Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Aynı şey kardeşime oldu. Kitapların kenarları ezilmiş gelmiş ona da. Telefonlara cevap alamadı , maillesti. Cevapları da çok pervasız , kargodan olduğunu iddia etmişler. 3kat boncuk sargili kargoda kitaplar nasıl o hale gelebilir ki!
Her ay ücretsiz kargo olunca patlak vermeye başladılar bence.

Vedat Türkali -Kayıp Romanlar bitti. Bir Gün Tek Başına ile başladığım Vedat Türkali yolculuğumu bu kitapla noktaladım.
İki kitap da akıcıydı kabul. Yalnız 700 sayfada anlatılan olaylar hep aynı şeylerin etrafında dönüyor. İlk okuduğum kitabın devamı gibi hissettim. İlkinde daha kabul edilebilir anlatılan yasak aşk burda 78-28 yaşlarıyla beni tiksindirdi.
Kısacası Vedat Türkali tarzını sevmedim.
Yeni kitabım; Fakir Baykurt, Yılanların Öcü

Amok Koşucusu bitmedi 36. sayfadayım bugün biter ben de İlber Ortaylı'nın Bir Hayat Nasıl Yaşanır Hayatta Doğru Seçimler İçin Öneriler'i okuyacağım 262 sayfa

Bu ayın da son kitabı olur sanırım ya da eklerim bi tane daha bilemiyorum yetiştirebilirsem bi kitap daha okurum. Sayı olarak bu ay çok kitap okudum da sayfa olarak bakarsak çok okumadım

Zweig'in kitapları hakkındaki yorumum hikaye tarzında güzel bir seri olduğunu düşünüyorum. Bazen yavaş ilerlese de sonunu yine de merak ettiriyor. Kısa da olduğu için hap gibi hemen bitiyor.

Karamazov'a devam :)) az kaldı ama "Değil Efendinin renk ve korku mesellerini" bitirdim bu arada Ismail Güzelsoy. Ben beğendim anlatımını ilk okuyuşum. Sanırım başka kitaplarını da okuyacağım. "Kimsesizler Cumhuriyeti" Ismail Saymaz'ın başlamıştım, hevesim kursağımda kaldı. Sadece ilk 18s. mıymış pdf formatındaydı. Satın da alamadım satılmıyor e-kitap olarak. Ben de listeme ekledim Tolstoy tekrar okumak istiyorum, çok keyif almıştım.

Fakir Baykurt, Yılanların Öcü bugün bitti. Köy romanlarını seviyorum, filmi olsa izlemem ama okuması çok güzel:)
2 ve 3 ü de varmış sanırım, bunu alırken bilmiyordum. Onları da alırım bir ara.
Haftasonu mola veriyorum, Pazartesi yeni kitabımı seçerim artık

Ahraz (D.G.) bugün bitti . Kesinlikle edebi anlatımı sevenlere tavsiye ederim . Kalemini oldukça başarılı buldum kendi adıma. Altını çizerek okudum illa evrensel mesajlar verdiği için değil çoğu çizdiğim yer edebi anlamda çok hoşuma gitti. Galiba Koku ya başlayacağım henüz karar veremedim .

Merak ettiğim bir kitapti

Selamlar
Subat ayinda Yasar Kemal'inTanyeri Horozlari kitabini bitirebildim. Uzun zamandan sonra ise baslamam kitap okuma hizimi cok azaltti Aslinda yarim gun calisiyorum süt izninden dolayi ama yine de etkiledi beni.. Belki daha tempoya alisamadim.. Dogum izniydi sonrasiydi derken bir seneye yakin evdeydim cunku..
Neyse Simdi Dugumlere Ufleyen Kadinlar kitabina baslamayi dusunuyorum Bu ay sonuma kadar bitiririm umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…