• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ne güzel bir kitaptır Martin Eden. Hayatımda okuduğum en iyi romandır. Çok ama çok sevmiştim ben de yakın bir zamnda okuyup aynı hissi yaşadım neden daha önce okumadım diye. Ama Eden' i okuduuğm zaman o kadar doğruydu ki. Çok dingin ve zihin algılarımın açık olduğ bir zamanda okumuştum. Yine öyle bir vakitte tekrar okumak istiyorum sadece Jack London' ın yaşadıklarından izler taşıması sebebiyle değil barındırdığı çok kuvvetli fikirler ve üstün edebi değerinden dolayı da çok sevdiğim bir kitap.
ilk fırsatta okuyayım ben de...

Arkadaşlar Sofie'nin Dünyası'nı okuyan var mı içinizde? Satın almaya değecek bir kitap mı?

benim yıllardır ara ara başlayıp bitiremediğim bir kitap. en az 15 yıldır elimde.sanırım. bir roman içine felsefe tarihi yedirilmişti diye hatırlıyorum. aslında güzel de gidiyordu... hala kitaplığımda duruyor. çünkü okuyup bitireceğim bu kkitabı. alırsanız beraber okuyabiliriz

Merhabalar,
Son zamanlarda pek uğramadım bu ara buraya.
Biraz az okudum yazmaya yüzüm yok ondan :)
Tabi boş da durmadım Yaşar Kemal, Dağın Öte Yüzü 3 bitti. Eğer okuyan varsa hakkında konuşmak isterim.
Şu an oldukça uzun zamandır kitaplığımda bekleyen ve okumaya bir türlü cesaret edemediğim Vedat Türkali ‘nin KAyıp Romanlar ‘ ına başladım, sf 100.
Haftasonu Ankara kitap fuarına gittim, güzel kitaplar aldım ama inanılmaz kalabalıktı. Sevdiğim birkaç yayınevine uzaktan bile bakamadım. İnşallh seneye yine gitmek kısmet olur.
Sabırsızlanıyorum okumak için :)

kitap fuarlarının kalabalık olmasına bayılıyorum... ben de homo sapiens ve homo deus u aldım. iş yoğunluğumun hafiflemesini bekliyorum. 15 marttan sonra bi parça durulabilirim. o zamana kadar elimdekiler de biter umarım...

ne çok harry potter okuyan varmış. ben tüm seriyi okudum. çok da keyif aldım... burun kıvıranlar da oluyor ama güzel bir kurgusu olduğunu düşünüyorum serinin... keyifli okumalar...
Ortak okuma yapılıyor :) Diğer ortak okumamız Karamazov Kardeşler

karamazov kardeşleri biliyordum da... harry den haberim yoktu. kimse yorum yapmıyor... ortak okumada paylaşımlar olur diye bekliyordum ben...
Plan dahilinde olmuyor ortak okumalar. Denk geliyor beraber okuyalım diyoruz sonra katılan var mı diye soruyoruz böyle yani. Sizde ortak okuma başlatabilirsiniz

karamazov kardeşleri biliyordum da... harry den haberim yoktu. kimse yorum yapmıyor... ortak okumada paylaşımlar olur diye bekliyordum ben...
Ben Karamazov okuyorum herkes aynı sayfalarda olmadıgından spoiler vermekten çekindiğim için açıkcası kitapla ilgili birşey paylaşmaktan imtina ediyorum. :)) genel izlenimimi de sonraya sakladım .

benim yıllardır ara ara başlayıp bitiremediğim bir kitap. en az 15 yıldır elimde.sanırım. bir roman içine felsefe tarihi yedirilmişti diye hatırlıyorum. aslında güzel de gidiyordu... hala kitaplığımda duruyor. çünkü okuyup bitireceğim bu kkitabı. alırsanız beraber okuyabiliriz
Öyle yapalım, çok teşekkür ederim :) Yakın bir zamanda kesinlikle alacağım.

“İçimdeki Müzik” bitti. Çok etkilendim. Melody ile birlikte üzüldüm, sevindim, heyecanlandım. Keşke böyle empati yapabileceğimiz kitapların sayısı artsa.
Yeni kitabım mini ortak okuma yapacağımız “Antika Titanik”. Sanırım ancak yarın başlayabilirim.
Herkese keyifli günler :KK200:

“İçimdeki Müzik” bitti. Çok etkilendim. Melody ile birlikte üzüldüm, sevindim, heyecanlandım. Keşke böyle empati yapabileceğimiz kitapların sayısı artsa.
Yeni kitabım mini ortak okuma yapacağımız “Antika Titanik”. Sanırım ancak yarın başlayabilirim.
Herkese keyifli günler :KK200:
Ortak okumaları nerde konuşuyorsunuz yanbenim hiç haberim olmuyır

Ortak okumaları nerde konuşuyorsunuz yanbenim hiç haberim olmuyır
Bir kısmımız özel hayatımızda da görüşüyoruz. Ortak okumalara da o zaman karar verebiliyoruz.
Siz de burda herhangi birimiz bir kitap okurken ona eşlik edip kendi ortak okumanızı oluşturabilirsiniz.

Back