Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hermann hessenin baska bir kitabini okumustum narziss ve goldmund, Ben de dilini sevmemistim. Ama yillar oldu belki de o zaman bana hitap etmiyordu bilemiyorum.

Birkaç hafta önce Siddhartha kitabı hakkında kitabın bir türlü akmadığına ve okuyamadığıma dair bir yorum yapmıştım. Meğerse beklemem gerekiyormuş. Kitap yarısından sonra akıcı bir hal aldı, bir çırpıda okudum. Sorun ilk yarısındaymış. Yarısından sonra baya akıcı oldu ve keyifle okudum.

Ben de eger denk gelirse yeniden sans verebilirim. Sevindim senin Adina , bazi kitaplar ilerledikce yolunu bulabiliyor cidden

Ben de eger denk gelirse yeniden sans verebilirim. Sevindim senin Adina , bazi kitaplar ilerledikce yolunu bulabiliyor cidden
Selamlar ...
Sizden bir öneri almak için uğradım buraya uzun zamandır kitap okuyamıyordum malum anne olunca ama şimdide dışarı çıkıp yeni kitaplar alan fırsatım yok... Allah var daha evde okuyamadığım birçok kitabım da var ama yeni şeyleri de merak ediyorum... Bildiğiniz ücretsiz bir uygulama var mı kitap okuyabileceğim..
Teşekkür ederim

Merhaba temmuz ayının 3. Kitabı Olarak Şahane Hatalar serisinin sınav kitabına başlıyorum. Daha doğum iznine ayrılmadan önce almıştım. Ancak başlıyorum umarım güzeldir. Daha önce 1 kitap okumuştum bu seriden. Sizin yanıtlarınıza göre ilerliyor interaktif diyebiliriz

Merhaba kitapsever hatunlar
Gabriel García Márquez - Yüzyıllık Yalnızlık
sayfa...350

Kitap okumayı seven dünyanın en şanslı kadınları arasına beni de alır mısınız?
Birinci sayfadaki kuralları gördüm. Çok güzel bir topik olmuş.
Merhaba bir kitap sever olarak kesinlikle burda olmam gerektiğini düşündüm.
Bu aralar okuduğum bir kitap yok ama burdaki önerilere göre okumaya başlayacağım:)
Hoş geldiniz

Şahane Hatalar-Sınav Kitabını okudum

Bir başlangıç ve sonsuz son var. İlk sona ulaştım. Bu kitap serinin ilk kitabı kadar sarmadı beni. Sıkılırsam 2. Son için yeniden okuyabilirim şimdilik devam etmeyeceğim. İlk kitaptan sonra büyük hayal kırıklığı yaşadım. Yeni kitaba geçmeden önce yarım kalan Doğal Ebeveynlik kitabını bitirmek istiyorum

Eklentiler

• 20190709_140033-1.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 31
Evet kızlar merhabalar uzun zamandır girmiyordum. Azra Kohen-Gör Beni kitabının 375 Sayfa 5.Bölüme geldim. Buram buram tarih kokan yüzleşme kokan birazda gerçek aşk kokan bir kitap tavsiye ederim. Kitap 593 sayfa..
Bukez biraz yavaş ilerliyorumm tadını dahada çıkara çıkara... Kadınlar Klübüne takıla takıla

Merhabalar. Ben kendi kutuphanesi ve okuma alani olan ve kitap okumayi sizler gibi cok seven bir kitap severim Araniza beni de kabul ederseniz sevinirim.

Su ara hamilelikten oturu yavas ilerlesem de 2 kitap okuyorum. Ilki Liane Moriarty - What Alice Forgot (orijinal dilinde) digeri de dogumla ilgili Ina May'in Doğuma Hazırlık Rehberi. Herkese iyi okumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…