilirim. sıkılmadan su gibi akar gider
adalet ağaoğlu kitpları da iyidir

zülfü livaneli serenad 268'deyim... okurken düşündüklerim...
düzen, yaşam, dengeler, hatta hayatın kendisi pamuk ipliğine bağlı... hiç umulmayan bir anda alt-üst olabiliyor her şey... ama asla bilemeyiz değil mi, belki de hayatımızın altı üstünden daha iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…