- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.321
Ayy kdv indirimleri yansımış sitelere ne güzel olmuş mis ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok duygulanarak okuduğum bir kitaptı. İyi okumalarMerhaba bi kaç gün aradan sonra yeni kitaba başladım.
Ellen Marie-Erik Ağacı
çok sevindim:))Ayy kdv indirimleri yansımış sitelere ne güzel olmuş mis ❤
Ne çok isterdim hiç okumamış olmayo ve tekrar okumayı :)Günaydınlar
Sırlar Odası 250. sayfadayım
ben hep kitapyurdundan alıyorum en uygun orası geliyor banaSizce en uygun kitap sitesi hangisi kızlar? Ben babil ve kitapyurdundan yapıyorum genelde başka sitelere hiç girip incelemiyorum ama acaba değişikliğe gitsem mi ki
Selam,
Karamazov Kardesler' i bitirdim. Genelde kitabi butirince 1000k' da dusuncelerimi paylasirim ama hic icimden gelmedi.
Dostoyevski kitap boyunca biz okurlara yem atiyor ilgimizi canli tutmak adina bunu cok farkedilir bir sekilde yapmasini sevmedim. Konunun islenis temposu yerli yerinde idi bazen cok gereksiz dallandirmis gibi hisse kapilmadim degil tabi. Inanc ile ilgili soegulama kisimlarini cok severek okudum, hikaye de ilgi cekiciydi baslarda ama ilgimi cok canli tutamadim acikcasi. Bunda karakterlerin (simdiki zamanda yasayan benim icin) abartili ve sacma buldugum tepkileri, sinir buhranlatina tutulmalarinin da payi oldu malesef.
Ortak okuma kitabi oldugu ve basladigim icin bitirmeye gayret etmem sebebiyle bir gorev duygusuyla okuyup bitirdim kitabi.
Bu dusuncemde kitabin 1025 sayfa olusunun etkisi olmadigini dusunuyorum cunku gexen yil da Savas Ve Baris' i okumustuk yine bir ortak okumada. Tolstoy' da boyle bir bikkinlik yasamadim hic.
Insanlarda klasik okumaya kasmak gibi bir egilim oluyor ben de dahil. Uzun bir sure klasik okumak istemiyorum ( Tolstoy ve J.London haric onlar benim gozdelerimdir :)) )
Herkese guzel bir haftasonu diletim.
Kitapyurdu belli ücret karşılığı kargo bedava yapınca ve ilgisiz tavırlar sergilemeye başlayınca sogumustum.Sizce en uygun kitap sitesi hangisi kızlar? Ben babil ve kitapyurdundan yapıyorum genelde başka sitelere hiç girip incelemiyorum ama acaba değişikliğe gitsem mi ki
Cok klasik heveslisi birisi degilimdir ben siz klasik okumayi seviyorsaniz deneyin derim bir arkadasim var okudugu kitaplarin %90 ' i klasik ve cok seviyor, o cok begenmisti mesela kitabi. Degilse zorlamanin bir manasi yok tabi. Rus Edebiyatindan Diriliş' i de mutlaka tavsiye ederim. :)bu yorumdan sonra karamazov kardeşleri okuma ihtimalim sıfırlandı. üniversiteyi okurken -yıllaaaaar önce- almıştım. hatta bir ara başladım... araya öyle çok şey girdi ki... bir de çok kalın. gözüm yemedi sanırım. rus edebiyatında 2 eser okudum sadece: suç ve ceza, anna karenina... sanırım savaş ve barış olacak bir sonraki.
Birkaç yıl önce okudum. Faydalı bir kitap ancak farklı bir anlatım tarzı felsefeyi romana yedirmiş bilemiyorum cok severek başladım ama sonlara doğru sıkmaya basladı tarzı, yanlış hatırlamıyorsam çok az kalmasına rağmen bitirmedim kitabı :)Arkadaşlar Sofie'nin Dünyası'nı okuyan var mı içinizde? Satın almaya değecek bir kitap mı?
Kafamı ceviriyorum inceleme ve alıntıları görünce :)) Fena gitmiyor yarıladım ama araya başka kitap almadan okuyamıyorum kalın kitapları.Cok klasik heveslisi birisi degilimdir ben siz klasik okumayi seviyorsaniz deneyin derim bir arkadasim var okudugu kitaplarin %90 ' i klasik ve cok seviyor, o cok begenmisti mesela kitabi. Degilse zorlamanin bir manasi yok tabi. Rus Edebiyatindan Diriliş' i de mutlaka tavsiye ederim. :)
Cok klasik heveslisi birisi degilimdir ben siz klasik okumayi seviyorsaniz deneyin derim bir arkadasim var okudugu kitaplarin %90 ' i klasik ve cok seviyor, o cok begenmisti mesela kitabi. Degilse zorlamanin bir manasi yok tabi. Rus Edebiyatindan Diriliş' i de mutlaka tavsiye ederim. :)
bense araya kitap alirsam bitiremem sanirim. Birkac kez denedim birden fazla kitap okumayi hicbirinde basarili olamadim. :)Kafamı ceviriyorum inceleme ve alıntıları görünce :)) Fena gitmiyor yarıladım ama araya başka kitap almadan okuyamıyorum kalın kitapları.
Umarim seversin :)Aslında herhangi olumlu/olumsuz önyargım yok klasiklere... yeter ki kitabın çinde kaybolayım... diriliş i listeme ekliyorummm
Merak ettim şu an hangi kitabı okuyorsunuzAslında herhangi olumlu/olumsuz önyargım yok klasiklere... yeter ki kitabın çinde kaybolayım... diriliş i listeme ekliyorummm
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Benimle tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)Birkaç yıl önce okudum. Faydalı bir kitap ancak farklı bir anlatım tarzı felsefeyi romana yedirmiş bilemiyorum cok severek başladım ama sonlara doğru sıkmaya basladı tarzı, yanlış hatırlamıyorsam çok az kalmasına rağmen bitirmedim kitabı :)
Merak ettim şu an hangi kitabı okuyorsunuz