Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İncelemen çok güzel olmuş emeğine sağlık öncelikle. Karamazov Kardeşler Dostoyevski'nin son çalışması. O yüzden ustalık eseri olarak anılıyor ve en zor eseri olarak görülüyor. Benim belki de ilmek ilmek en zevkle okuduğum kitaplardandır ki 20 yaşında okumuştum, şimdi okusam acaba neler hissederim çok merak ediyorum. Yayınevi durumunu netleştirirsem tekrar okumak istiyorum. Ben de Savaş ve Barış ı çok sevgiyle hatırlamıyorum kişisel zevkler ön planda oluyor demek ki ne kadar arınmaya çalışsak da. Tolstoy'u da tekrar okumak lazım demek.

Aslında klasiklerden çok Rus Klasik Edebiyatı okunması zor bana göre. Mesela Charles Dickens, John Steinback ya da Jack London gibi İngiliz klasiklerinde aynı hava yok. Fransız Klasik edebiyatı da zaman zaman zorlayıcı olsa da o da bir Rus Edebiyatı ağırlığı taşımıyor sanki.

Jaguar Kitap ilgiyle takip ettiğim bir yayınevi. Çıkardığı her kitap başka bir edebiyat dünyasına açılıyor, farklı şeyler okumak isteyenler için ilaç gibi.

Tolstoy'u Dostoyevski' den daha çok seviyorum ben. Dostoyevski' de kendimden birşeyler bulamıyorum ya da okuyucu olarak onun frekansına giremedim belki de.
Katılıyorum. :)

Jaguar Kitap ilgiyle takip ettiğim bir yayınevi. Çıkardığı her kitap başka bir edebiyat dünyasına açılıyor, farklı şeyler okumak isteyenler için ilaç gibi.
Okuyup da beğenmediğim kitapları olmadı hiç. Hele bu yıl resmen atak yaptılar, instagramdaki fenomen okurlara reklam olsun diye verdiler gibime geliyor. Bir ara herkes Jaguar kitaptan bahsediyordu :)))

İnstagramda paylaşımlarını beğendiğim iyi okuyan birkaç okuyucu var onların kitap yorumlarıyla tanıdım ben de. Reklam yapmışlarsa da iyi yapmışlar:)

İnstagramda paylaşımlarını beğendiğim iyi okuyan birkaç okuyucu var onların kitap yorumlarıyla tanıdım ben de. Reklam yapmışlarsa da iyi yapmışlar:)
:)) evet

bkm ptt kargoyla yolluyor ama bekledigimden hızlı geldi kargo.

Günaydınlar

Harry Pottey ve Azbakan Tutsağı 200lü sayfalardayım.

Bende BKM den sipariş veriyorum bu aralar fakat geçen hafta 3 arkadaş kitap aldık birimizinki hem pis hemde kenarı ezilmiş geldi ne maile cevap alabiliyoruz ne de telefona cevap veriliyor.
Bekleyenler arasında 159854 sırada falan oluyoruz sürekli..

Merhabalar
Ne zamandır doğru düzgün okuyamıyorum. Daha önce severek okuduğum - sabahlara kadar elimden bırakamadığım- bir seriden okumaya karar verdim ama onu bile düzenli okuyamıyorum. Okula döndüm, bir yandan evde bebeğim, bir yandan yorgunluk, uykusuzluk derken zar zor ilerliyorum.
Harry Potter ve Melez Prens sayfa 102'deyim.

Merhabalar herkese
Pek okuyamadım bu aralar. Kızım büyüdükçe emme süresi azaldı oyun süresi çoğaldı. Öyle olunca da kitabı elime alamıyorum çoğunlukla. Gece uyumadan önce biraz okuyayım diyorum ama o da 5-10 sayfa sonra sızmamla son buluyor :) Antika Titanik - 50li sayfalardayım ancak. Aslında eğlenerek okuyorum ama geniş zamanım yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…