- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 43
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.441
hatta şimdi baktım güzel indirim yapmışlar girmişken ben de birşeyler alayım :)))) site güvenilir canım merak etme.Arkadaşlar öncelikle buraya sayfamızla çok alakasız bir sorunumu yazacağım için çok özür diliyorum. Aynı sorumu kozmetik sayfasında da paylaştım fakat orası bu sayfa kadar okunmadığı için hiç cevap veren, fikrini paylaşan olmadı. Burada sizi az çok tanıyorum, uzun zamandır da kitaplar üzerine sohbet ediyoruz, hem oldukça da aktif bir forum. Belki fikrini paylaşan olabilir diye bir umutla yazmak istedim. Gelelim meseleye. Ben Beyu markasının siyah göz kalemini almak istiyorum. İnternette birçok sitede fiyatına baktım, en uygun hobi.com'da. Yalnız beni düşündüren bir şey var. Kalemin dış dizaynı her yerde dümdüz siyah iken hobi.comda işlemeli işlemeli desenler var üstünde. Fiyatı da daha ucuz olunca düşündürdü beni. Sizce sahte olabilir mi? Ve hobi.com güvenilir midir acaba? Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..Teşekkürler..
Arkadaşlar öncelikle buraya sayfamızla çok alakasız bir sorunumu yazacağım için çok özür diliyorum. Aynı sorumu kozmetik sayfasında da paylaştım fakat orası bu sayfa kadar okunmadığı için hiç cevap veren, fikrini paylaşan olmadı. Burada sizi az çok tanıyorum, uzun zamandır da kitaplar üzerine sohbet ediyoruz, hem oldukça da aktif bir forum. Belki fikrini paylaşan olabilir diye bir umutla yazmak istedim. Gelelim meseleye. Ben Beyu markasının siyah göz kalemini almak istiyorum. İnternette birçok sitede fiyatına baktım, en uygun hobi.com'da. Yalnız beni düşündüren bir şey var. Kalemin dış dizaynı her yerde dümdüz siyah iken hobi.comda işlemeli işlemeli desenler var üstünde. Fiyatı da daha ucuz olunca düşündürdü beni. Sizce sahte olabilir mi? Ve hobi.com güvenilir midir acaba? Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..Teşekkürler..
Günümde alın bana, ben çok istiyorummmmmDon kisot okumak isteyen var mıdır?
haryy potter serisini okumuştum, öyle keyif almıştım ki, özellikle son kitaptan. ama 2. kez okumaya gerek yok....yine de çok özeniyorumMerhaba ,minerva1988 beraber okumak isterdim ama Harry potter serisini bitirmek istiyorum . araya kitap almayı düşünmüyorum artık ..
_Lavin_
Gergedan'ı çok merak ediyorum.
sitenin yeni haline hala alışamadım . çok fazla reklam çıkıyor .
harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı sayfa 544.
Selam canım BeYu markasını zaten Türkiye'de en yetkili satan yer hobi parfümeri bir de Ankara'da isen Pino parfümeriler var. Bahsettiğin şey kalemin eski yeni dış dizaynından kaynaklı olabilir hatta diğer yerlerdeki eski dizaynı olabilir. Hobiye bu konuda güvenebilirsin bence. Ama aklımda birşey kalmasın diyorsan BeYu' nın web sayfasından kontrol tabi.
Teşekkür ediyorum :)Maaleswf ne markayı biliyorum ne de siteyi. Yardımcı olamıyorum
veeee ta ta ta tam.. ben karar verene kadar 7 lira zam yapmışlar kalemin fiyatına :)) insan akılsız olunca işte..hatta şimdi baktım güzel indirim yapmışlar girmişken ben de birşeyler alayım :)))) site güvenilir canım merak etme.
Ben aldım güvenilir.Arkadaşlar pegem.net'ten kitap aldınız mı hiç? Güvenilir bir site midir?
evet canım ikisi aynı ben de senin mesajları görüp baktıgımda %50 indirim vardı, Öğleden sonra tekrar baktımgımda %40 dı. Monteil alacaktım durduk yere 50 tl zam oldu. :))) Galiba kadınlar gününe özel birşeydi. Hobi Parfümeri izmir bölgesinde konuslu ama internet satısları da var.veeee ta ta ta tam.. ben karar verene kadar 7 lira zam yapmışlar kalemin fiyatına :)) insan akılsız olunca işte..
Tahsin Yücel merak ettiğim yazarlardan. Yorumunu merakla bekliyorum :)Gergedan'ı bitirdim.
Tahsin Yücel'den Kumru ile Kumru ya başlayacağım. Yazarın ilk kez bir kitabını okuyorum.