Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ve nihayet bitti. Dorian Gray'in portresi... sanırım sansürlü kitabı okudum. ama yine de güzel kitaptı.
şimdi neye başlasam...

uzun zaman önce kafka nın dönüşüm adlı kitabına başlamıştım da yarım kalmıştı. onu aradan mı çıkarsam acaba. kitaplıkta duruyor ince ince... bir süre tuğla gibi kalı kitap okuyasım yok... kafka dan sonra homo sapiens e başlamayı düşünüyorum.

2 kitabu bitererek geldim.

Stefan Zweig'in Ay Işığı Sokağı'nı okudum 4 5 hikayeden oluşuyor. Kimisi güzeldi kimisini okurken sıkıldım.
Tamsin Cookie'nin Aztek Bileziği isimli kitabını da macera kitabıydı 223 sayfa olsa da bugün başladım ve bitirdim. Sürükleyiciydi.

Ben de Freud Düs yorumlarını okuyorum merakım vardır biraz ruyalara 2 kitapmış, ilkinde yarıyı geçtim beğendim. Dino Buzzoti okudum 2 tane kitabını Tatar Çölü ve Tanrı Görmüş Köpek hatta Tatar Çölünü daha önce de okuduğumu anımsadım ama yine de devam ettim galiba baska eserlerini de okuyacağım Buzzoti'nin. Bir de Thomas Hardy'nin Çılgın Kalabalıktan Uzak romanına başladım, henüz başlarındayım ama çok begendim yazarı uzun zamandır aklımdaydı okumak.

Selam kızlar ben de Noah Gordon' dan Beyaz Şaman okuyorum. Öncesinde İbni Sina'nın Talebesi Hekim'i tavsiye üzerine okuyup beğenmiştim o yüzden Beyaz Şaman' ı okumaya karar verdim. Hikaye çok fazla detay olmasına rağmen çok hızlı okunuyor ancak cümleler hep düz. Süslü ya da beni mest edecek şekilde kurulmuş cümleler pek yok. Yine de keyifle okuyorum şimdilik.

Selam kızlar ben de Noah Gordon' dan Beyaz Şaman okuyorum. Öncesinde İbni Sina'nın Talebesi Hekim'i tavsiye üzerine okuyup beğenmiştim o yüzden Beyaz Şaman' ı okumaya karar verdim. Hikaye çok fazla detay olmasına rağmen çok hızlı okunuyor ancak cümleler hep düz. Süslü ya da beni mest edecek şekilde kurulmuş cümleler pek yok. Yine de keyifle okuyorum şimdilik.

Noah Gordon'u merak ediyorum henüz okumadım hiçbir kitabını. Bu aralar çok denk geliyorum. İbni Sina'nın Talebesi Hekim'le mi başlasam?

Benim ilk okuduğum kitabı oydu bence onu keyifle okuyabilirsin.

Ekleyeyim satın alma listeme o zaman

Günaydın

Harry Potter ve Ateş Kadehi bitti.
5. kitabı henüz almadım araya başka kitap ekleyeceğim sanırım

ebook okumayı seviyorsan ebooktan da okuyabilirsin. Benim Harry Potter serim memleketimde olduğundan ve şimdi de okuyorum gibi olduğundan ebook üstünden okuyorum. Ben de 5. kitaba geçtim ancak henüz başlamadım araya kitap sıkıştırdım. Hem de bi kaç tane. Şimdi Ray Bradbury'nin Fahrenheit 451 isimli kitabının 112. sayfasındayım. Araya kitap sıkıştırma nedenim de memlekete kitap kolisi göndereceğim o dolsun diye uğraşıyorum. Koliyi gönderdikten sonra HPnin 5. kitabına başlayacağım.

Koku bitti kurgusu beni daha çok sarar sanmıştım ama bı anda aradan yedi yıl geçiyor vs. vs. Ben de bir kopukluk oluştu galiba sanırım daha zincirleme kurguları seviyorum . Ama kütüphaneme hoş geldi safalar getirdi tabi :KK25: Halil Cibran Ermiş e başlıyorum inşallah bir iki güne kargoda gözüm .

X