- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.301
Günaydınlar
Harry Potter ve Azkaban Tutsağı sf 62
Harry Potter ve Azkaban Tutsağı sf 62
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisini de ben okudum. Keyifli okumalar sizeMurat menteşin dublörün dilemmaso var elimde haftaya okuyabilirim veya 1984-cesur yeni dünya
Ortak okuma yapmak isteyen olur mu bunlardan biriyle
ne güzel:) zaten tanışıyor muydunuz yoksa forumda mı tanıştınız?Bir kısmımız özel hayatımızda da görüşüyoruz. Ortak okumalara da o zaman karar verebiliyoruz.
Siz de burda herhangi birimiz bir kitap okurken ona eşlik edip kendi ortak okumanızı oluşturabilirsiniz.
ne güzel:) zaten tanışıyor muydunuz yoksa forumda mı tanıştınız?
Öpüyorum hepiniziForumda tanıştık. Uzun yıllar oluyor tanışalı zaten. Mesela bu Cumartesi bazı arkadaşlarımız kızımı görmeye gelecekler :)
Ne güzel bir arkadaşlığınız olmuş, maşallah :)Forumda tanıştık. Uzun yıllar oluyor tanışalı zaten. Mesela bu Cumartesi bazı arkadaşlarımız kızımı görmeye gelecekler :)
BKM Kitap'ta yine ay sonuna kadar ücretsiz kargo var kızlar aklınızda bulunsunKızlar bu ay Dr kitapseç BKM kitap yada başka bir site, kargo bedava olunca haber verir misiniz
ben Bursa da olduğum halde mağazaya gitmeden sürekli internet alışverişi yapıyorum BKM kitaptan ve hiç bir sorunla karşılaşmadım yani teslim süreleri gayet düşük müşteri hizmelerindeki bayana da bayılıyorum çok tatlı :)Bkm nasıl, siparişleri hızlı teslim ediyor mu?
Kâr yagmazsa tabii :)Forumda tanıştık. Uzun yıllar oluyor tanışalı zaten. Mesela bu Cumartesi bazı arkadaşlarımız kızımı görmeye gelecekler :)
Çok şükür tabii yollar oldu :) bazı arkadaşlarla 7 yıldır fln tanışıyorumNe güzel bir arkadaşlığınız olmuş, maşallah :)
Kâr yagmazsa tabii :)
Ahaha :)Hava durumu programı yağmurlu gösteriyor artık Cumartesi gününü :)