- 3 Ekim 2007
- 14.423
- 35.513
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.621
50 lira üzeri kargo bedava değil mi zaten Kitapyurdu nda?Kitapyurdu sitesinde
Açıkçası ben bugüne kadar hiç kargo ücreti ödemedim. Her ay duzenli kitap alma aliskanligim var 2 yıldır.50 lira üzeri kargo bedava değil mi zaten Kitapyurdu nda?
Bir de kargo ödeyen ürünler var. 4 liraya ayraç alıp kargo ücreti ödemeyebilirsiniz.
Kitapyurdu sitesinde
edebiyat öğretmeni misiniz?Günden Kalanlar’ı burdan aldığım cesaretle 100.sayfada bıraktım, resmen işkence gibiydi daha fazla eziyet edemedim kendime.
Öğrencilerime kitap yazılısı yapacağım için sıradaki üç kitabım çocuklar için:)
Kemal Bilbaşar, Yonca Kız, bugün başladım ve bitti, sırada 2 rane Gülten Dayıoğlu var ama elimde yok kitaplar, kargo bekliyorum
Ben her ay duzenli kitap alıyorum. Ayrıcalıklı müşteriyim.Belki ondandır.daha birkaç gün önce kitapyurdundan 135 liralık alışveriş yaptım, kargo için 5 lira ödedim. o nasıl oldu o zaman
Ben de düzenli olarak kitap alıyorum, ben de ayrıcalıklı müşteriyim :)Ben her ay duzenli kitap alıyorum. Ayrıcalıklı müşteriyim.Belki ondandır.
Kitapyurdu 75 tl üzerine kargo bedavaBen de düzenli olarak kitap alıyorum, ben de ayrıcalıklı müşteriyim :)
Türkçe öğretmeniyimedebiyat öğretmeni misiniz?
Ben de toplu kitap alırım, 50 liranın altına hiç düşmedim hiç de kargo ödemem. Ayrıcalıklı müşteri olayını yeni duydum belki ben de öyleyimdir. Ama 50 lira altını da hiç denemedim almışken birkaç tane olsun ki mutlu olayım diye:)Açıkçası ben bugüne kadar hiç kargo ücreti ödemedim. Her ay duzenli kitap alma aliskanligim var 2 yıldır.
Kendiler adını öyle koymuş:) fiyatlarda da daha çok indirim oluyor sözde :) kitap almak çok mutlu ediyor insanı.Ben de toplu kitap alırım, 50 liranın altına hiç düşmedim hiç de kargo ödemem. Ayrıcalıklı müşteri olayını yeni duydum belki ben de öyleyimdir. Ama 50 lira altını da hiç denemedim almışken birkaç tane olsun ki mutlu olayım diye:)
Geçmiste (üniversite dönemlerinde) hızlı okuma teknikleri hakkında yazılmış şeylere bakardım. Ancak fazla okuyunca zaten standart bir hız oluşuyor. Tabi metnin diline, insanin ruh haline göre degiskenlik gosteriyorBu arada okuma hızınız nasıl arkadaşlar? Geliştirmek için bir teknik uyguladınız mı ya da uyguluyor musunuz?
Arkadaşla kitapçı geizyorduk aa şenses batur kitap mi yazmis dedi :)Enis Batur Issız Dönme Dolap dün akşam basladım s.88. Güzel ve akıcı beğendim ama biraz alt yapı gerektiren bir kitap. Sanatın her dalına ilgi duyanlar beğenir diye düşünüyorum.
Ölçtün mü hiç hızını? Evet standart bir hız oluşuyor mutlaka ama acaba karşılaştırma yapınca nasılız. Daha az zamanda daha çok sey okuyabilmek iyi olur:))Geçmiste (üniversite dönemlerinde) hızlı okuma teknikleri hakkında yazılmış şeylere bakardım. Ancak fazla okuyunca zaten standart bir hız oluşuyor. Tabi metnin diline, insanin ruh haline göre degiskenlik gosteriyor
Anlamadım pek Enes Batur diye biri varmış you tuber onu mu sandı?Arkadaşla kitapçı geizyorduk aa şenses batur kitap mi yazmis dedi :)
çok güzel. bazen keşke türkçe veya edebiyat öğretmeni olsaydım diye pişmanlık duyarım. fakat uzun süre konuşunca boğazda ağrı olayı oluyor değil mi? öğretmenliği seviyor musunuz peki?Türkçe öğretmeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?