Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bir kısmımız özel hayatımızda da görüşüyoruz. Ortak okumalara da o zaman karar verebiliyoruz.
Siz de burda herhangi birimiz bir kitap okurken ona eşlik edip kendi ortak okumanızı oluşturabilirsiniz.
ne güzel:) zaten tanışıyor muydunuz yoksa forumda mı tanıştınız?

Selam baykuşlar

Haryy pother ortak okumasına burada karar vermiştik. Geçmiş sayfalarda var

Forumda tanıştık. Uzun yıllar oluyor tanışalı zaten. Mesela bu Cumartesi bazı arkadaşlarımız kızımı görmeye gelecekler :)
Öpüyorum hepinizi

Bkm nasıl, siparişleri hızlı teslim ediyor mu?
ben Bursa da olduğum halde mağazaya gitmeden sürekli internet alışverişi yapıyorum BKM kitaptan ve hiç bir sorunla karşılaşmadım yani teslim süreleri gayet düşük müşteri hizmelerindeki bayana da bayılıyorum çok tatlı :)

Merhaba baykuslar,

Üc Kizkardes bitti. Iclal Aydin`in okudugum ilk kitabiydi. Icinizi isitacak bir aile hikayesiyle , yazar sizi kitabin ilk sayfalarindan itibaren sarip sarmaliyor. Bu tarz roman seviyorsaniz bir göz atin derim.

Paula Hawkins - Karanlik Sular bitti, Biraz karisik geldi bana ama okurken heyecan hep doruktaydi.
Yeni kitabim:

Veronica Roth - Uyumsuz

Selam,
Karamazov Kardesler' i bitirdim. Genelde kitabi butirince 1000k' da dusuncelerimi paylasirim ama hic icimden gelmedi.
Dostoyevski kitap boyunca biz okurlara yem atiyor ilgimizi canli tutmak adina bunu cok farkedilir bir sekilde yapmasini sevmedim. Konunun islenis temposu yerli yerinde idi bazen cok gereksiz dallandirmis gibi hisse kapilmadim degil tabi. Inanc ile ilgili soegulama kisimlarini cok severek okudum, hikaye de ilgi cekiciydi baslarda ama ilgimi cok canli tutamadim acikcasi. Bunda karakterlerin (simdiki zamanda yasayan benim icin) abartili ve sacma buldugum tepkileri, sinir buhranlatina tutulmalarinin da payi oldu malesef.
Ortak okuma kitabi oldugu ve basladigim icin bitirmeye gayret etmem sebebiyle bir gorev duygusuyla okuyup bitirdim kitabi.
Bu dusuncemde kitabin 1025 sayfa olusunun etkisi olmadigini dusunuyorum cunku gexen yil da Savas Ve Baris' i okumustuk yine bir ortak okumada. Tolstoy' da boyle bir bikkinlik yasamadim hic.
Insanlarda klasik okumaya kasmak gibi bir egilim oluyor ben de dahil. Uzun bir sure klasik okumak istemiyorum ( Tolstoy ve J.London haric onlar benim gozdelerimdir :)) )
Herkese guzel bir haftasonu diletim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…