Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sizce en uygun kitap sitesi hangisi kızlar? Ben babil ve kitapyurdundan yapıyorum genelde başka sitelere hiç girip incelemiyorum ama acaba değişikliğe gitsem mi ki

bu yorumdan sonra karamazov kardeşleri okuma ihtimalim sıfırlandı. üniversiteyi okurken -yıllaaaaar önce- almıştım. hatta bir ara başladım... araya öyle çok şey girdi ki... bir de çok kalın. gözüm yemedi sanırım. rus edebiyatında 2 eser okudum sadece: suç ve ceza, anna karenina... sanırım savaş ve barış olacak bir sonraki.

Sizce en uygun kitap sitesi hangisi kızlar? Ben babil ve kitapyurdundan yapıyorum genelde başka sitelere hiç girip incelemiyorum ama acaba değişikliğe gitsem mi ki
Kitapyurdu belli ücret karşılığı kargo bedava yapınca ve ilgisiz tavırlar sergilemeye başlayınca sogumustum.
Bir süredir Bkm Kitaptan alışveriş yapıyorum. Kargo ücretsiz ve uygun oluyor fiyatlar.
Bunun dışında bu grup arkadaslarim sayesinde yoneldigim ve beğendiğim Kidega , kitapkoala sitesi var.

Cok klasik heveslisi birisi degilimdir ben siz klasik okumayi seviyorsaniz deneyin derim bir arkadasim var okudugu kitaplarin %90 ' i klasik ve cok seviyor, o cok begenmisti mesela kitabi. Degilse zorlamanin bir manasi yok tabi. Rus Edebiyatindan Diriliş' i de mutlaka tavsiye ederim. :)

Arkadaşlar Sofie'nin Dünyası'nı okuyan var mı içinizde? Satın almaya değecek bir kitap mı?
Birkaç yıl önce okudum. Faydalı bir kitap ancak farklı bir anlatım tarzı felsefeyi romana yedirmiş bilemiyorum cok severek başladım ama sonlara doğru sıkmaya basladı tarzı, yanlış hatırlamıyorsam çok az kalmasına rağmen bitirmedim kitabı :)

Kafamı ceviriyorum inceleme ve alıntıları görünce :)) Fena gitmiyor yarıladım ama araya başka kitap almadan okuyamıyorum kalın kitapları.

Aslında herhangi olumlu/olumsuz önyargım yok klasiklere... yeter ki kitabın çinde kaybolayım... diriliş i listeme ekliyorummm

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Benimle tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Herkese günaydın,
Karamazov' dan sonra okuduğum Tütüncü Çırağı bitti. Temiz sadece bir dili olan çok karmaşık olmayan bir Nazi dönemi kitabı. kitapta Nazi Mağduru ünlü birisi de var Freud. İnsanlardaki güçlünün tarafına geçme ve kendi gibi olmayanları ayrıştırmayı da temiz bir şekilde anlatmış. Severek okudum ancak çok vurulmadım :)
Yeni kitabım buradaki arkadaşlarımın sanırım geçen ylı, ortak okudukları Hakkari'de Bir Mevsim.
Herkese mutlu haftalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…