Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

hatta şimdi baktım güzel indirim yapmışlar girmişken ben de birşeyler alayım :)))) site güvenilir canım merak etme.

Maaleswf ne markayı biliyorum ne de siteyi. Yardımcı olamıyorum

haryy potter serisini okumuştum, öyle keyif almıştım ki, özellikle son kitaptan. ama 2. kez okumaya gerek yok....yine de çok özeniyorum

Çok teşekkür ederim Cicoretti Bu hobi parfümeri ile hobi.com aynı firma mı oluyor?

Günaydınlar
Harry Potter ve Ateş kadehine devam sf 464 deyim. Oğlum kitapların sonlarını önemli olaylarını söylemese daha iyi gidecek ama oda bundan müthiş zevk alıyor

veeee ta ta ta tam.. ben karar verene kadar 7 lira zam yapmışlar kalemin fiyatına :)) insan akılsız olunca işte..
evet canım ikisi aynı ben de senin mesajları görüp baktıgımda %50 indirim vardı, Öğleden sonra tekrar baktımgımda %40 dı. Monteil alacaktım durduk yere 50 tl zam oldu. :))) Galiba kadınlar gününe özel birşeydi. Hobi Parfümeri izmir bölgesinde konuslu ama internet satısları da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…