- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.401
Selam kızlar. Nasılsınız ?
Zumruduanka Yoldasligi'na başladım.
Zumruduanka Yoldasligi'na başladım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitabı tam anlamıyla anlamak için en iyisi sansürsüz yayınını okumak bence.
Teşekkürler, bitirdim nerdeyse en sevdiklerime eklendi diyebilirim.Benim yıllardır enn sevdiklerimden. Keyifli okumalar.
Sansürlenen kısımları kitabın başında sansürlendi şeklinde veriyorlarmış çok ilginç gelmisti o zaman yani zaten ordan okuyorsun birkaç yıl önce Ahmet Altan'ın bir kitabının başında aynen verilmişti çıkarılan bir bölüm. Şu an hala öyle midir bilemem ama öyle bir tecrübem olmuştu.aslında orjinalini indirdim internetten-tabi orjinal olup olmadığını nasıl bileceğime dair fikrim yok... arada pdf ye bakıp karşılatırıyorum
Sansürlenen kısımları kitabın başında sansürlendi şeklinde veriyorlarmış çok ilginç gelmisti o zaman yani zaten ordan okuyorsun birkaç yıl önce Ahmet Altan'ın bir kitabının başında aynen verilmişti çıkarılan bir bölüm. Şu an hala öyle midir bilemem ama öyle bir tecrübem olmuştu.
Sansürlü yayında anlam bütünlüğü olmuyor, boşluklar kalıyor arada. Ben önce sansürlüsünü okudum ve böyle düşündüm.Ne gibi farklar oluyor sansürlü ile sansürsüz arasında mesela?
Günaydınlar
Harry Pottey ve Azbakan Tutsağı 200lü sayfalardayım.
Bende BKM den sipariş veriyorum bu aralar fakat geçen hafta 3 arkadaş kitap aldık birimizinki hem pis hemde kenarı ezilmiş geldi ne maile cevap alabiliyoruz ne de telefona cevap veriliyor.
Bekleyenler arasında 159854 sırada falan oluyoruz sürekli..
Bkmye ben de yeni başladım 2-3 kez sipariş verdim sanırım bir sorunla karşılaşmamıştım ama sorunum olduğunda muhatap bulamayacağıımı öğrenmek hoşuma gitmedi. Kitapkoaladan devam o halde. Kıvrık ezik kitap bana idefixxde birkaç kez denk geldi ama hemen çözdüler sorunumu.Aynı şey kardeşime oldu. Kitapların kenarları ezilmiş gelmiş ona da. Telefonlara cevap alamadı , maillesti. Cevapları da çok pervasız , kargodan olduğunu iddia etmişler. 3kat boncuk sargili kargoda kitaplar nasıl o hale gelebilir ki!
Her ay ücretsiz kargo olunca patlak vermeye başladılar bence.
Yorum için teşekkürler sanırım ben de sevemem.Vedat Türkali -Kayıp Romanlar bitti. Bir Gün Tek Başına ile başladığım Vedat Türkali yolculuğumu bu kitapla noktaladım.
İki kitap da akıcıydı kabul. Yalnız 700 sayfada anlatılan olaylar hep aynı şeylerin etrafında dönüyor. İlk okuduğum kitabın devamı gibi hissettim. İlkinde daha kabul edilebilir anlatılan yasak aşk burda 78-28 yaşlarıyla beni tiksindirdi.
Kısacası Vedat Türkali tarzını sevmedim.
Yeni kitabım; Fakir Baykurt, Yılanların Öcü
tam benlikmiş :)Latife Tekin'in son kitabı Manves City'yi bitirdim az önce.Gelişme uğruna yok edilen doğa, yalnızlaşan insanlar,sömürünün insan ve doğa üzerindeki yıkımını en çarpıcı hali ile okura sunuyor.Tavsiye ederim..
çok merak ediyorum :)Sevgili Arsız Ölüm'e başladım.
Ahraz'ı ben de okuyacağım merak ediyorum.Ahraz (D.G.) bugün bitti . Kesinlikle edebi anlatımı sevenlere tavsiye ederim . Kalemini oldukça başarılı buldum kendi adıma. Altını çizerek okudum illa evrensel mesajlar verdiği için değil çoğu çizdiğim yer edebi anlamda çok hoşuma gitti. Galiba Koku ya başlayacağım henüz karar veremedim .
filmini beğenmeyenler olmuş gerçekten çok şaşırmıştım çünkü kitap kadar iyi bir film kim ne derse desin.Patrick Süskind in romanından mı bahsediyorsunuz? koku beğendiğim bir kitaptı. koku alma duyum normalin çok üzerinde olduğundan baya ilgimi çekmişti. Hatta kitabın neredeyse bire bir uyarlaması olan filmi de var. umarım beğenirsiniz siz de...
sansürsüz sonuçta orjinali arada bariz fark olmasa da yazar ne yazdıysa onu okumayı tercih ederim ben.Ne gibi farklar oluyor sansürlü ile sansürsüz arasında mesela?
filmini beğenmeyenler olmuş gerçekten çok şaşırmıştım çünkü kitap kadar iyi bir film kim ne derse desin.
Bence de çok iyi bir uyarlamaydı. Ben de kitaptan bariz farklıysa izleyemiyorum Grange Kızıl Nehirler öyle olmuştu 10 dk sonra kapattım filmi :))film, kitaptaki gibi, kasvetli bir ortamda geçiyor. sanırım bu yüzden cazip gelmiyor insanlara... ben kitaplardan uyarlanan filmlerin orjinalinden farklılık göstermesinden hiç haz almıyorum. koku bu yüzden hoşuma gitmişti. bire bir uyarlamaydı.
Ben de Beyaz Diş’ i bitirdim, yarın başlayalımSevgili Arsız Ölüm bitti. Yeni kitabımız sevgili _meLinDa_ ile beraber okuyacağımız Ruh Adam. Cuma günü başlayacağım inşallah