- 6 Mart 2018
- 1.572
- 3.138
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.801
Benim de merak ettiğim bir kitapYorumunuzu merak ediyorum. Listemde bu kitap da var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de merak ettiğim bir kitapYorumunuzu merak ediyorum. Listemde bu kitap da var
Hermann hessenin baska bir kitabini okumustum narziss ve goldmund, Ben de dilini sevmemistim. Ama yillar oldu belki de o zaman bana hitap etmiyordu bilemiyorum.
Ben de eger denk gelirse yeniden sans verebilirim. Sevindim senin Adina , bazi kitaplar ilerledikce yolunu bulabiliyor ciddenBirkaç hafta önce Siddhartha kitabı hakkında kitabın bir türlü akmadığına ve okuyamadığıma dair bir yorum yapmıştım. Meğerse beklemem gerekiyormuş. Kitap yarısından sonra akıcı bir hal aldı, bir çırpıda okudum. Sorun ilk yarısındaymış. Yarısından sonra baya akıcı oldu ve keyifle okudum.
Selamlar ...Ben de eger denk gelirse yeniden sans verebilirim. Sevindim senin Adina , bazi kitaplar ilerledikce yolunu bulabiliyor cidden
MerhabaTemmuz
1-Stephane Garnier - Kedi Gibi
Yazdıktan sonra fark ettimMerhaba
Bildirimleri diğer topiğe yapmalısınız.
Kitap okumayı seven dünyanın en şanslı kadınları arasına beni de alır mısınız?
Birinci sayfadaki kuralları gördüm. Çok güzel bir topik olmuş.
Hoş geldinizMerhaba bir kitap sever olarak kesinlikle burda olmam gerektiğini düşündüm.
Bu aralar okuduğum bir kitap yok ama burdaki önerilere göre okumaya başlayacağım:)
Mesaji duzenledim ama sarj biterken duzenleyememis. Kitabi 2. okuyusum. Ilkini bekarken okumustum, simdi de 5 yillik evliyken okuyayim dedim, fayda görür muyum bakalim.
Ben okumuştum çok güzel hatta bikaç sene sonra tekrar okuyun daha başka bi tad alacaksınız.Sandy Tolan - Limon ağacı 231. Sayfadayım. Israil-Filistin olayının bir Arap ve bir Yahudinin gözlerinden politik bir arkaplanla anlatımı. Baya enteresan.